RH zatvara granicu ka Srbiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RH zatvara granicu ka Srbiji
Germany Highway Banner: “Your Children will Pray to Allah or will all DIE!” -
See more at: http://pamelageller.com/2015/09/germany-highway-banner-your-children-will-pray-to-allah-or-will-all-die.html/#sthash.LW7q613G.dpuf
---------------------------------------------------------------------
Germany’s vice chancellor said today it could take in one million migrants this year. Despite reinstated border checks, Sigmar Gabriel says anyone seeking asylum in Germany can stay until ruling on their case is made.
Here’s what they can expect.
This al hijrah is a Muslim invasion.
The above photo was taken over the weekend in Sindelfingen, Germany, close to the Mercedes Factory.
Europe (and the U.S. under Obama) are importing jihad. For years, I have warned against the massive Muslim immigration under refugee resettlement programs. What are Muslims fleeing? Shariah law?
-------------------------------------------------------
- VAŠA DJECA ĆE SE MOLITI ALAHU ILI ĆE BITI MRTVA-
Tekst je na nadvožnjaku u Njemačkoj. To je ono šta se može očekivati
jer ovo je islamistički napad na Europu, invazija.
See more at: http://pamelageller.com/2015/09/germany-highway-banner-your-children-will-pray-to-allah-or-will-all-die.html/#sthash.LW7q613G.dpuf
---------------------------------------------------------------------
Germany’s vice chancellor said today it could take in one million migrants this year. Despite reinstated border checks, Sigmar Gabriel says anyone seeking asylum in Germany can stay until ruling on their case is made.
Here’s what they can expect.
This al hijrah is a Muslim invasion.
The above photo was taken over the weekend in Sindelfingen, Germany, close to the Mercedes Factory.
Europe (and the U.S. under Obama) are importing jihad. For years, I have warned against the massive Muslim immigration under refugee resettlement programs. What are Muslims fleeing? Shariah law?
-------------------------------------------------------
- VAŠA DJECA ĆE SE MOLITI ALAHU ILI ĆE BITI MRTVA-
Tekst je na nadvožnjaku u Njemačkoj. To je ono šta se može očekivati
jer ovo je islamistički napad na Europu, invazija.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
bogomdani wrote:Picqu mtr,st otako u tisucama ne dolaze Hukrajinke..
Tako je vidiš, bravo. Kaže Merkelica da Njemačka triba radnike ( Arapi radnici hahahahahahahaa)
pa zašto onda ne ukine vize Ukrajinkama i ostalim Europskim zemljama?
Nego Arape radnike ( oksimoron) traži. Pa oni ništa ne znaju raditi, oni dovode radnike iz Azije
Europske firme i sl.
2014-04-20
Croatia’s President Kolinda Grabar-Kitarovic asked the army on Thursday to be ready, if necessary, to protect its borders, the state news agency Hina reported.
Croatia’s Interior Minister Ranko Ostojic appears to be rowing back on Croatia’s pledge to grant refugees free passage through Croatia.
He said anyone not seeking asylum there would be considered an illegal migrant. He said his country cannot accept any more people.
Croatia’s president met the army chief of staff and required a higher level of alert and the army and to be ready, if need be, to protect the national borders
Croatia’s Interior Minister Ranko Ostojic appears to be rowing back on Croatia’s pledge to grant refugees free passage through Croatia.
He said anyone not seeking asylum there would be considered an illegal migrant. He said his country cannot accept any more people.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
A,možda je takav dan???
Ja još u životu nisam vidija ovakvu najezdu muva i komaraca ka danas.
I to cili dan.
Opra san dvor i raskužija ga specijalnim tekućinam. Očistija i ispraznija kantu za smeće. Opra padele okle iju i piju pas i mačka...
Niš nije pomoglo.
Izgleda da je danas specijalni dan za najezde svakih vrsta???
Ja još u životu nisam vidija ovakvu najezdu muva i komaraca ka danas.
I to cili dan.
Opra san dvor i raskužija ga specijalnim tekućinam. Očistija i ispraznija kantu za smeće. Opra padele okle iju i piju pas i mačka...
Niš nije pomoglo.
Izgleda da je danas specijalni dan za najezde svakih vrsta???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
de znaj..Kokosh jedna glupa..ma to o radnicima je samo floskula,ebote,i samo u EU je prije ovog khozoepskog srtanja bilo 17 milijuna ljudi bez poslaYehudi wrote:bogomdani wrote:Picqu mtr,st otako u tisucama ne dolaze Hukrajinke..
Tako je vidiš, bravo. Kaže Merkelica da Njemačka triba radnike ( Arapi radnici hahahahahahahaa)
pa zašto onda ne ukine vize Ukrajinkama i ostalim Europskim zemljama?
Nego Arape radnike ( oksimoron) traži. Pa oni ništa ne znaju raditi, oni dovode radnike iz Azije
Europske firme i sl.
Last edited by bogomdani on 17/9/2015, 20:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ni najstariji Slavonci ne pamtidu da je u drugoj polovini rujna temperatura arije bila 38 stupnji.
A ja ne pamtin ovakov desant muva i komaraca ka danas. Sve su mi ruke i noge izgrižene,a u agresiji je učestvovala i jedna osa.
A ja ne pamtin ovakov desant muva i komaraca ka danas. Sve su mi ruke i noge izgrižene,a u agresiji je učestvovala i jedna osa.
2014-04-22
ja se ujutro zmrznem,evo sutra 8-10 stupnjeva izjutra tijeko mdana 15-18albatros wrote:Ni najstariji Slavonci ne pamtidu da je u drugoj polovini rujna temperatura arije bila 38 stupnji.
Guest- Guest
A di to? Di si ti? U Švecku?bogomdani wrote:ja se ujutro zmrznem,evo sutra 8-10 stupnjeva izjutra tijeko mdana 15-18albatros wrote:Ni najstariji Slavonci ne pamtidu da je u drugoj polovini rujna temperatura arije bila 38 stupnji.
Danas san sluša na radijo i kažu da se sutra more očekivat još 2-3 stupnja više,a tek u nedilju da će se temperature spuštit 10 stupnjev niže.
2014-04-22
r_nevjesta wrote:Croatia’s President Kolinda Grabar-Kitarovic asked the army on Thursday to be ready, if necessary, to protect its borders, the state news agency Hina reported.
Croatia’s president met the army chief of staff and required a higher level of alert and the army and to be ready, if need be, to protect the national borders
Ma šta je ona skroz prolupala babetina.
Pa ne možeš sada zatvarati granice i sukobiti se sa njima kao Madjari
jer je u Zagrebu i Slavoniji skoro 12 000 islamista. U Tovarniku ih je 3x više nego stanovnika.
Pa zauzeće grad na juriš kao od šale.
Orban ih je najprije ispratio iz zamlje a tek onda zatvorio granicu i to žicom.
A di je nama žica? Pa ovi prodju kroz minska polja čas posla......dame i dica imaju prednost.
Tek onda ovi neuhranjeni bilderi.
Kad ti je žensko vrhovni zapovjednik onda samo moš leći i raširiti noge.
Zamisli sramote da nam zauzmu selo, uzmu taoce.....iz Maoče stiže oružje i potpora
preko noći i eto mostobrana za napad na Europu.
Di mi je onaj scientolog da razradimo taktiku obrane.
2014-04-20
Pa treba ljudima obezbjedit transport do slovenacke granice a onda nek se pokusaju probit do njemacke, nek Slovenci i Austrijanci probaju bit Madjari.
omni-
2014-04-12
Čujem da se Purgeri bune pomalo.
Pitali jednoga šta misli o tome a on kaže:
" Ma nek se vrate od kud su došli bolan..."
Pitali jednoga šta misli o tome a on kaže:
" Ma nek se vrate od kud su došli bolan..."
2014-04-20
Normalno da će zatvorit granicu tamo al koje koristi kad će otić u Bosnu pa onda dole u Hercegovinu i preko meke granice eto ih u Dalamciji tj opet u Hr.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
Tema o tome na starom forumu :
http://forum.net.hr/forums/t/384319.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MAĐARSKA U NEDJELJU ZATVARA GRANICU S HRVATSKOM
» Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom,voljeli bi da se vrate putovnice!
» Kontinental u Nemačkoj zatvara, a u Srbiji otvara fabrike
» U Srbiji nezadovoljstvo zbog šutnje što Mađarska će graditi nuklearku uz njihovu granicu
» Putinova grmljavina:'Ustase odmah predajte Srbiji granicu Virovitica-Karlovac-Karlobag nije vam ovo '91 nema cile mile'
» Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom,voljeli bi da se vrate putovnice!
» Kontinental u Nemačkoj zatvara, a u Srbiji otvara fabrike
» U Srbiji nezadovoljstvo zbog šutnje što Mađarska će graditi nuklearku uz njihovu granicu
» Putinova grmljavina:'Ustase odmah predajte Srbiji granicu Virovitica-Karlovac-Karlobag nije vam ovo '91 nema cile mile'
Page 2 of 2