Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku
Posrnuće, moralno, vjersko, a sigurno si i tjelesno zgriješila.metilda wrote:jastreb wrote:Taj Jahve je preko Eve kaznio i tebe i sve nas. I taj Jahve je i naš Otac.metilda wrote:Eva_ wrote:Dijete božje. CCC, kakva si ti fake vjernica kad ti vjersko nadahnuće ne izdrži do večeri.metilda wrote:
a što si ti ovdje na forumu... beskorisna budala
Vidi kaj si pisala jutros, a vidi kaj sad laprdaš.
meni ni jedna osoba nije kreatura nego dijete Božje.. pa i kada piše protiv Boga, istine.. i sve me to zaboli.. jer tada to dijete Božje uništava svoju dušu
pa tvoj Jahve je kaznio Evu i to prilično okrutno
pa to i hoću reći.. iako smo njegova djeca kaznio nas je preko Eve zbog neposluha tako da ne znam što mi eva ima prigovoriti
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Posrnuće, moralno, vjersko, a sigurno si i tjelesno zgriješila.metilda wrote:jastreb wrote:Taj Jahve je preko Eve kaznio i tebe i sve nas. I taj Jahve je i naš Otac.metilda wrote:Eva_ wrote:
Dijete božje. CCC, kakva si ti fake vjernica kad ti vjersko nadahnuće ne izdrži do večeri.
meni ni jedna osoba nije kreatura nego dijete Božje.. pa i kada piše protiv Boga, istine.. i sve me to zaboli.. jer tada to dijete Božje uništava svoju dušu
pa to i hoću reći.. iako smo njegova djeca kaznio nas je preko Eve zbog neposluha tako da ne znam što mi eva ima prigovoriti
hajde ti neuki stvore (iako si svojim poslodavcima odličan trol) pročitaj još jednom što sam napisala.. posebno ti skrećem pažnju na crveni boldani dio i pronađi se u njemu
Guest- Guest
ewac je pokvareno i zlo stvorenje. nikad nikaj od nje. osim zloće.metilda wrote:jastreb wrote:Taj Jahve je preko Eve kaznio i tebe i sve nas. I taj Jahve je i naš Otac.metilda wrote:Eva_ wrote:Dijete božje. CCC, kakva si ti fake vjernica kad ti vjersko nadahnuće ne izdrži do večeri.metilda wrote:
a što si ti ovdje na forumu... beskorisna budala
2014-12-30
Ode i ovo malo integriteta iz Vlade...ostaju samo štetočine i korov...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ode i ovo malo integriteta iz Vlade...ostaju samo štetočine i korov...
govoris o krsticevicu heroju domovinskog rata ili nepismenom uhljebu za kompove vladine ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Ode i ovo malo integriteta iz Vlade...ostaju samo štetočine i korov...
govoris o krsticevicu heroju domovinskog rata ili nepismenom uhljebu za kompove vladine ?
Naspram ostalih, Isukrst...;)
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/buknuo-veliki-pozar-u-tugarama-i-srinjinama-brojni-vatrogasci-na-terenu-1043863/
glumac ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
» Škoro nakon Kolinde u drugom krugu pobjeđuje i Milanovića
» Popularnost Kolinde Grabar-Kitarović eksplodirala nakon Svjetskog prvenstva
» Sarajevski mediji nakon Kolinde opleli po Vučiću:Jad i bijeda Srbije...
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Škoro nakon Kolinde u drugom krugu pobjeđuje i Milanovića
» Popularnost Kolinde Grabar-Kitarović eksplodirala nakon Svjetskog prvenstva
» Sarajevski mediji nakon Kolinde opleli po Vučiću:Jad i bijeda Srbije...
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
Page 2 of 2