Čardak veseo: Split gori
Page 22 of 24
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Čardak veseo: Split gori
megi ti odgovorila.dzango wrote:To je Megi a ne Severina.veber wrote:draga za tebe odmah. jel može na brodu?maggie13 wrote:Kad je party?:D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Nema šampanjca?veber wrote:megi ti odgovorila.dzango wrote:To je Megi a ne Severina.veber wrote:draga za tebe odmah. jel može na brodu?maggie13 wrote:Kad je party?:D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Opa. Mirišem bahanalije.veber wrote:sa mnom. i ženska.maggie13 wrote:Na tvom kucnom bazenu..party za ekipu :D
Prije posalji zenu u shopping u Austriju ,;P
2014-04-19
ok, mi dolazimo ;Pveber wrote:kćeri i frendice su sa mnom. i ženska.maggie13 wrote:Na tvom kucnom bazenu..party za ekipu :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Svi putnici u busu predstavljaju vascelo srpstvo. Izdajnik,naivni rodoljubi,varalice, Cigani( najveći pozitivci),bludnici i bludnice,umišljene veličine, špijuni,lopovi,pijanice,bolesnici...dzango wrote:Retko ko je provalio babu u ćošku busa u nekim scenama. Kažu da ona predstavlja smrt.Eva_ wrote:Celi bus:)) odličan deda.dzango wrote:5.Eva_ wrote:Ko nema para? Daj odmah 10 karti.veber wrote:ewac bi rado upalo se u društvo no ne ide.
a i nema para.
stvara projekcije koje nemaju veze sa stvarnošću.
zanimljivo ono i sora gorljivi kmetovi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zemi dječurliju, prostora ima.maggie13 wrote:ok, mi dolazimo ;Pveber wrote:kćeri i frendice su sa mnom. i ženska.maggie13 wrote:Na tvom kucnom bazenu..party za ekipu :D
ti i ja možemo na krmi spavat.
2014-12-30
ono nije šampanjac. to za novu otvoriš i baciš ostatak.dzango wrote:Nema šampanjca?veber wrote:megi ti odgovorila.dzango wrote:To je Megi a ne Severina.veber wrote:draga za tebe odmah. jel može na brodu?maggie13 wrote:Kad je party?:D
2014-12-30
Ja mu u tom rasporedu dođem Miško.jastreb wrote:Svi putnici u busu predstavljaju vascelo srpstvo. Izdajnik,naivni rodoljubi,varalice, Cigani( najveći pozitivci),bludnici i bludnice,umišljene veličine, špijuni,lopovi,pijanice,bolesnici...dzango wrote:Retko ko je provalio babu u ćošku busa u nekim scenama. Kažu da ona predstavlja smrt.Eva_ wrote:Celi bus:)) odličan deda.dzango wrote:5.Eva_ wrote:
Ko nema para? Daj odmah 10 karti.
2014-04-19
A ženska?veber wrote:zemi dječurliju, prostora ima.maggie13 wrote:ok, mi dolazimo ;Pveber wrote:kćeri i frendice su sa mnom. i ženska.maggie13 wrote:Na tvom kucnom bazenu..party za ekipu :D
2014-04-19
Znam da se ne pije. Fora je u tome da pukne.veber wrote:ono nije šampanjac. to za novu otvoriš i baciš ostatak.dzango wrote:Nema šampanjca?veber wrote:megi ti odgovorila.dzango wrote:To je Megi a ne Severina.veber wrote:
draga za tebe odmah. jel može na brodu?
2014-04-19
ostavim ju na obali.dzango wrote:A ženska?veber wrote:zemi dječurliju, prostora ima.maggie13 wrote:ok, mi dolazimo ;Pveber wrote:kćeri i frendice su sa mnom. i ženska.maggie13 wrote:Na tvom kucnom bazenu..party za ekipu :D
2014-12-30
Njonjo obišao područja pogođena požarom
sjajno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A Eva?veber wrote:ostavim ju na obali.dzango wrote:A ženska?veber wrote:zemi dječurliju, prostora ima.maggie13 wrote:ok, mi dolazimo ;Pveber wrote:
kćeri i frendice su sa mnom. i ženska.
2014-04-19
Megi ti je rekla "mi". Nešto ti ne veruje da bi išla sama.
veber-
2014-12-30
Fino. Ona i dečko, Eva i ti.veber wrote:ma s dečkom bi došla.
2014-04-19
ewa ne bu na moj brod zakoračila 197%
može sidro izigravat.
megi je uvijek dobrodošla.
može sidro izigravat.
2014-12-30
Baš si neki. Ko se bije, taj se voli.veber wrote:ewa ne bu na moj brod zakoračila 197%
može sidro izigravat.
2014-04-19
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Similar topics
» '' SKUP UŽIVO: PROSVJED 'SPLIT GORI' Unatoč snažnom vjetru okupilo se više od tisuću ljudi, među njima i neki oporbeni političari''
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» Čardak bistro
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Za Hrvate, srpski jezik je "veseo" i "rustikalan": A kako nama zvuči hrvatski?
» Čardak bistro
Page 22 of 24