Za sve je kriva Radnička Fronta
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Za sve je kriva Radnička Fronta
Gnječ wrote:marcellus wrote:Eva_ wrote:Slučajna država slučajno se ne zna organizirati.
mislim da je organizacija gašenja bila odlična, za razliku od cg i italije
a u portugalu je bilo i mrtvih i tak
Thought-terminating cliché
Thought-terminating clichés, also known as thought-stoppers, are words or phrases that discourage critical thought and meaningful discussion about a given topic. They are typically short, generic truisms that offer seemingly simple answers to complex questions or that distract attention away from other lines of thought. They are often sayings that have been embedded in a culture's folk wisdom and are tempting to say because they often sound true or good or like the right thing to say.
"The language of the totalist environment is characterized by the thought-terminating cliché. The most far-reaching and complex of human problems are compressed into brief, highly reductive, definitive-sounding phrases, easily memorized and easily expressed. These become the start and finish of any ideological analysis". Sometimes they are used in a deliberate attempt to shut down debate, manipulate others to think a certain way, or dismiss dissent. However, some people repeat them, even to themselves, out of habit, conditioning or as a defense mechanism.
http://edition.cnn.com/2017/06/18/europe/portugal-fire/index.html
Portugal wildfire: 62 killed, victims burned in cars as they fled
By Julia Jones, Nicole Chavez and Chandrika Narayan, CNN
Updated 1345 GMT (2145 HKT) June 19, 2017
(CNN)A raging wildfire ripping through central Portugal has killed at least 62 people and injured dozens more in what officials there described as the "greatest wildfire tragedy of recent years."
Eight firefighters are among the injured and four of them are in critical condition, Portuguese Interior Minister Constanca Urbano de Sousa said.
She asked the Portuguese to stop sending supplies as teams on the ground already had more than they could manage and the influx of water, food and medical equipment was creating logistical difficulties.
The government has declared three days of mourning.
The head of Portugal's judiciary police told reporters the fire was started by lightning. "We have been able to determine that the origin of the fire was caused by dry thunderstorms," José Maria Almeida Rodrigues said, according to the Portuguese state-run news agency Lusa.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa kaj? A u CH uopće nema požara. A Kolinda obećala u predizbornom obećanju da bu HR Švicarska.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pošaljem ti sliku kite.Sora wrote:vuksadinare wrote:ak si kandidat..moze...Sora wrote:vuksadinare wrote:svi samo pricaju i filozofiraju a kad treba zavrnuti rukave..'ko mi? nek neko drugi zasto bas ja ili mi..mi cemo umjesto njih govoriti a oni neka rmbace'
Kad se vec zovu Radnicka fronta ..
Jel tebi treba Fuko pobrisati i oprati rit ?
Posalji sliku riti
2014-12-30
Sumnjam da se Sora obazire na sitnice.
2017-03-21
je'l ti obrezana..veber wrote:pošaljem ti sliku kite.Sora wrote:vuksadinare wrote:ak si kandidat..moze...Sora wrote:vuksadinare wrote:svi samo pricaju i filozofiraju a kad treba zavrnuti rukave..'ko mi? nek neko drugi zasto bas ja ili mi..mi cemo umjesto njih govoriti a oni neka rmbace'
Posalji sliku riti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koje pitanje. pa nisam mujo.vuksadinare wrote:je'l ti obrezana..veber wrote:pošaljem ti sliku kite.Sora wrote:vuksadinare wrote:ak si kandidat..moze...Sora wrote:
Posalji sliku riti
2014-12-30
kako koje?..pa sora je mujica..veber wrote:koje pitanje. pa nisam mujo.vuksadinare wrote:je'l ti obrezana..veber wrote:pošaljem ti sliku kite.Sora wrote:vuksadinare wrote:
ak si kandidat..moze...
Posalji sliku riti
2015-09-08
To i ja kažem...gasit neće i ne moraju, samo bi smetali i ometali...marcellus wrote:
ali jest o malicioznosti u hrvata, ne vidim koji bi kurac političari trebali raditi na požarištu, naslikavat se i skupljat političke bodove? Davat kretenske izjave, to mogu iz zagreba
Ova hajka je blesava.
Trinity-
2014-04-17
A kaj rade u Wimbeldonu? U stvari kaj uopće rade? Kome trebaju? Jedino kaj rade je šteta.
2017-03-21
to znamo.vuksadinare wrote:kako koje?..pa sora je mujica..veber wrote:koje pitanje. pa nisam mujo.vuksadinare wrote:je'l ti obrezana..veber wrote:pošaljem ti sliku kite.Sora wrote:
Posalji sliku riti
kao i ewac srbenda.
2014-12-30
pa hajku an sebe sami naprave svojim izjavama i ponasanjem..ako vec ne gase..ili nisu prisutni kad treba biti prisutan bolje da ckome..ili ne idu na snobovska mjestaTriny wrote:To i ja kažem...gasit neće i ne moraju, samo bi smetali i ometali...marcellus wrote:
ali jest o malicioznosti u hrvata, ne vidim koji bi kurac političari trebali raditi na požarištu, naslikavat se i skupljat političke bodove? Davat kretenske izjave, to mogu iz zagreba
Ova hajka je blesava.
2015-09-08
koji si ti bolestan tip.Eva_ wrote:I imam sablju, pa zato trčiš za mnom.
moram u zegej.
a, ti ćeš se ionako odlogirat u 4. i sutra ulogirat i 8.
četnik.
2014-12-30
Imam 2 m 100 kila i 25 cm.veber wrote:koji si ti bolestan tip.Eva_ wrote:I imam sablju, pa zato trčiš za mnom.
moram u zegej.
četnik.
Živim u Srbiji i volim male Vebere.
2017-03-21
Sora wrote:marcellus wrote:Eva_ wrote:Slučajna država slučajno se ne zna organizirati.
mislim da je organizacija gašenja bila odlična, za razliku od cg i italije
a u portugalu je bilo i mrtvih i tak
Sve je to bilo spontano i u strahu od širenja požara na zgrade
A nije ni lsko organizirati nesto bez potrebne opreme .
Nasi su vatrogasci neopremljeni.
Lakse je vladi sebi kupiti nove AUDIJE. nego opremu za DVD
Meni se cini da je glavnu ulogu imal Plrnki. Cim je dosel vatre su ugašene
gdje je civilna zaštita?
Guest- Guest
vidjeli smo da imaš 1,5mEva_ wrote:Imam 2 m 100 kila i 25 cm.veber wrote:koji si ti bolestan tip.Eva_ wrote:I imam sablju, pa zato trčiš za mnom.
moram u zegej.
četnik.
tanku guzicu
bez sisa
veber te pojede za doručak.
2014-12-30
Veber, jesam li ja žensko ili muško? Kaj veli tvoj logaritam?veber wrote:vidjeli smo da imaš 1,5mEva_ wrote:Imam 2 m 100 kila i 25 cm.veber wrote:koji si ti bolestan tip.Eva_ wrote:I imam sablju, pa zato trčiš za mnom.
moram u zegej.
četnik.
tanku guzicu
bez sisa
veber te pojede za doručak.
2017-03-21
Triny wrote:To i ja kažem...gasit neće i ne moraju, samo bi smetali i ometali...marcellus wrote:
Ova hajka je blesava.
ja se ne slažem. trebalo ih je pozvat sve i bacit u vatru.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Pa kaj? A u CH uopće nema požara. A Kolinda obećala u predizbornom obećanju da bu HR Švicarska.
u CH nema bure i visokih temperatura i višemjesečne suše
nema ni u irskoj šumskih požara jer ljeti kiša pada tri puta dnevno a u ostala godišnja doba neprekidno
veber wrote:vidjeli smo da imaš 1,5mEva_ wrote:Imam 2 m 100 kila i 25 cm.veber wrote:koji si ti bolestan tip.Eva_ wrote:I imam sablju, pa zato trčiš za mnom.
moram u zegej.
četnik.
tanku guzicu
bez sisa
veber te pojebe za doručak.
marcellus wrote:Eva_ wrote:Pa kaj? A u CH uopće nema požara. A Kolinda obećala u predizbornom obećanju da bu HR Švicarska.
u CH nema bure i visokih temperatura i višemjesečne suše
nema ni u irskoj šumskih požara jer ljeti kiša pada tri puta dnevno a u ostala godišnja doba neprekidno
Pa zašto nam je Kolinda onda obećala?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Radnička Fronta na aparatima..
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
» Radnička fronta u Šibeniku
» Radnička Fronta - Vrijeme za otpor KLEROKAPITALFAŠIZMU
» Radnička fronta predala potpise za kandidaturu
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
» Radnička fronta u Šibeniku