Ajmo svi, tri-četri'...:))
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ajmo svi, tri-četri'...:))
Trenutno je jetim. Objasnit će ti Epi šta to znači.Regoč wrote:S obzirom da je Plenković Merkeličina marioneta
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jest da imam crvene gaće, ali ne nosim luk i strielu.Eroo wrote:Pa i za vas indijance je savršeno, šta ne?Regoč wrote:Za njekoga komu je ganga umjetnost, zaista savršeno.Eroo wrote:Moje istančani glazbeni sluh mi kaže: Savršeno!
Vazalstvo Americi nam je dosad koristilo. Nije bilo idealno, ali je koristilo. Njemačka, nakon što je pokazala mišiće Francuskoj i Britaniji nametanjem našega priznanja, nije baš pokazala interes da nas i dalje zagovara, osobito od Kinkelova preuzimanja vanjske politike.epikur37 wrote:Regoč wrote:A, plenkovićevac. Vjerujem da od Zokija više ništa. Zašto ti je Plenkyjeva promerkelovština draža od Koline proamerikanštine? Možeš i na temi s Ludovikom, svejedno je.epikur37 wrote:Regoč wrote:S obzirom da je Plenković Merkeličina marioneta, jasno da mu smeta američka igračica.epikur37 wrote:Čini se da će sljedeću sezonu pjevati Zoki Milanović :)
Pa i ne samo njemu ...
NAdam se da će Zoki zamnijeniti Kolindu.
Zato što mi je američka papazjanija u svakom slučaju opasnija i veće zlo.
No bacio sam 16 km...doručkovao i sada vodim djecu na kupanje.
Poslije ću elaborirati.
Ti si pisal, ti objasni, pusti Epija da odvede klince na vodu.Eroo wrote:Trenutno je jetim. Objasnit će ti Epi šta to znači.Regoč wrote:S obzirom da je Plenković Merkeličina marioneta
siroce
2014-04-19
opet ero šprica.
sada samo čekamo kada će se pohvaliti da se smanjio broj nezaposlenih za 50 000.
naravno prešutjet će da je samo 30 000 otišlo u njemačku (lipanj 2016-lipanj2017)
sada samo čekamo kada će se pohvaliti da se smanjio broj nezaposlenih za 50 000.
naravno prešutjet će da je samo 30 000 otišlo u njemačku (lipanj 2016-lipanj2017)
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ajmo curice, ajmo djecaci...dijele se Hrvatske putovnice
» Milanovic sam sebi cetri puta dao potpis
» Četri asteroida lete prema Zemlji
» Ajmo komunistička žgadije
» Ajmo ovako
» Milanovic sam sebi cetri puta dao potpis
» Četri asteroida lete prema Zemlji
» Ajmo komunistička žgadije
» Ajmo ovako