Upozorenje!!! Bliži se 27.07.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Upozorenje!!! Bliži se 27.07.
http://www.dnevno.hr/domovina/zeljko-sacic-priblizava-nam-se-27-07-kada-cetnicki-zlotvori-slave-kanibalizam-1045794/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Upozorenje!!! Bliži se 27.07.
daj malo poblize
ima nas sto ne konzumiramo hrvatsku inacicu misli 19st.
sto je 27.7. ?
sto je 27.7. ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Idem sad na kupanje,pa nemam vremena. Btw.uzet ću na plažu knjigu Gojka Polovine "Svedočenje-prva godina ustanka u Lici" da se malo podsjetim.debotoijusto wrote:daj malo poblize
sto je 27.7. ?
2014-04-22
jastreb wrote:Idem sad na kupanje,pa nemam vremena. Btw.uzet ću na plažu knjigu Gojka Polovine "Svedočenje-prva godina ustanka u Lici" da se malo podsjetim.debotoijusto wrote:daj malo poblize
sto je 27.7. ?
dok ne nosis glas koncila sve ti oprosteno
2014-04-12
Auuuu,blizu si. Uporavo sam kupio 7dnevno. I to ću uzet na plažu mjesto one teške knjižurine.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Idem sad na kupanje,pa nemam vremena. Btw.uzet ću na plažu knjigu Gojka Polovine "Svedočenje-prva godina ustanka u Lici" da se malo podsjetim.debotoijusto wrote:daj malo poblize
sto je 27.7. ?
Evo baš sam malo listao. Tvrtko Dolić napada Lustiga,Marcello Sašu Broz,a samozvani hrvatski književnik i publicist izvjesni Karamatić piše kako je ustaški pokret bio domoljubni i državotvorni.
2014-04-22
jastreb wrote:Auuuu,blizu si. Uporavo sam kupio 7dnevno. I to ću uzet na plažu mjesto one teške knjižurine.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Idem sad na kupanje,pa nemam vremena. Btw.uzet ću na plažu knjigu Gojka Polovine "Svedočenje-prva godina ustanka u Lici" da se malo podsjetim.debotoijusto wrote:daj malo poblize
sto je 27.7. ?
Evo baš sam malo listao. Tvrtko Dolić napada Lustiga,Marcello Sašu Broz,a samozvani hrvatski književnik i publicist izvjesni Karamatić piše kako je ustaški pokret bio domoljubni i državotvorni.
jel sad vidis zasto ne kupujem/klikcem na ovo glasilo HNS
2014-04-12
Opet Jastreb slavi pokolje Hrvatah! Jesi već pripremil ražanj i odabral svećenika?
„Približava nam se 27.07.2017. kada istinski, velikosrpski, četnički orijentirani zlotvori u našoj domovini Hrvatskoj, sa svojim mentorima izvan Hrvatske, bez ikakve pravne, političke i moralne prepreke, uz faktičnu i pravnu zaštitu naših državnih institucija i vladajuće političke garniture, slave neviđene zločine, kanibalizam, morbidnost i gnjusobe svojih predaka i političkih istomišljenika, tzv. “godišnjicu” krvavog, ratnozločinačkog, genocidnog, protuhrvatskog i pro......................
-------------------------
Jel se to može zabraniti...
Treba poslati hasančeta on će se dokazati...
Dop drine do imama Đoze i povijesnog limesa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jasno da bi trebalo zabraniti četničke derneke i proslave zločinah nad Hrvati.epikur37 wrote:„Približava nam se 27.07.2017. kada istinski, velikosrpski, četnički orijentirani zlotvori u našoj domovini Hrvatskoj, sa svojim mentorima izvan Hrvatske, bez ikakve pravne, političke i moralne prepreke, uz faktičnu i pravnu zaštitu naših državnih institucija i vladajuće političke garniture, slave neviđene zločine, kanibalizam, morbidnost i gnjusobe svojih predaka i političkih istomišljenika, tzv. “godišnjicu” krvavog, ratnozločinačkog, genocidnog, protuhrvatskog i pro......................
Počeo sam čitati, i odmah mi došao pravednički bijes. Bio mi je dok god sam čitao, i još pola sta poslije.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Počeo sam čitati, i odmah mi došao pravednički bijes. Bio mi je dok god sam čitao, i još pola sta poslije.
zasigurno kupujes dva primjerka
ako se jedan smoci na plazi...
2014-04-12
Još izbaciti ZAVNOH iz Ustava i operacija završena.
Ajmo Hasanče.
Ajmo Hasanče.
2015-08-06
Zavnoh ne treba dirati jer bi se njegovim micanjem iz Izvorišnih osnovah prešutjel diel poviesti, a možebitnim uvođenjem NDH krivotvorila bi se poviest.epikur37 wrote:Još izbaciti ZAVNOH iz Ustava i operacija završena.
Ajmo Hasanče.
Regoč wrote:Zavnoh ne treba dirati jer bi se njegovim micanjem iz Izvorišnih osnovah prešutjel diel poviesti, a možebitnim uvođenjem NDH krivotvorila bi se poviest.epikur37 wrote:Još izbaciti ZAVNOH iz Ustava i operacija završena.
Ajmo Hasanče.
znači antifašizam ostaje...
vi pravaši više ste pošandrcali
2015-08-06
Ne ostaje antifašizam jer ga ni sad nema. A pošandrcal nije nitko, jasan je pravni slied sadašnje države.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zavnoh ne treba dirati jer bi se njegovim micanjem iz Izvorišnih osnovah prešutjel diel poviesti, a možebitnim uvođenjem NDH krivotvorila bi se poviest.epikur37 wrote:Još izbaciti ZAVNOH iz Ustava i operacija završena.
Ajmo Hasanče.
znači antifašizam ostaje...
vi pravaši više ste pošandrcali
kako nema antifašizma ako ZAVOH ostaje?
crvenkasti-
2014-04-17
Kako nema monarhije ako ostaje kneževina iz 9. stoljeća? Kako nema feudalizma ako ostaje kraljevstvo iz 10. stoljeća? Kako nema Habsburgovacah ako ostaje Pragmatička sankcija?crvenkasti wrote:kako nema antifašizma ako ZAVOH ostaje?
Monrahije, feudalizma i Habsburgovaca evidentno nema.
A Zavnoha treba bit?!
Jesam li ja lud ili ti, klipane ustaški?
A Zavnoha treba bit?!
crvenkasti-
2014-04-17
Nema antifašizma, kao što nema ni feudalne monarhije pod kućom Habsburgah, ali treba ostati Zavnoh, kao što ostaju kneževina, kraljevina i Pragmatička sankcija jer su diel hrvatskoga državnopravnoga kontinuiteta.crvenkasti wrote:Monrahije, feudalizma i Habsburgovaca evidentno nema.
A Zavnoha treba bit?!
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Balkan bliži Moskvi nego Briselu
» Ciro se blizi kraju puta svoga..
» Bliži se Blentinovo
» Dan sukoba je sve bliži...
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Ciro se blizi kraju puta svoga..
» Bliži se Blentinovo
» Dan sukoba je sve bliži...
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
Page 1 of 2