Kako se šveraju..
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako se šveraju..
Sodoma i Gomora.
Pa narodnjačke zabave su naspram ovome dječji vrtić.
Pa narodnjačke zabave su naspram ovome dječji vrtić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisi shvatio poantu.
a, očito nisi ni bio na nekom takvom događaju.
ne znači da je vezano uz drogu.
a, očito nisi ni bio na nekom takvom događaju.
ne znači da je vezano uz drogu.
2014-12-30
takve sam građe i prirode, nemam ni bore, jedino sijedu kosu koju ne piturajem jer mi dobro stoji
Guest- Guest
najjače taj as sa haljinicom je baulja oko ultre i u 5ujutro haha. lik je izaša vanka i gleda pičićeveber wrote:Šverceri
Guest- Guest
Traže lijepe dječake i nagovaraju ih da dođu k njima u ispovjedaonicu.
crvenkasti-
2014-04-17
Pinochet wrote:najjače taj as sa haljinicom je baulja oko ultre i u 5ujutro haha. lik je izaša vanka i gleda pičićeveber wrote:Šverceri
to ti se samo čini... svećenici su istinski zabrinuti za tu izgubljenu mladost... nemate pojma.. baš nemate pojma
Guest- Guest
veber wrote:javi se jstrebu.
šta će mi jastreb, imam svog muža koji cijeni moj mladenački izgled i strukturu...
Guest- Guest
imao sam frenda(poznanika) koji je studirao za sveštenika.. 50% njih na sjemenišitu bili homosexualci, ovaj stoji na predavanju, a gleda kako se dva buduća sveštenika maze ispod klupe.. on kao neki jači fanatik nije to mogao trpjeti i napustio studij..metilda wrote:Pinochet wrote:najjače taj as sa haljinicom je baulja oko ultre i u 5ujutro haha. lik je izaša vanka i gleda pičićeveber wrote:Šverceri
to ti se samo čini... svećenici su istinski zabrinuti za tu izgubljenu mladost... nemate pojma.. baš nemate pojma
iman i jednog poznanika koji je svećenik.. on spada u ostalih 50% , ti gledaju ženske normalno i još koju puknu sa strane
najveći blud je katoličkoj crkvi, 99% ove mladosti u STu će sa partija izaćai neokaljanog .. (u prijevodu neće se jebati).. a taj u haljini, pitanje je kakve su njegove sklonosti
Guest- Guest
Pinochet wrote:imao sam frenda(poznanika) koji je studirao za sveštenika.. 50% njih na sjemenišitu bili homosexualci, ovaj stoji na predavanju, a gleda kako se dva buduća sveštenika maze ispod klupe.. on kao neki jači fanatik nije to mogao trpjeti i napustio studij..metilda wrote:Pinochet wrote:najjače taj as sa haljinicom je baulja oko ultre i u 5ujutro haha. lik je izaša vanka i gleda pičićeveber wrote:Šverceri
iman i jednog poznanika koji je svećenik.. on spada u ostalih 50% , ti gledaju ženske normalno i još koju puknu sa strane
najveći blud je katoličkoj crkvi, 99% ove mladosti u STu će sa partija izaćai neokaljanog .. (u prijevodu neće se jebati).. a taj u haljini, pitanje je kakve su njegove sklonosti
i svećenici su normalni muškarci sa žudnjama i erekcijama .. ovisi kako tko traži Božju milost.. onaj tko je potpuno uronjen u Boga nema seksualnih želja...
Guest- Guest
ok.metilda wrote:veber wrote:javi se jstrebu.
šta će mi jastreb, imam svog muža koji cijeni moj mladenački izgled i strukturu...
pozdrav mužu.
2014-12-30
to se zove erektivna disfunkcija ili gore, pedofilija.metilda wrote:.. onaj tko je potpuno uronjen u Boga nema seksualnih želja...
vole u ime boga dječacima uronit u šupak.
2014-12-30
veber wrote:to se zove erektivna disfunkcija ili gore, pedofilija.metilda wrote:.. onaj tko je potpuno uronjen u Boga nema seksualnih želja...
ne, nemaš pojma o čemu govoriš...
Guest- Guest
statistika je zajebana. uzima obrazac no u stvarnosti je daleko gore.metilda wrote:veber wrote:to se zove erektivna disfunkcija ili gore, pedofilija.metilda wrote:.. onaj tko je potpuno uronjen u Boga nema seksualnih želja...
ekipa koja se bavi "svećenstvom" je oko 15% homo i oko 30% pedofilna.
kod muja još je i gore.
2014-12-30
Gluposti! Pa jedan od najvećih vjernika u povijesti,kralj David,predak Kristov,pisac najljepših molitava upućenih Bogu,ikada napisanih, imao je itekako razvijen seksualni apetit.metilda wrote: onaj tko je potpuno uronjen u Boga nema seksualnih želja...
Seksualnost je jedan od najljepših darova koje je Bog dao čovjeku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber wrote:statistika je zajebana. uzima obrazac no u stvarnosti je daleko gore.metilda wrote:veber wrote:to se zove erektivna disfunkcija ili gore, pedofilija.metilda wrote:.. onaj tko je potpuno uronjen u Boga nema seksualnih želja...
ekipa koja se bavi "svećenstvom" je oko 15% homo i oko 30% pedofilna.
kod muja još je i gore.
čitala sam statistiku, pedofilije je daleko najmanje kod svećenstva nego kod obiteljskih ljudi, ali se o svećeničkoj najviše piše.. jedan otkriveni svećenik pedofil odjekne kao milijun glumaca pedofila
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako se šveraju..
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Kako je Šešelj u Hrvatskoj aboliran i kako je ovdje započeo karijeru?
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Kako je Šešelj u Hrvatskoj aboliran i kako je ovdje započeo karijeru?
Page 1 of 3