u ime iranske obitelji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
u ime iranske obitelji
VODITELJICA na Iranskoj državnoj televiziji Azadeh Namdari snimljena je tijekom godišnjeg odmora u Švicarskoj kako ispija pivo bez hidžaba na glavi. Osim što je to u islamu strogo zabranjeno, problem je i u tome što Azadeh u svojoj zemlji zagovara tezu da svaka dobra muslimanka ne smije pokazivati tijelo i kosu.
Iranske vlasti proglasile su je licemjernom, a ni javnost nije blagonaklona, piše BBC.
"Sjedila sam u parku s članovima najuže obitelji, kraj kojih žena ne mora biti pokrivena. Nekoliko sekundi prije nego što je meni nepoznata osoba snimila ove fotografije skliznuo mi je veo s glave, ali nosila sam ga", tvrdi.
Otkud pivo u njenoj ruci nije objasnila, ali s obzirom na reakciju javnosti na njena opravdanja, možda je i bolje da nije.
"Otkud joj pravo propovijedati nešto u što ni sama ne vjeruje. Kakva lažljiva i licemjerna žena", samo su neki od komentara koje je dobila.
"Radi što hoćeš, ali ne radi budale od nas, ne rugaj se svom narodu", poručili su joj.
http://www.index.hr/black/clanak/iran-na-nogamakonzervativnu-tv-voditeljicu-snimili-kako-bez-hidzaba-pije-pivo/984778.aspx
Iranske vlasti proglasile su je licemjernom, a ni javnost nije blagonaklona, piše BBC.
"Sjedila sam u parku s članovima najuže obitelji, kraj kojih žena ne mora biti pokrivena. Nekoliko sekundi prije nego što je meni nepoznata osoba snimila ove fotografije skliznuo mi je veo s glave, ali nosila sam ga", tvrdi.
Otkud pivo u njenoj ruci nije objasnila, ali s obzirom na reakciju javnosti na njena opravdanja, možda je i bolje da nije.
"Otkud joj pravo propovijedati nešto u što ni sama ne vjeruje. Kakva lažljiva i licemjerna žena", samo su neki od komentara koje je dobila.
"Radi što hoćeš, ali ne radi budale od nas, ne rugaj se svom narodu", poručili su joj.
http://www.index.hr/black/clanak/iran-na-nogamakonzervativnu-tv-voditeljicu-snimili-kako-bez-hidzaba-pije-pivo/984778.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: u ime iranske obitelji
Vidi se na koga su Hrvatice. Iran pradomovina Hrvata.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pa poznato je da te žene kone javno naj više glume konzerve, da su ustvari najveće prasice kad ih nitko ne vidi. Krišto javi se :*
catabbath-
2015-08-22
žena se samo prilagodila europskim običajima i uklonila radikalna obilježja svoje vjere, tako često kritizirana diljem EU, pa i ovdje na forumu.
zašto to nitko ne primjećuje i tako ne shvaća?
aha, da...važno je kritizirati i isprdavati se.
Guest- Guest
aaa pa nije bas tako...muslimanske zene NIŠTA NECE napraviti da bi seprilagodile europskim obicajima..kao niti njihovi muški..Prvo oni svoje namecu,a svog se ne odricu..Prije bude da je cura,jednom nogom u islamu...u Iranu ima puno takvih tvrdoglavih oponenata islamu,ali ne smiju u pravilu zucnuti..Noor wrote:žena se samo prilagodila europskim običajima i uklonila radikalna obilježja svoje vjere, tako često kritizirana diljem EU, pa i ovdje na forumu.
Upoznao sam jednog Iranca,.fak-at lik po zapadnim mjerilima..logican,nezatupljen,i kaze,ako se nejgova obitej drzi islama,ne mora i on....pravo kaze..
Guest- Guest
eto ti dokaza da se prilagodila, ipak nisu svi zadrti i beskompromisno nametljivi, pogotovo ljudi koji češće poslovno ili turistički dolaze u EUpismejker wrote:aaa pa nije bas tako...muslimanske zene NIŠTA NECE napraviti da bi seprilagodile europskim obicajima..kao niti njihovi muški..Prvo oni svoje namecu,a svog se ne odricu..Prije bude da je cura,jednom nogom u islamu...u Iranu ima puno takvih tvrdoglavih oponenata islamu,ali ne smiju u pravilu zucnuti..Noor wrote:žena se samo prilagodila europskim običajima i uklonila radikalna obilježja svoje vjere, tako često kritizirana diljem EU, pa i ovdje na forumu.
Upoznao sam jednog Iranca,.fak-at lik po zapadnim mjerilima..logican,nezatupljen,i kaze,ako se nejgova obitej drzi islama,ne mora i on....pravo kaze..
Guest- Guest
Fokus je na dvoličnosti. Doma propagira hardcore islam za druge ali ne za sebe, practice what you preach.
ne ne ne...prilagodila bi se da je to napravila radi europskih obicaja..a to nije napravila..Radi ono sto je njoj po gushtu.,.pogledaj je..sasvim je opustena i gushta...Noor wrote:eto ti dokaza da se prilagodila, ipak nisu svi zadrti i beskompromisno nametljivi, pogotovo ljudi koji češće poslovno ili turistički dolaze u EUpismejker wrote:aaa pa nije bas tako...muslimanske zene NIŠTA NECE napraviti da bi seprilagodile europskim obicajima..kao niti njihovi muški..Prvo oni svoje namecu,a svog se ne odricu..Prije bude da je cura,jednom nogom u islamu...u Iranu ima puno takvih tvrdoglavih oponenata islamu,ali ne smiju u pravilu zucnuti..Noor wrote:žena se samo prilagodila europskim običajima i uklonila radikalna obilježja svoje vjere, tako često kritizirana diljem EU, pa i ovdje na forumu.
to ti je isto kao dok je postojao CCCP pa je bio sustav koji je silio ruse da na odredjeni nacin gledaju svijet...No nitk onije mogao zabraniti unutarnje odbijanje nametnutog,nitko nije mogao zabraniti da vole americke filmove,jeans,zapadnu muziku...kujis?ista stvar je ovdje u pitanju..
Ovaj tip,odkad je dosa u svabiju ,kada pricamo,jako preispituje sve aspekte vjeraa...nis ne prihvaca na slijepo..Kaze,dobar dio Iranaca jest takav,ali se ne usude izjasniti,inace,vjerska policija i mrak te popapaju..
Guest- Guest
većina iranaca su sekularisti, upoznao sam ih nekoliko, ono svi se žele otvoriti zapadu i ne žele da ih država terorizira ,..
doduše iranska država i nije tako radikalna, vjerojatno zbog utjecaja mladih, moraju pomalo popuštati..
doduše iranska država i nije tako radikalna, vjerojatno zbog utjecaja mladih, moraju pomalo popuštati..
Guest- Guest
a kako znaš da nije?pismejker wrote:
ne ne ne...prilagodila bi se da je to napravila radi europskih obicaja..a to nije napravila..Radi ono sto je njoj po gushtu.,.pogledaj je..sasvim je opustena i gushta...
.
i kakva bi trebala biti..u grču, pod stolom ili treba gristi nokte?
Guest- Guest
Noor wrote:a kako znaš da nije?pismejker wrote:
ne ne ne...prilagodila bi se da je to napravila radi europskih obicaja..a to nije napravila..Radi ono sto je njoj po gushtu.,.pogledaj je..sasvim je opustena i gushta...
.
ne kuzis st ogovorim..naprotiv..vidi se da uziva i gusta...zasto bih ja imao st oprotiv..takve ce i pice dati vremenom,a pod stolom..ufffff,pade me nepocudna ideja na pamet..
Guest- Guest
pa nek žena uživa i gušta u društvu i trenutku, ja u tome ne vidim ništa lošepismejker wrote:Noor wrote:a kako znaš da nije?pismejker wrote:
.
ne kuzis st ogovorim..naprotiv..vidi se da uziva i gusta...
nikome ništa nažao nije učinila, dapače...ohladit će glavu, vrat i leđa, jer više nema onu krpu na glavi
Guest- Guest
cupas iz konteksta...prenesi sve da ne moram do beskraja pojasnjavati..Noor wrote:pa nek žena uživa i gušta u društvu i trenutku, ja u tome ne vidim ništa lošepismejker wrote:Noor wrote:a kako znaš da nije?pismejker wrote:
.
nikome ništa nažao nije učinila, dapače...ohladit će glavu, vrat i leđa, jer više nema onu krpu na glavi
Guest- Guest
izvukla sam bit rasprave, tvoje nepočudne ideje ovdje nisu od važnosti za temupismejker wrote:cupas iz konteksta...prenesi sve da ne moram do beskraja pojasnjavati..Noor wrote:pa nek žena uživa i gušta u društvu i trenutku, ja u tome ne vidim ništa lošepismejker wrote:Noor wrote:a kako znaš da nije?pismejker wrote:
.
Guest- Guest
rekoh danemam nis protiv,za mene bolje u potencijalnim prilikama..Noor wrote:izvukla sam bit rasprave, tvoje nepočudne ideje ovdje nisu od važnosti za temupismejker wrote:cupas iz konteksta...prenesi sve da ne moram do beskraja pojasnjavati..Noor wrote:pa nek žena uživa i gušta u društvu i trenutku, ja u tome ne vidim ništa lošepismejker wrote:Noor wrote:
a kako znaš da nije?
Guest- Guest
catabbath wrote:Fokus je na dvoličnosti. Doma propagira hardcore islam za druge ali ne za sebe, practice what you preach.
ka petir , doma konzerva u EU gdje je nitko ne prati otvorila tesaonu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Licemjerje i prigodna vjera idu ruku pod ruku. Evo i Markićine udruge u ime obitelji za medijsku promociju promičemo katoličke obiteljske vrijednosti, a pod stolom dilamo antibebi pilule.debotoijusto wrote:catabbath wrote:Fokus je na dvoličnosti. Doma propagira hardcore islam za druge ali ne za sebe, practice what you preach.
ka petir , doma konzerva u EU gdje je nitko ne prati otvorila tesaonu
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Albanija protjerala iranske diplomate
» Iranske veze i uzbuđenje Šefika Džaferovića
» Iranske medicinske sestre žele u rusiju
» Izraelci: Assad smjenio šefa Iranske Revolucionarne Garde u Siriji
» Alarm u SAD-u: Rusija bi mogla dobiti iranske balističke projektile za rat u Ukrajini
» Iranske veze i uzbuđenje Šefika Džaferovića
» Iranske medicinske sestre žele u rusiju
» Izraelci: Assad smjenio šefa Iranske Revolucionarne Garde u Siriji
» Alarm u SAD-u: Rusija bi mogla dobiti iranske balističke projektile za rat u Ukrajini
Page 1 of 2