Kozojebi masovno namlatili muriju i drpali švabice na festivalu, murija nema pojma ko ih mlati
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kozojebi masovno namlatili muriju i drpali švabice na festivalu, murija nema pojma ko ih mlati
daj svetac jebem te glupog briši to da ne izbrišu forum
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Kozojebi masovno namlatili muriju i drpali švabice na festivalu, murija nema pojma ko ih mlati
done..nije valjda dotle doslo da brisu forum..
Guest- Guest
Ma nis od svabija...arapi budu rulali,a ako im se jos turska bratija po islamu pridruzi,bit ce doista veselo..i jedni i drugi pustaju one svoje borbene bradurine..
Guest- Guest
I sta kaze muti?
ajd ba nek se guti, nemojte mi kvarit frustuk na sabahu..get lost, los los
ajd ba nek se guti, nemojte mi kvarit frustuk na sabahu..get lost, los los
2014-04-19
mislim, svaka cast zenama al bolan.. des I'm dat drzavu u ruke
2014-04-19
I'm too sexy-ist for my body..prckov wrote:mislim, svaka cast zenama al bolan.. des I'm dat drzavu u ruke
it hurts
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
njemačka policija kao i hrvatska. hapse njemce radi komentara na internetu, nad njima provode represiju i silu, a kozojebe od straha nesmidu pogledati.
tako i naša policija, hapsi radi komentara na internetu i radi jednog jointa mlati i ubija, a kozojebe čardakovce nesmi od straha pogledati..
veleizdajnici i jedni i drugi
tako i naša policija, hapsi radi komentara na internetu i radi jednog jointa mlati i ubija, a kozojebe čardakovce nesmi od straha pogledati..
Guest- Guest
pismejker wrote:Ma nis od svabija...arapi budu rulali,a ako im se jos turska bratija po islamu pridruzi,bit ce doista veselo..i jedni i drugi pustaju one svoje borbene bradurine..
gle meni ne smeta, ode feminizam i gender ideologija u pizdu materinu kad oni dođu na vlast, meni odgovara... samo gdje će jadni liberali, visiće po trgovima s tablama "Kuffar" oko vrata
i što je najbolje i onda im neće doć iz guzice u glavu, i dalje će mantrat refjudžiz velkom i better rapists than racists
-Upravo tako Yoda,mudro receno...doslovno izbjegavaju kontakt oima sa arapskim pesovima..a oni su goli qrc...Pinochet wrote:njemačka policija kao i hrvatska. hapse njemce radi komentara na internetu, nad njima provode represiju i silu, a kozojebe od straha nesmidu pogledati.
j sam na dva tri mjesta zakuhao sa turcima..i jos naletih na one neke koji bildaju,treniraju sto opakiju facu..pogledas ga malo duze,odmah se nakostrijesi,skoci,.." sto me gledas?!!!"... ja ono mrtvo ladno gledam,...." ma mrš i picku mile matere" ,izgalam se jos zesce...op.!!! lik se ono trgne malo..i smiri..i dalje mrko i ljuto gleda.ali miruje..
E vidis,za ovako nesto,svabi nemaju joojca doslovno..ostali europljani,vecinom ne..samo budale,koje su svjesne da rizikuju pičkanje zesce,ali bar te drugi puta nista nece pitati,kad ga pogledas na duze..Jebeni su Turci i fajteri su,nemaju straha..jedino ih mozes nauciti respectu..
Guest- Guest
Pretjeruješ Marc...smetalo bi ti itekako da na ulici zapinjes doslovno za njih..cujes amo ono lelekanje njihovo,sve manje pristojnih mjesta gdje mozes nesmetano i u miru sjesti popiti kpucino,pojesti picu ili vecerati..sve cesce se moras brutalnom silom izboriti za svoje normalno kretanje ulicama,idu u coporima 4-6 rasire se ulicom il istazom,posvuda,kao plijesni i doslovno im se moras sklanjati s puta ili ih razbiti kao kugla čunjeve....marcellus wrote:pismejker wrote:Ma nis od svabija...arapi budu rulali,a ako im se jos turska bratija po islamu pridruzi,bit ce doista veselo..i jedni i drugi pustaju one svoje borbene bradurine..
gle meni ne smeta, ode feminizam i gender ideologija u pizdu materinu kad oni dođu na vlast, meni odgovara... samo gdje će jadni liberali, visiće po trgovima s tablama "Kuffar" oko vrata
Šuti,bolje da ne znas kako je u reali..
Guest- Guest
Nema za tebe tam života, bježi u Hifu dok još stigneš... ali opet, uskoro i tam pizdarije, pa gdi onda...
pismejker wrote:Pretjeruješ Marc...smetalo bi ti itekako da na ulici zapinjes doslovno za njih..cujes amo ono lelekanje njihovo,sve manje pristojnih mjesta gdje mozes nesmetano i u miru sjesti popiti kpucino,pojesti picu ili vecerati..sve cesce se moras brutalnom silom izboriti za svoje normalno kretanje ulicama,idu u coporima 4-6 rasire se ulicom il istazom,posvuda,kao plijesni i doslovno im se moras sklanjati s puta ili ih razbiti kao kugla čunjeve....marcellus wrote:pismejker wrote:Ma nis od svabija...arapi budu rulali,a ako im se jos turska bratija po islamu pridruzi,bit ce doista veselo..i jedni i drugi pustaju one svoje borbene bradurine..
Šuti,bolje da ne znas kako je u reali..
samo upozorovam ljevicu na onu "pazi što želiš moglo bi ti se obistiniti"
inače arapi su uglavnom teške pičke ko i cigići, kad ih je sto na jedan su hrabri kad je jedan na jedan onda je "da gazda" i da ih murija pošteno počne peglat čim pomisle na sranja bili bi manji od malih miševa
problem je murija
problem je murija
samo kad ne smiju, kad ispegla arapčugu odma istraga je li to rasizam pa otkaz, pa murija radije gleda na drugu stranu i ako ga raspizde arapi ispendreče pijanog poljaka
to stoji,no polako im se priheftavaju Turci,kojima izgleda paše prebacivanje Erdogana na ortodoksni islam,no u svabiji,Turci to onako modaju,malo po modernom,bez strogih restrikcija...arape je lako pomesti,no Turci 2-3 generacija,pokusaj njih...Brajo,imaju sva prava kao i svabi..seru svima po glavi,a nitko im ne smije nista...marcellus wrote:inače arapi su uglavnom teške pičke ko i cigići, kad ih je sto na jedan su hrabri kad je jedan na jedan onda je "da gazda" i da ih murija pošteno počne peglat čim pomisle na sranja bili bi manji od malih miševa
problem je murija
Neke godine,kad sam upravo stigao u svabiju,bas je policija odrzavala neku misu,svojoj policajki ,kuoju je ubila turska narkomafija..cura je istrazivala,i kad se previse priblizila bossovima,jednotavno su je pokosili automatom iz jurece bembure( a iz cega drugog)..
Vise policija ne kopa tako puno..ionako se bune da ih je premalo...
no za Kozojebe ima para,kolikogod donesu racuna za ovo i ono..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Nema za tebe tam života, bježi u Hifu dok još stigneš... ali opet, uskoro i tam pizdarije, pa gdi onda...
Neurozan??Pao Maunt Temple?? nije vise u rukama tvojih kozojeba??' Pizdarija ima i sad,servisiraju se vrlo uspjesno,...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» bidna zena nema pojma
» Tolušić nema pojma, evo zašto je voda skuplja od mlijeka
» Glavni tajnik SDP-a tvrdi da su dobili izbore ali nema pojma gdje
» Metalni objekt na nebu zaprepastio građane: Nitko nema pojma što je to
» Lubitelj pasa iz europarlamenta propao u zemlju, policija nema pojma gdje je
» Tolušić nema pojma, evo zašto je voda skuplja od mlijeka
» Glavni tajnik SDP-a tvrdi da su dobili izbore ali nema pojma gdje
» Metalni objekt na nebu zaprepastio građane: Nitko nema pojma što je to
» Lubitelj pasa iz europarlamenta propao u zemlju, policija nema pojma gdje je