Evo što se gradilo u bajkovitoj sfrj i zbog čega smo mi vozili par nepar i u redovima čekali na deterdžent
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Evo što se gradilo u bajkovitoj sfrj i zbog čega smo mi vozili par nepar i u redovima čekali na deterdžent
Kakve sveze imaju Milanovići sa mnom osobno? Sudstvo je svoje učinilo i pokazala se djelotvornost sustava. Samo je njeki lokalni Regoč lupil pečat.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Evo što se gradilo u bajkovitoj sfrj i zbog čega smo mi vozili par nepar i u redovima čekali na deterdžent
Regoč wrote:Kakve sveze imaju Milanovići sa mnom osobno? Sudstvo je svoje učinilo i pokazala se djelotvornost sustava. Samo je njeki lokalni Regoč lupil pečat.
ne. pokazalo se da je kompletno sudstvo u rasulu, korumpirano i u službi šačice uzurpatora povezanih sa saborom, vladom, bankama, ovršiteljima i mup-om. sve je to jedan veliki zločinački kartel. no, ovaj puta im se igra izjalovila gle baš u Istri. mora da rvat'ne mrze Istru više nego četnike i druga Tita zajedno.
lokalni će Regoč pečatlija dobit nogu u dupe a možda i koju šaku u glavu.
Guest- Guest
Lokalni je regoč IDS-ovac, ako ćemo o korupciji. Revizija sudskih odlukah nije ništa neobično, događa se svakodnevno.Gnječ wrote:Regoč wrote:Kakve sveze imaju Milanovići sa mnom osobno? Sudstvo je svoje učinilo i pokazala se djelotvornost sustava. Samo je njeki lokalni Regoč lupil pečat.
ne. pokazalo se da je kompletno sudstvo u rasulu, korumpirano i u službi šačice uzurpatora povezanih sa saborom, vladom, bankama, ovršiteljima i mup-om. sve je to jedan veliki zločinački kartel. no, ovaj puta im se igra izjalovila gle baš u Istri. mora da rvat'ne mrze Istru više nego četnike i druga Tita zajedno.
Regoč wrote:Lokalni je regoč IDS-ovac, ako ćemo o korupciji. Revizija sudskih odlukah nije ništa neobično, događa se svakodnevno.Gnječ wrote:Regoč wrote:Kakve sveze imaju Milanovići sa mnom osobno? Sudstvo je svoje učinilo i pokazala se djelotvornost sustava. Samo je njeki lokalni Regoč lupil pečat.
može bit i klingonac i ferengi. tuh seh neh radih oh revizijah negoh oh legaliziranoi pljačkah odah stranah uhljebah.
Guest- Guest
Kako legaliziranoj ako je sud poništil?Gnječ wrote:Regoč wrote:Lokalni je regoč IDS-ovac, ako ćemo o korupciji. Revizija sudskih odlukah nije ništa neobično, događa se svakodnevno.Gnječ wrote:Regoč wrote:Kakve sveze imaju Milanovići sa mnom osobno? Sudstvo je svoje učinilo i pokazala se djelotvornost sustava. Samo je njeki lokalni Regoč lupil pečat.
može bit i klingonac i ferengi. tuh seh neh radih oh revizijah negoh oh legaliziranoi pljačkah odah stranah uhljebah.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Škoro rekao da su presretači zaustavili njegov kombi na A1 zbog migranata. Iz policije kažu da su vozili 170 km/h
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» Zbog čega su Bosanci bacali omote i kutije kaseta?
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Škoro rekao da su presretači zaustavili njegov kombi na A1 zbog migranata. Iz policije kažu da su vozili 170 km/h
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» Zbog čega su Bosanci bacali omote i kutije kaseta?
Page 3 of 3