Nadalina
Page 1 of 1
Nadalina
http://sibenski.slobodnadalmacija.hr/susur/zanimljivosti/clanak/id/495831/18-godisnja-antonela-bracanov-kraljica-jadrana-foto
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nadalina
cure vole velike i debele kurceve,mi volimo velike i zamamne obline...no,mora se biti i pravi Moškija,da se takva zena moze zadovoljiti...
Guest- Guest
to je miss Šarmapismejker wrote:a...je..svakako...
no zamisli utapati se u ovoj..nema da nest ofali...
- nsfw:
2014-04-11
Stara kineska poslovica kaže
Bolje imati velike sise nego minus na kartici
Bolje imati velike sise nego minus na kartici
2014-04-11
catabbath-
2015-08-22
a to si kao ti je'l te...pismejker wrote:cure vole velike i debele kurceve,mi volimo velike i zamamne obline...no,mora se biti i pravi Moškija,da se takva zena moze zadovoljiti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znam i za drugačije slučajeve.pismejker wrote:cure vole velike i debele kurceve,mi volimo velike i zamamne obline...no,mora se biti i pravi Moškija,da se takva zena moze zadovoljiti...
Jednog lika baš zbog toga cure izbjegavaju.
Glede toga,mislim da je najbolja zlatna sredina. U pravom smislu te riječi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa..format sam pravog moškije u svemu.,..ne vjerujes posalji..susjedu,ali slicnu ovoj..vis kako sam pristojan,ne spomenuh tvoju zenu da posaljes..vuksadinare wrote:a to si kao ti je'l te...pismejker wrote:cure vole velike i debele kurceve,mi volimo velike i zamamne obline...no,mora se biti i pravi Moškija,da se takva zena moze zadovoljiti...
Guest- Guest
necemo u ekstreme ici..no vecina nema problema sa nesto naglasenijim atributima..jastreb wrote:Znam i za drugačije slučajeve.pismejker wrote:cure vole velike i debele kurceve,mi volimo velike i zamamne obline...no,mora se biti i pravi Moškija,da se takva zena moze zadovoljiti...
Jednog lika baš zbog toga cure izbjegavaju.
Glede toga,mislim da je najbolja zlatna sredina. U pravom smislu te riječi.
Guest- Guest
stari moj ja mislim da ti nisi karao vise od tri zene u zivotu....a da si junf skinuo u dvadesetima..dao bi se ziher okladitipismejker wrote:Pa..format sam pravog moškije u svemu.,..ne vjerujes posalji..susjedu,ali slicnu ovoj..vis kako sam pristojan,ne spomenuh tvoju zenu da posaljes..vuksadinare wrote:a to si kao ti je'l te...pismejker wrote:cure vole velike i debele kurceve,mi volimo velike i zamamne obline...no,mora se biti i pravi Moškija,da se takva zena moze zadovoljiti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 1