Crna Gora ima samo sedam ulica nazvanih po Titu,Kosovo nijednu..
Page 1 of 1
Crna Gora ima samo sedam ulica nazvanih po Titu,Kosovo nijednu..
http://www.avaz.ba/region/crna-gora/284955/crna-gora-ima-samo-sedam-ulica-nazvanih-po-titu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Crna Gora ima samo sedam ulica nazvanih po Titu,Kosovo nijednu..
..i to oni koji su se najvise kunili u tita...
2015-09-08
citirao bi soru..'bando olako ste se odrekli tita koji vam je sve dao niste ga ni zasluzili'
2015-09-08
crnogorci su lijeni...
Crnogorcima je Tito vratio i omogućio da se tako nacionalno izjašnjavaju.
Dakle ,Tito je bio izuzetno širokogrudan po nacionalnom pitanju.
Dakle ,Tito je bio izuzetno širokogrudan po nacionalnom pitanju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jedino je Hrvate zajebal.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
i opet u hravtskoj najvise ulica sa titovim imenom..cak vis enego u bh-a..kao najtitoistickijoj drzavi ex-yu...Eva_ wrote:Jedino je Hrvate zajebal.
2015-09-08
transkript razgovora Tita i Krleze uz casicu konjaka napoleon
Tito:'Vi's mirek znam da bu me moji izdali cim me zapru u grob'
Krleza:'Daj joza ne,oj tako ne vjerujem vidis da te obozavaju'
Tito:'eh mirek ti si naivan kao buda obozavaju me dok me trebaju dok me iskoriste poslije aj bok mrtav nikom nisam od koristi'
Krleza:'joza imas praf to su ti blakanci ti bi i mamu izdali a'k nemaju vise koristi'
Tito:'a opet si mislim moji su kakvi jesu da jesu kvarni da mi nije njih gdje bi ja vladao i nad kime..dok traje traje poslije ka'k se zeme'
Krleza:'Buju te se odrekli jos se ne bus u grobu ohladil a izdat ce prvo oni koji su najvise kleli u tebe'
Tito:'znam znam a kaj se more bar me oni u africi vole i onaj metuzalem sandro pertini'
Tito:'eh mirek ti si naivan kao buda obozavaju me dok me trebaju dok me iskoriste poslije aj bok mrtav nikom nisam od koristi'
Krleza:'joza imas praf to su ti blakanci ti bi i mamu izdali a'k nemaju vise koristi'
Tito:'a opet si mislim moji su kakvi jesu da jesu kvarni da mi nije njih gdje bi ja vladao i nad kime..dok traje traje poslije ka'k se zeme'
Krleza:'Buju te se odrekli jos se ne bus u grobu ohladil a izdat ce prvo oni koji su najvise kleli u tebe'
Tito:'znam znam a kaj se more bar me oni u africi vole i onaj metuzalem sandro pertini'
2015-09-08
Da. Dal im je Međimurje, Istru i crvenu Rijeku,koji nikad ne glasaju za državotvorne stranke.Eva_ wrote:Jedino je Hrvate zajebal.
2014-04-22
istovremeno oduzeo srijem,neum i neumsko primorje i pola crnogorske obale...kako bi rekao karađic..'nesto dobijes nesto izgubis'jastreb wrote:Da. Dal im je Međimurje, Istru i crvenu Rijeku,koji nikad ne glasaju za državotvorne stranke.Eva_ wrote:Jedino je Hrvate zajebal.
2015-09-08
Srijem je ionako u to doba bio većinski srpski,a o obali C.Gore da se i ne govori. Neum je Turskoj prodala tzv Dubrovačka republika. Ali je zato Hrvatskoj dao baranju,koja nikada nije bila u sastavu Hrvatske,te Zadar,otoke i cijelu Istru.vuksadinare wrote:istovremeno oduzeo srijem,neum i neumsko primorje i pola crnogorske obale...kako bi rekao karađic..'nesto dobijes nesto izgubis'jastreb wrote:Da. Dal im je Međimurje, Istru i crvenu Rijeku,koji nikad ne glasaju za državotvorne stranke.Eva_ wrote:Jedino je Hrvate zajebal.
Na kraju krajeva sve je to bilo u sastavu iste države,Jugoslavije,te s toga Srijem ti nije bio inozemstvo.
To je kao kad bi se neki Istrijan bunio što Istarska županija nije dobila Opatiju,iako je dio Istre.
2014-04-22
...u sastavu jugoslavije da ali ne i u statavu ondasnje socijalisticke republike hrvatske....istru,rijeku i zadar i taj dio dalmacije je dao nikola pasic u rapalskom ugovoru ito se ne moze pavelicu nabijati na nos..ali mu se moze nabijati na nos međimurje i dio obale od pirovca do splita....jastreb wrote:Srijem je ionako u to doba bio većinski srpski,a o obali C.Gore da se i ne govori. Neum je Turskoj prodala tzv Dubrovačka republika. Ali je zato Hrvatskoj dao baranju,koja nikada nije bila u sastavu Hrvatske,te Zadar,otoke i cijelu Istru.vuksadinare wrote:istovremeno oduzeo srijem,neum i neumsko primorje i pola crnogorske obale...kako bi rekao karađic..'nesto dobijes nesto izgubis'jastreb wrote:Da. Dal im je Međimurje, Istru i crvenu Rijeku,koji nikad ne glasaju za državotvorne stranke.Eva_ wrote:Jedino je Hrvate zajebal.
Na kraju krajeva sve je to bilo u sastavu iste države,Jugoslavije,te s toga Srijem ti nije bio inozemstvo.
To je kao kad bi se neki Istrijan bunio što Istarska županija nije dobila Opatiju,iako je dio Istre.
2015-09-08
no to nije tema ove teme
2015-09-08
....tema je da su druge republike iz ex-yu u tisini napravile cistku ulica i trgova od titovog imena..samo u hrvatskoj se larma napravila
2015-09-08
Tito Krležu ni zval Mirek, to je tak gay, to više pristaje Kovaču, nego ga je zval Fritz.vuksadinare wrote:transkript razgovora Tita i Krleze uz casicu konjaka napoleon
2017-03-21
Imal je unutarnje borbe sa svojom zlovenskom polovicom.jastreb wrote:Da. Dal im je Međimurje, Istru i crvenu Rijeku,koji nikad ne glasaju za državotvorne stranke.Eva_ wrote:Jedino je Hrvate zajebal.
2017-03-21
Similar topics
» Bila je Slovenija,pa Hrvatska pa BiH pa Kosovo sad je na red dosla Crna Gora
» Crna Gora samo što nije bankrotirala
» SPUTNJIK: Crna Gora, Makedonija i Kosovo u stvari su najstrašniji poraz Zapada
» Crna Gora: Kakva bre Srbija, samo Hrvatska i Albanija
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
» Crna Gora samo što nije bankrotirala
» SPUTNJIK: Crna Gora, Makedonija i Kosovo u stvari su najstrašniji poraz Zapada
» Crna Gora: Kakva bre Srbija, samo Hrvatska i Albanija
» Zagreb mijenja imena ulica nazvanih po ustašama, nosit će imena čuvenih glumica
Page 1 of 1