''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
Stvarno neobična cinjenica : na celu drzave diplomate po profesiji a vanjskopolitički kurs za kurac
A da izaberemo Bozanica za precednika ?
Ili hassu ?
Ili kojeg hercegovca ?
Ili hassu ?
Ili kojeg hercegovca ?
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Sora wrote:Stvarno neobična cinjenica : na celu drzave diplomate po profesiji a vanjskopolitički kurs za kurac
Ili hassu ?
Ili kojeg hercegovca ?
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Ameri su pouzdani jarani samo sebi samima i Izraelu. Što mu ga dođe jedno te isto u osnovi.epikur37 wrote:Boli nas kurac za EU i Bruxelles, mi imamo američke prijatelje oni će pritisnuti gdje treba.
A sad stiže i LNG terminal :)
A taj LNG terminal mi živi dočekati nećemo. Mda se naši unuci uspiju ogrijati ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jastreb wrote:Bio sam u utorak u ZG u posjetu kćerci i unuci i prvo što sam vidio bile su zastavice ispred Lisinskog u duginijem bojama,a na barjačiću je pisalo:"Ovo su boje vrhunske glazbe-svidjelo se to kome ili ne". Aha,tu smo,pomislih.EHcrvenkasti wrote:epikur37 wrote:Boli nas kurac za EU i Bruxelles, mi imamo američke prijatelje oni će pritisnuti gdje treba.
Jel to nešto pedersko, jel ima parada?
Ehheehe , Jastrebe - hajde priznaj svima nama ovdje ;
NIje li ti prva pomisao bila - ŠTO BI NA TO REKAO NAŠ VELIKI VOĐA " - hajde budi iskreni i priznaj da ti je to kao prvo došlo iz tvoje podsvijesti - da te utješim ; ja nisam volio tvoga idola - no, isto tako ne volim PEDERČIĆE i tu se slažem s tobom !
Guest- Guest
Ne,nije mi na pamet pao Maršal. Niti blizu. Odmah nakon toga misli su mi se prebacile u vezi sa onom masonskom piramidom postavljenom u povodi 1.000 godina grada Zagreba.redder4 wrote:jastreb wrote:Bio sam u utorak u ZG u posjetu kćerci i unuci i prvo što sam vidio bile su zastavice ispred Lisinskog u duginijem bojama,a na barjačiću je pisalo:"Ovo su boje vrhunske glazbe-svidjelo se to kome ili ne". Aha,tu smo,pomislih.EHcrvenkasti wrote:epikur37 wrote:Boli nas kurac za EU i Bruxelles, mi imamo američke prijatelje oni će pritisnuti gdje treba.
Jel to nešto pedersko, jel ima parada?
Ehheehe , Jastrebe - hajde priznaj svima nama ovdje ;
NIje li ti prva pomisao bila - ŠTO BI NA TO REKAO NAŠ VELIKI VOĐA " - hajde budi iskreni i priznaj da ti je to kao prvo došlo iz tvoje podsvijesti - da te utješim ; ja nisam volio tvoga idola - no, isto tako ne volim PEDERČIĆE i tu se slažem s tobom !
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
udri donalde i čestitke jastrebu
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
čestitke jastrebu... ja ni do puberteta nisam dogurao...
Čestitam!jastreb wrote:Novopečeni. Od neki dan.crvenkasti wrote:Zat ti imaš i unuke? Pa ti si deda!
Kad častiš?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PONOS MOSTARA I CIJELE HRVATSKE Tina Marić osvojila europsko zlato
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» beljak u epizodi "samaranje"
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» beljak u epizodi "samaranje"
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
Page 2 of 2