ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku - Page 2 Empty Re: Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku

Post by Eva_ Tue 18 Jul - 14:10

metilda wrote:
jastreb wrote:
metilda wrote:
Eva_ wrote:
metilda wrote:

a što si ti ovdje na forumu... beskorisna budala
Dijete božje. CCC, kakva si ti fake vjernica kad ti vjersko nadahnuće ne izdrži do večeri.
Vidi kaj si pisala jutros, a vidi kaj sad laprdaš.

meni ni jedna osoba nije kreatura nego dijete Božje.. pa i kada piše protiv Boga, istine.. i sve me to zaboli.. jer tada to dijete Božje uništava svoju dušu

pa tvoj Jahve je kaznio Evu i to prilično okrutno
Taj Jahve je preko Eve kaznio i tebe i sve nas. I taj Jahve je i naš Otac.

pa to i hoću reći.. iako smo njegova djeca kaznio nas je preko Eve zbog neposluha tako da ne znam što mi eva ima prigovoriti
Posrnuće, moralno, vjersko, a sigurno si i tjelesno zgriješila.

Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku - Page 2 Empty Re: Krstičević nakon kritika Kolinde ponudio ostavku

Post by Guest Tue 18 Jul - 14:28

Eva_ wrote:
metilda wrote:
jastreb wrote:
metilda wrote:
Eva_ wrote:
Dijete božje. CCC, kakva si ti fake vjernica kad ti vjersko nadahnuće ne izdrži do večeri.

meni ni jedna osoba nije kreatura nego dijete Božje.. pa i kada piše protiv Boga, istine.. i sve me to zaboli.. jer tada to dijete Božje uništava svoju dušu

pa to i hoću reći.. iako smo njegova djeca kaznio nas je preko Eve zbog neposluha tako da ne znam što mi eva ima prigovoriti
Posrnuće, moralno, vjersko, a sigurno si i tjelesno zgriješila.

hajde ti neuki stvore (iako si svojim poslodavcima odličan trol) pročitaj još jednom što sam napisala.. posebno ti skrećem pažnju na crveni boldani dio i pronađi se u njemu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Tue 18 Jul - 14:32

metilda wrote:
jastreb wrote:
metilda wrote:
Eva_ wrote:
metilda wrote:

a što si ti ovdje na forumu... beskorisna budala

ewac je pokvareno i zlo stvorenje. nikad nikaj od nje. osim zloće.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 18 Jul - 16:01

Ode i ovo malo integriteta iz Vlade...ostaju samo štetočine​ i korov...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 18 Jul - 16:36

jasambrend wrote:Ode i ovo malo integriteta iz Vlade...ostaju samo štetočine​ i korov...

govoris o krsticevicu heroju domovinskog rata ili nepismenom uhljebu za kompove vladine ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 18 Jul - 17:25

debotoijusto wrote:
jasambrend wrote:Ode i ovo malo integriteta iz Vlade...ostaju samo štetočine​ i korov...

govoris o krsticevicu heroju domovinskog rata ili nepismenom uhljebu za kompove vladine ?

Naspram ostalih, Isukrst...;)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by orion Tue 18 Jul - 17:35

vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/buknuo-veliki-pozar-u-tugarama-i-srinjinama-brojni-vatrogasci-na-terenu-1043863/

glumac ....
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics