Bravo, Marine! Čilić prvi put u finalu Wimbledona!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bravo, Marine! Čilić prvi put u finalu Wimbledona!
Pa , pobogu, nije ni Tesla bio Tesla dok je bio tu, niti ijedan gore koje sam spomenio.kofein wrote:@ero
Ne umanjujem tvoj osobni doprinos napretku u nekom polju, sam si za to zaslužan, ali ne bih našim i "našim" ljudima pripisivao neku ultimativnu prednost pred drugima, pa makar se radilo i o povremenoj fascinaciji tih drugih (tal.,njem,franc.,itd) "fenomenom" balkanskih fenomena. Pogledaj popis nobelovaca iz svih područja, posebice židovskih, pa će Ti biti razvidno da je to odnos 100 : 5 ...možda 6, ako pribrojimo Teslu, kojeg zakinuše.
Kako ono kažu, nitko nije bio prorok u svom selu, a to posebno važi za naša područja.
Eto su vam u vladi svi lopovi, kreteni, nezanlice...Svi su pametnjii od njih.
A istina je da ste barem za treniutak isplivali iz g*vana. Tako to barem ja vidim.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Eroo wrote:Pa , pobogu, nije ni Tesla bio Tesla dok je bio tu, niti ijedan gore koje sam spomenio.kofein wrote:@ero
Ne umanjujem tvoj osobni doprinos napretku u nekom polju, sam si za to zaslužan, ali ne bih našim i "našim" ljudima pripisivao neku ultimativnu prednost pred drugima, pa makar se radilo i o povremenoj fascinaciji tih drugih (tal.,njem,franc.,itd) "fenomenom" balkanskih fenomena. Pogledaj popis nobelovaca iz svih područja, posebice židovskih, pa će Ti biti razvidno da je to odnos 100 : 5 ...možda 6, ako pribrojimo Teslu, kojeg zakinuše.
Kako ono kažu, nitko nije bio prorok u svom selu, a to posebno važi za naša područja.
Eto su vam u vlkadi svi lopovi, kreteni, nezanlice...Svi su pametni od njih u vladi.
A istina je da ste barem za treniutak isplivali iz g*vana. Tako to barem ja vidim.
Nema politika veze s ovim što ja tvrdim. Marina Čilića cijenim, drago mi je zbog uspjeha, ali to nema veze s Tvojim spominjanjem govana i neznalica u vladi, koja je konačno bez tih nabrojanih kategorija. Klasičan si primjer nadobudnog podjebavača, ali može ti se. balkanski uebermensch
Last edited by kofein on 14/7/2017, 20:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa ni ti nisi bio uvaženi inžinjer dok si bio dolje u Herceg zemlji.Eroo wrote:
Pa , pobogu, nije ni Tesla bio Tesla dok je bio tu, niti ijedan gore koje sam spomenio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
svaki puta tako pa za vrijeme dok turistička sezona traje zaborave se prave brige i problemi a onda na jesen glavobolja.Eroo wrote:Pa , pobogu, nije ni Tesla bio Tesla dok je bio tu, niti ijedan gore koje sam spomenio.kofein wrote:@ero
Ček dok se mudonje otrijezne pa agrokor uzme zamah,pa manjak milijardi u zdravstvu,pa INA i još stotinu manjih stvari ali jednako bolnih a do sada ništa nisu pametno napravili.Bit će belaja,još da si oporba ne zabija autogolove i da se opameti i udruži,prste za polizat.
vili40-
2015-08-02
Nemam se za uebermensch, a posebno ne balkanskog. Imao sam u mislima i Ruse, Poljake, Čehe...na svim područjima. .kofein wrote:Eroo wrote:Pa , pobogu, nije ni Tesla bio Tesla dok je bio tu, niti ijedan gore koje sam spomenio.kofein wrote:@ero
Eto su vam u vlkadi svi lopovi, kreteni, nezanlice...Svi su pametni od njih u vladi.
Nema politika veze s ovim što ja tvrdim. Marina Čilića cijenim, drago mi je zbog uspjeha, ali to nema veze s Tvojim spominjanjem govana i neznalica u vladi, koja je konačno bez tih nabrojanih kategorija. Klasičan si primjer nadobudnog podjebavača, ali može ti se. balkanski uebermensch
I1b* je nenadjebiva genetika.
2016-07-22
Nisam, ali sam uvijek u nečemu bio PRVI. U svoje vrijeme samjastreb wrote:Pa ni ti nisi bio uvaženi inžinjer dok si bio dolje u Herceg zemlji.Eroo wrote:
Pa , pobogu, nije ni Tesla bio Tesla dok je bio tu, niti ijedan gore koje sam spomenio.
100 m istrčao za 11:00 sekundi, šta je bio 3.-i rezultat u YU.
Bez ikakvog treninga, jelte...Vjerujte mi na riječ ako hoćete i možete.
2016-07-22
Agrokor? Ne znam što se događa, ali bi bilo pametno da ostavite Mariću da to sređuje.vili40 wrote:svaki puta tako pa za vrijeme dok turistička sezona traje zaborave se prave brige i problemi a onda na jesen glavobolja.Eroo wrote:Pa , pobogu, nije ni Tesla bio Tesla dok je bio tu, niti ijedan gore koje sam spomenio.kofein wrote:@ero
Ček dok se mudonje otrijezne pa agrokor uzme zamah,pa manjak milijardi u zdravstvu,pa INA i još stotinu manjih stvari ali jednako bolnih a do sada ništa nisu pametno napravili.Bit će belaja,još da si oporba ne zabija autogolove i da se opameti i udruži,prste za polizat.
Ne može se oporba od ovoga problema distancirati, itekako su odgovorni.
Za sad sve ide barem približno u pravom smjeru. Molite Boga da tako bude i u buduće.
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najveća senzacija Wimbledona je "kineska Hrvatica"
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Čilić
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili finale Wimbledona
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Čilić
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili finale Wimbledona
Page 2 of 2