Šišao se, šišao, Andrej naš kod Nene
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šišao se, šišao, Andrej naš kod Nene
..a sad bu netko spomenuo a supruge?..pusti supruge one su potkupljene sopingiranjem...evo lova kupuj sto zelis samo zazmiri na jedno oko...a ni one lude nisu da izgube ono sto imaju..pa drz se toga jednakuraba manje vise bitno da mozes provlaciti kartice i ne brinuti se oces imati od prvog do prvog..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hehe, i supruge imaju svoje "salone".vuksadinare wrote:..a sad bu netko spomenuo a supruge?..pusti supruge one su potkupljene sopingiranjem...evo lova kupuj sto zelis samo zazmiri na jedno oko...a ni one lude nisu da izgube ono sto imaju..pa drz se toga jednakuraba manje vise bitno da mozes provlaciti kartice i ne brinuti se oces imati od prvog do prvog..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
imaju..pa svi zmire...Eva_ wrote:Hehe, i supruge imaju svoje "salone".vuksadinare wrote:..a sad bu netko spomenuo a supruge?..pusti supruge one su potkupljene sopingiranjem...evo lova kupuj sto zelis samo zazmiri na jedno oko...a ni one lude nisu da izgube ono sto imaju..pa drz se toga jednakuraba manje vise bitno da mozes provlaciti kartice i ne brinuti se oces imati od prvog do prvog..
2015-09-08
..i svi zadovoljni.....kad se ne bude vsie love imalo onda slijede rastavni procesi i podjela plijena od onog sto je sotalo..pitajte ivu majoli i jos neke..
2015-09-08
Duje Matosic ·
Works at Self-Employed
U mojoj Canadi bi premijer odma mora podnit ostavku zbog takvog bahatog parkiranja. I to je razlika između jedne civilizirane države kao ča je Canade i balkana.
Works at Self-Employed
U mojoj Canadi bi premijer odma mora podnit ostavku zbog takvog bahatog parkiranja. I to je razlika između jedne civilizirane države kao ča je Canade i balkana.
vili40-
2015-08-02
Marino Radic
Sudeci po plekijevu i todijevu frizu, taj neno nema blage veze sa zanatom! U pitanju je nesto drugo! Garant masonski sastanak!
Sudeci po plekijevu i todijevu frizu, taj neno nema blage veze sa zanatom! U pitanju je nesto drugo! Garant masonski sastanak!
vili40-
2015-08-02
...dobro sad bas zbog nepropisnog parkiranaj bas i ne...evo premijer nizozemske prije dva mjeseca izazvao sudar naravno bio je kriv...sva sreca nitko nije ozlijeđen ni poginuo..ali ostavku nije podnio mada su ga trazili..covjek rekao..'sudar se moze svakom desiti bio ti kriv ili ne kad sjedas u vozilo moras toga biti svjestan'vili40 wrote:Duje Matosic ·
Works at Self-Employed
2015-09-08
Ivan Dadic
Ovaj pravi od svih nas budale. Ja pokvareniju osobu, kao što je ovaj, još nisam sreo u životu. Koji to pokvarenjak ima srama?
Ovaj pravi od svih nas budale. Ja pokvareniju osobu, kao što je ovaj, još nisam sreo u životu. Koji to pokvarenjak ima srama?
vili40-
2015-08-02
U svakoj uređenoj državi Plenki, Njonjo i Kolinda bili bi nižerangirani referenti. Kad vidiš koji nesposobni poltroni su se uspeli na sam vrh, jasno ti je u kojem debelom kurcu je Hrvatska.
2017-03-21
Ispredograduša iskvarcana i glupava osmijeha dijeli s njim prvo mjesto.vili40 wrote:Ivan Dadic
2017-03-21
Vladimir Travalja ·vuksadinare wrote:...dobro sad bas zbog nepropisnog parkiranaj bas i ne...evo premijer nizozemske prije dva mjeseca izazvao sudar naravno bio je kriv...sva sreca nitko nije ozlijeđen ni poginuo..ali ostavku nije podnio mada su ga trazili..covjek rekao..'sudar se moze svakom desiti bio ti kriv ili ne kad sjedas u vozilo moras toga biti svjestan'vili40 wrote:Duje Matosic ·
Works at Self-Employed
Copenhagen, Denmark
U Danskoj bi najebo, neovisno da li je premijer, netko iz kraljevske obitelji ili Bog Isus...
vili40-
2015-08-02
nisu se oni uspeli netko ih je gurao..bezguranja ne bi ni bili ovdjeEva_ wrote:U svakoj uređenoj državi Plenki, Njonjo i Kolinda bili bi nižerangirani referenti. Kad vidiš koji nesposobni poltroni su se uspeli na sam vrh, jasno ti je u kojem debelom kurcu je Hrvatska.
2015-09-08
....joj znam te price...to mogu ovdje prodavati..sto mislis da samo tako sotavke se daju..pa premijeribi se mjenjali onda cesce nego carapevili40 wrote:Vladimir Travalja ·vuksadinare wrote:...dobro sad bas zbog nepropisnog parkiranaj bas i ne...evo premijer nizozemske prije dva mjeseca izazvao sudar naravno bio je kriv...sva sreca nitko nije ozlijeđen ni poginuo..ali ostavku nije podnio mada su ga trazili..covjek rekao..'sudar se moze svakom desiti bio ti kriv ili ne kad sjedas u vozilo moras toga biti svjestan'vili40 wrote:Duje Matosic ·
Works at Self-Employed
Copenhagen, Denmark
U Danskoj bi najebo, neovisno da li je premijer, netko iz kraljevske obitelji ili Bog Isus...
2015-09-08
Glavno da je HR samostalna i neovisna.vuksadinare wrote:nisu se oni uspeli netko ih je gurao..bezguranja ne bi ni bili ovdjeEva_ wrote:U svakoj uređenoj državi Plenki, Njonjo i Kolinda bili bi nižerangirani referenti. Kad vidiš koji nesposobni poltroni su se uspeli na sam vrh, jasno ti je u kojem debelom kurcu je Hrvatska.
2017-03-21
Duje Stanicicvuksadinare wrote:....joj znam te price...to mogu ovdje prodavati..sto mislis da samo tako sotavke se daju..pa premijeribi se mjenjali onda cesce nego carapevili40 wrote:Vladimir Travalja ·vuksadinare wrote:...dobro sad bas zbog nepropisnog parkiranaj bas i ne...evo premijer nizozemske prije dva mjeseca izazvao sudar naravno bio je kriv...sva sreca nitko nije ozlijeđen ni poginuo..ali ostavku nije podnio mada su ga trazili..covjek rekao..'sudar se moze svakom desiti bio ti kriv ili ne kad sjedas u vozilo moras toga biti svjestan'vili40 wrote:Duje Matosic ·
Works at Self-Employed
Copenhagen, Denmark
ovde u ch bi odmah mora dat ostavku
licemjer
vili40-
2015-08-02
opet price za domacu uporabu..kao i ono zivim u njemackoj spavam u vili vozim merđu...a kad spava u supi...vili40 wrote:Duje Stanicicvuksadinare wrote:....joj znam te price...to mogu ovdje prodavati..sto mislis da samo tako sotavke se daju..pa premijeribi se mjenjali onda cesce nego carapevili40 wrote:Vladimir Travalja ·vuksadinare wrote:...dobro sad bas zbog nepropisnog parkiranaj bas i ne...evo premijer nizozemske prije dva mjeseca izazvao sudar naravno bio je kriv...sva sreca nitko nije ozlijeđen ni poginuo..ali ostavku nije podnio mada su ga trazili..covjek rekao..'sudar se moze svakom desiti bio ti kriv ili ne kad sjedas u vozilo moras toga biti svjestan'vili40 wrote:Duje Matosic ·
Works at Self-Employed
Copenhagen, Denmark
licemjer
2015-09-08
Da Hrvati nisu budale, onda ne bi dozvoljavali da Plenki s vozačem i tjelohraniteljima ide na blowjob a niti bi im se predsjednica šocala po SADu na račun poreznih obveznika. Ovak jebu se i još pri tome jebu narod u glavu.
2017-03-21
evo ti prava istina od mene:U Danskoj,Švicarskoj i Kanadi premijeru i ostalim dužnosnicima takvo nešto ne bi došlo ni na pamet.vuksadinare wrote:opet price za domacu uporabu..kao i ono zivim u njemackoj spavam u vili vozim merđu...a kad spava u supi...vili40 wrote:Duje Stanicicvuksadinare wrote:....joj znam te price...to mogu ovdje prodavati..sto mislis da samo tako sotavke se daju..pa premijeribi se mjenjali onda cesce nego carapevili40 wrote:Vladimir Travalja ·vuksadinare wrote:
...dobro sad bas zbog nepropisnog parkiranaj bas i ne...evo premijer nizozemske prije dva mjeseca izazvao sudar naravno bio je kriv...sva sreca nitko nije ozlijeđen ni poginuo..ali ostavku nije podnio mada su ga trazili..covjek rekao..'sudar se moze svakom desiti bio ti kriv ili ne kad sjedas u vozilo moras toga biti svjestan'
Copenhagen, Denmark
licemjer
vili40-
2015-08-02
mozda..ali ostavku ne bi zbog toga dali sigurno...vili40 wrote:evo ti prava istina od mene:U Danskoj,Švicarskoj i Kanadi premijeru i ostalim dužnosnicima takvo nešto ne bi došlo ni na pamet.vuksadinare wrote:opet price za domacu uporabu..kao i ono zivim u njemackoj spavam u vili vozim merđu...a kad spava u supi...vili40 wrote:Duje Stanicicvuksadinare wrote:....joj znam te price...to mogu ovdje prodavati..sto mislis da samo tako sotavke se daju..pa premijeribi se mjenjali onda cesce nego carapevili40 wrote:
Vladimir Travalja ·
Copenhagen, Denmark
licemjer
2015-09-08
ne bi ali samo zato jer takvo nešto ne bi ni napravilivuksadinare wrote:
mozda..ali ostavku ne bi zbog toga dali sigurno...
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» On ih j e ranije ŠIŠAO, kad niko.nije hteo a oni tako
» Reiner sišao sa uma: u obrani razbojnika uključio i ORJUNU
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Dragi Andrej
» On ih j e ranije ŠIŠAO, kad niko.nije hteo a oni tako
» Reiner sišao sa uma: u obrani razbojnika uključio i ORJUNU
» budući proizvođač koke sisao policajki lijevu dojku...
» Dragi Andrej
Page 2 of 3