Režim u Podgorici ne traži pomoć ruja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Režim u Podgorici ne traži pomoć ruja
Je li onda Ukrajina u NATO-u ili nije?
crvenkasti- Posts : 29699
2014-04-17
crvenkasti wrote:Je li onda Ukrajina u NATO-u ili nije?
Treba pitat šjor ero, on je nešto bio zašalovao e sad dokle je to sve skupa došlo....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
treba shiptarima dat tu crnu goru a gorcima samo ostavit jednu stranu lovcena , jebotaku drzavu
ka'k sad pravi crnogorci..sto po tebi crnogorci nisu srbi..jastreb wrote:To je bio dio srbomana,Vasojevića i sličnoga nesoja.mutava baštarda wrote:boli me kurac... ja ih pamtim kao palitelje dubrovnika i okoliceEroo wrote:CG je članica NATO, pomirite se s time.
Pravi Crnogorci su tada na Cetinje pjevali "Sa Cetinja vila kliče,oprosti nam Dubrovniče!"
tako da nikako ne smijemo sve Crnogorce trpati u isti koš.
Najeminentnija imena Crne Gore tada su davale pravo hrvatskoj strani,među njima Vlado Dapčević,Tempo,,Veljko Kovačević i Milovan Đilas.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jesu Srbi,ali ni svi Srbi nisu isti,pa tak ni Montenegrini.vuksadinare wrote:ka'k sad pravi crnogorci..sto po tebi crnogorci nisu srbi..jastreb wrote:To je bio dio srbomana,Vasojevića i sličnoga nesoja.mutava baštarda wrote:boli me kurac... ja ih pamtim kao palitelje dubrovnika i okoliceEroo wrote:CG je članica NATO, pomirite se s time.
Pravi Crnogorci su tada na Cetinje pjevali "Sa Cetinja vila kliče,oprosti nam Dubrovniče!"
Najeminentnija imena Crne Gore tada su davale pravo hrvatskoj strani,među njima Vlado Dapčević,Tempo,,Veljko Kovačević i Milovan Đilas.
Inače pisao sam ovdje više puta kako su upravo Srbi iz Crne Gore najveći krivci za događanje naroda i dolazak na vlast Slobodana Miloševića.
Crnogorci su 1988/89. potpalili fitilj nacionalizma srpskoga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..a zasto srbi en bi potekli do crnogoraca..gdje pise da srbi u stvari nisu porijeklom crnogorcijastreb wrote:Jesu Srbi,ali ni svi Srbi nisu isti,pa tak ni Montenegrini.vuksadinare wrote:ka'k sad pravi crnogorci..sto po tebi crnogorci nisu srbi..jastreb wrote:To je bio dio srbomana,Vasojevića i sličnoga nesoja.mutava baštarda wrote:boli me kurac... ja ih pamtim kao palitelje dubrovnika i okoliceEroo wrote:CG je članica NATO, pomirite se s time.
Inače pisao sam ovdje više puta kako su upravo Srbi iz Crne Gore najveći krivci za događanje naroda i dolazak na vlast Slobodana Miloševića.
Crnogorci su 1988/89. potpalili fitilj nacionalizma srpskoga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Turska traži ubrzan pristup EU, bezvizni režim, šengen i 3 milijarde eura godišnje, kako bi prestala slati migrante u EU
» ZOVKO S NASLJEDNICOM ANGELE MERKEL: Od čelnice CDU-a zatražena pomoć za BiH i Hrvate
» Haos u Podgorici
» Korona party u Podgorici
» Hrvati u Podgorici skandirali: Ovo je Srbija!
» ZOVKO S NASLJEDNICOM ANGELE MERKEL: Od čelnice CDU-a zatražena pomoć za BiH i Hrvate
» Haos u Podgorici
» Korona party u Podgorici
» Hrvati u Podgorici skandirali: Ovo je Srbija!
Page 2 of 2