Za isti slučaj Rojsu zatvor,a Radi Šerbedžiji ljetovanje na Brijunima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Za isti slučaj Rojsu zatvor,a Radi Šerbedžiji ljetovanje na Brijunima
pismejker wrote:
Rojsa cemo pak pamtiti po onoj lovpovskpoj....Tko je jamio jamio je..i faci dostojnoj najveceg prevaranta na hertzegovackoj pijaci..
vidiš, bolje da šutiš... gdje je početak rojsovog govora?
Guest- Guest
pa jel tebi jasno da je Ulysess njegov sopstveni teatar?pismejker wrote:vuksadinare wrote:..a'k je radeta zaradio koliko pricas sto ej tu dosao cicati lovu na drzavni trosak?...rojs kakav god da je..ali bar iskreno govori makar i o sebi negativnopismejker wrote:Koliko znam,Rade je igrao u neki vecim projektima hollywooda sa jako poznatim glumcima,a i kao reziser je uspio pokupiti pofanj lovu...
Rade je svjecki nivo..Rojs je malo zesci seljober bez imalo moralnih nacela...
Todorica za svoj lopovluk ostaje slobodan,Horvatincic iz "slucajnosti" ubija ljude,jebe ga se...
Na ceg se ti bunis uzgred Fuk...
Rojs i Brijuni??Nikak one ide skupa pa ni u teoriji..
ima toga pofanj o Radetu..evo za neuke..
[url=https://yandex.ru/search/?text=rade %C5%A1erbed%C5%BEija][/url][url=https://yandex.ru/search/?text=rade %C5%A1erbed%C5%BEija]https://yandex.ru/search/?text=rade%20šerbedžija%20wiki&clid=1955453&win=259&lr=213[/url]
Rojsa cemo pak pamtiti po onoj lovpovskpoj....Tko je jamio jamio je..i faci dostojnoj najveceg prevaranta na hertzegovackoj pijaci..
svakako bi liku dao lovu,jer bi iz nje napravio nesto korisno i kvalitetno,za razliku od ostalih "cicača"...drzavljanin je RH i ima pravo..jel..
Guest- Guest
kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...vuksadinare wrote:a sto je to do sad korisno napravio?..da te pitam u marcelovu stilupismejker wrote:vuksadinare wrote:..a'k je radeta zaradio koliko pricas sto ej tu dosao cicati lovu na drzavni trosak?...rojs kakav god da je..ali bar iskreno govori makar i o sebi negativnopismejker wrote:Koliko znam,Rade je igrao u neki vecim projektima hollywooda sa jako poznatim glumcima,a i kao reziser je uspio pokupiti pofanj lovu...
Todorica za svoj lopovluk ostaje slobodan,Horvatincic iz "slucajnosti" ubija ljude,jebe ga se...
[url=https://yandex.ru/search/?text=rade %C5%A1erbed%C5%BEija][/url][url=https://yandex.ru/search/?text=rade %C5%A1erbed%C5%BEija]https://yandex.ru/search/?text=rade%20šerbedžija%20wiki&clid=1955453&win=259&lr=213[/url]
svakako bi liku dao lovu,jer bi iz nje napravio nesto korisno i kvalitetno,za razliku od ostalih "cicača"...drzavljanin je RH i ima pravo..jel..
Guest- Guest
inače, ovo je vijest za čardak.. samo u čardak hrvatskoj antife imaju vlast nad otocima...
Guest- Guest
neplovim tim vodama,Koka..sto znaci sopstvo..cudno pricas...?Noor wrote:pa jel tebi jasno da je Ulysess njegov sopstveni teatar?pismejker wrote:vuksadinare wrote:..a'k je radeta zaradio koliko pricas sto ej tu dosao cicati lovu na drzavni trosak?...rojs kakav god da je..ali bar iskreno govori makar i o sebi negativnopismejker wrote:Koliko znam,Rade je igrao u neki vecim projektima hollywooda sa jako poznatim glumcima,a i kao reziser je uspio pokupiti pofanj lovu...
Guest- Guest
Noor wrote:Kad su ga novinari nakon obilježavanja Oluje u Kninu pitali je li zna što se 5. kolovoza događalo u Kninu, odgovorio je da nema pojma te da "neće da truje svoj život time"!vuksadinare wrote:od franje tuđmana '91...Noor wrote:a gdje je on to stradao? :)vuksadinare wrote:....'stardalnik' je pa moze..Noor wrote:
rade je proračunati parazit hrvatskog državnog proračuna iz kojeg siše, a radi za sebe.
mene samo zanima, kad je Hase zatvarao pipu, zašto je ovog tezgara i konjskog trgovca zaobišao.
čardak je očito jači i od hase
Guest- Guest
pa što ga braniš, ako nemaš odgovora?pismejker wrote:kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...vuksadinare wrote:a sto je to do sad korisno napravio?..da te pitam u marcelovu stilupismejker wrote:vuksadinare wrote:..a'k je radeta zaradio koliko pricas sto ej tu dosao cicati lovu na drzavni trosak?...rojs kakav god da je..ali bar iskreno govori makar i o sebi negativnopismejker wrote:Koliko znam,Rade je igrao u neki vecim projektima hollywooda sa jako poznatim glumcima,a i kao reziser je uspio pokupiti pofanj lovu...
Guest- Guest
Čardak Asila - bič čardakametilda wrote:Noor wrote:Kad su ga novinari nakon obilježavanja Oluje u Kninu pitali je li zna što se 5. kolovoza događalo u Kninu, odgovorio je da nema pojma te da "neće da truje svoj život time"!vuksadinare wrote:od franje tuđmana '91...Noor wrote:a gdje je on to stradao? :)vuksadinare wrote:
....'stardalnik' je pa moze..
mene samo zanima, kad je Hase zatvarao pipu, zašto je ovog tezgara i konjskog trgovca zaobišao.
čardak je očito jači i od hase
Guest- Guest
stari moj on da napravi sto god njegovu ljagu snimanja ratnog filma u vukovaru gdje se jos dimilo iz zgarista i mirisalo na krv ne moze isprati nista...ama bas nista...i njegovo opravdanje..'mor'o sam'..nista se ne mora..ako neces pokupis se i amen...pismejker wrote:kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...vuksadinare wrote:a sto je to do sad korisno napravio?..da te pitam u marcelovu stilupismejker wrote:vuksadinare wrote:..a'k je radeta zaradio koliko pricas sto ej tu dosao cicati lovu na drzavni trosak?...rojs kakav god da je..ali bar iskreno govori makar i o sebi negativnopismejker wrote:Koliko znam,Rade je igrao u neki vecim projektima hollywooda sa jako poznatim glumcima,a i kao reziser je uspio pokupiti pofanj lovu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:pa što ga braniš, ako nemaš odgovora?pismejker wrote:kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...vuksadinare wrote:a sto je to do sad korisno napravio?..da te pitam u marcelovu stilupismejker wrote:vuksadinare wrote:
..a'k je radeta zaradio koliko pricas sto ej tu dosao cicati lovu na drzavni trosak?...rojs kakav god da je..ali bar iskreno govori makar i o sebi negativno
Imam odgovor,a zasto ga vi napadate...dobar,je,stovise vrhunski glumac i redatelj..ne vidim dosad nekog Hrvata da glumi osim Višnjića sa elitom americkog holivuda..meni dovoljno,ali vi,..hajmo brojati krvna zrnca...pas vam guzice poharo..
Guest- Guest
pa onda ne trolajpismejker wrote:neplovim tim vodama,Koka..sto znaci sopstvo..cudno pricas...?Noor wrote:pa jel tebi jasno da je Ulysess njegov sopstveni teatar?pismejker wrote:vuksadinare wrote:..a'k je radeta zaradio koliko pricas sto ej tu dosao cicati lovu na drzavni trosak?...rojs kakav god da je..ali bar iskreno govori makar i o sebi negativnopismejker wrote:Koliko znam,Rade je igrao u neki vecim projektima hollywooda sa jako poznatim glumcima,a i kao reziser je uspio pokupiti pofanj lovu...
Guest- Guest
objasnio sam ti u prethodnom postu zasto...ah da nadodam zbrisao je iz zagreba i hravtske u proljece '91...lazuci da je 'ugrozen'...sto je demantirao spiro guberina koji mu ej bio kazalisni i filsmki kolega..kad ej rekao 'tuđman je nudio serbedziji cak intendatsku palicu u hnk-u..on je odbio i otisao u beograd'.,.amenpismejker wrote:Noor wrote:pa što ga braniš, ako nemaš odgovora?pismejker wrote:kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...vuksadinare wrote:a sto je to do sad korisno napravio?..da te pitam u marcelovu stilupismejker wrote:
Imam odgovor,a zasto ga vi napadate...dobar,je,stovise vrhunski glumac i redatelj..ne vidim dosad nekog Hrvata da glumi osim Višnjića sa elitom americkog holivuda..meni dovoljno,ali vi,..hajmo brojati krvna zrnca...pas vam guzice poharo..
2015-09-08
a tako? pa budući da se uoči DR opredijelio i uteko u srbiju, što u Beogradu ne traži na poklon koju adu i tamo razvije svoj čardak?pismejker wrote:Noor wrote:pa što ga braniš, ako nemaš odgovora?pismejker wrote:kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...vuksadinare wrote:a sto je to do sad korisno napravio?..da te pitam u marcelovu stilupismejker wrote:
Guest- Guest
jasno je pokazao gdje se osjeća među svojima.vuksadinare wrote:objasnio sam ti u prethodnom postu zasto...ah da nadodam zbrisao je iz zagreba i hravtske u proljece '91...lazuci da je 'ugrozen'...sto je demantirao spiro guberina koji mu ej bio kazalisni i filsmki kolega..kad ej rekao 'tuđman je nudio serbedziji cak intendatsku palicu u hnk-u..on je odbio i otisao u beograd'.,.amenpismejker wrote:Noor wrote:pa što ga braniš, ako nemaš odgovora?pismejker wrote:kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...vuksadinare wrote:
a sto je to do sad korisno napravio?..da te pitam u marcelovu stilu
amen nad amenima!
Guest- Guest
Ahhhhh...o tome je rijec...pa dobro..to treba njega pitati,ako se vec nesto preispituje..Mnogi umjetnici su otperjali u Beograd,zanimljivo,ne bih znao zasto,mozda kriva procjena,mozda strah,mozda....narocito ovi koji su i standardno gravitirali mocnijoj televiziji prije rata,blize vatri bolje se ogrijes...vrlo bitno u glumackom i umjetnickom svijetu...Noor wrote:a tako? pa budući da se uoči DR opredijelio i uteko u srbiju, što u Beogradu ne traži na poklon koju adu i tamo razvije svoj čardak?pismejker wrote:Noor wrote:pa što ga braniš, ako nemaš odgovora?pismejker wrote:kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...vuksadinare wrote:
a sto je to do sad korisno napravio?..da te pitam u marcelovu stilu
Ne znam sreco..ja mozda gledam iz drugog aspekta...no svakako ga se moze slobodno pitati..
Guest- Guest
...ko i mira furlan..njih dvoje filmskih jebanđija zajedno u isto vrijeme zbrisali u beograd..u proljece '91...ajd da su zbrisali recimo u bec..nego beograd...dakle stavili se drugoj strani na raspolaganje..i sad bi da cicaju drzavnu lovu iz drzave iz koje su pobjegli..u najteze vrijeme za tu drzavu i narod..sic..Noor wrote:jasno je pokazao gdje se osjeća među svojima.vuksadinare wrote:objasnio sam ti u prethodnom postu zasto...ah da nadodam zbrisao je iz zagreba i hravtske u proljece '91...lazuci da je 'ugrozen'...sto je demantirao spiro guberina koji mu ej bio kazalisni i filsmki kolega..kad ej rekao 'tuđman je nudio serbedziji cak intendatsku palicu u hnk-u..on je odbio i otisao u beograd'.,.amenpismejker wrote:Noor wrote:pa što ga braniš, ako nemaš odgovora?pismejker wrote:
kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...
amen nad amenima!
2015-09-08
serbeđiji ej tuđman nudio intendatsku palicu hnk-a..dakle sam vrh...ad acta..tocka...mira furlan kad je zbrisala u beges rekla je da je zbrisala jer se osjeca jugoslavenkom i jugoslavija je njena domovina...da bi nakon nekog vremena pocela muljati kako ej bil 'ugrozena'...pismejker wrote:Ahhhhh...o tome je rijec...pa dobro..to treba njega pitati,ako se vec nesto preispituje..Mnogi umjetnici su otperjali u Beograd,zanimljivo,ne bih znao zasto,mozda kriva procjena,mozda strah,mozda....narocito ovi koji su i standardno gravitirali mocnijoj televiziji prije rata,blize vatri bolje se ogrijes...vrlo bitno u glumackom i umjetnickom svijetu...Noor wrote:a tako? pa budući da se uoči DR opredijelio i uteko u srbiju, što u Beogradu ne traži na poklon koju adu i tamo razvije svoj čardak?pismejker wrote:Noor wrote:pa što ga braniš, ako nemaš odgovora?pismejker wrote:
kultura umjetnost..sto mene pitas..meni su to so-so stvari,ali valjda pridonosi imageu zemlje...kakogod ima pozitivni uticaj na RH...
Ne znam sreco..ja mozda gledam iz drugog aspekta...no svakako ga se moze slobodno pitati..
2015-09-08
Ne treba pretjerivati..stavili se na raspolaganje...to su umjetnici,fah bez mooda u realnom svijetu...ne vidim kakvu su aktivnu stetu mogli RH nanijeti,dok je onaj čouban Rojs toliko love skrenuo i zamracio,da se moze slobodno reci da je jasno izdao RH,potkradajuci ju...ali hajde...to nije bitno..
Kurtz fala pa ce i bajbuk osjetiti,bar retrogradno..
Umjetnike,pak ne treba preblizu srcu privijati...ili ih prihvati ili ih odjebi...bez puno nerviranja..
Kurtz fala pa ce i bajbuk osjetiti,bar retrogradno..
Umjetnike,pak ne treba preblizu srcu privijati...ili ih prihvati ili ih odjebi...bez puno nerviranja..
Guest- Guest
Dusko Ljustina:'Mira furlan je otisla u beograd ne zato sto je bila navodno ugrozena vec jednostavno sebe vise ovdje nije vidjela,mi smo za nju imali vec pripremljeno nekoliko kazalisnih uloga i predstava ona ih je sve odbila pokupila stvari i otisla'
2015-09-08
Ima i cinjenica da su srbi navikli rulati nad svima drugima,pa ih je RH kao samostalna drzava ,zvznula jako po Egu...i to je isto razlog zasto su odlazili..
Guest- Guest
naravno da je razlog...samo oni en bi puno izgubili od povlastenog tretmana nego jednostavno nisu politicki mislili isto...nisu vidjeli svoju perspektivu ovdje.....no zajebali su se i kad su otisli u beograd jos vise..mira furlan prije odlaska u ameriku 1992 godine..tek je odigrala jednu kazalisnu predstavu u sterijinom pozoristu a na film nije ni primirisala..serbeđija ej nesto vise glumio ali nedovoljno za njegov renomepismejker wrote:Ima i cinjenica da su srbi navikli rulati nad svima drugima,pa ih je RH kao samostalna drzava ,zvznula jako po Egu...i to je isto razlog zasto su odlazili..
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sindikalno ljetovanje na Brijunima, za socijalno ugrožene....:)
» Opozvani premijer Orešković s obitelji ide na ljetovanje u vilu na Brijunima
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Opozvani premijer Orešković s obitelji ide na ljetovanje u vilu na Brijunima
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
Page 2 of 3