Čopor Hrvata pripremao juris na Bajagu !
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čopor Hrvata pripremao juris na Bajagu !
Ma batali to...nego, šta kažeš na Četnoviziju i ove Minđušare?dzango wrote:Ajde se pohvali.Noor wrote:Ništa otoga :)dzango wrote:Sve neki nervpzni. Ubi nejebica.Noor wrote:A tebe i takve da bar hitno hoće deportirati....kravo glupaSora wrote:Crvenkasti. Tebe sunce upalilo .
Kak moze biti cetnicka ?
Nasa policija je ustaska .
Guest- Guest
Mene više interesuje ono prvo.Noor wrote:Ma batali to...nego, šta kažeš na Četnoviziju i ove Minđušare?dzango wrote:Ajde se pohvali.Noor wrote:Ništa otoga :)dzango wrote:Sve neki nervpzni. Ubi nejebica.Noor wrote:
A tebe i takve da bar hitno hoće deportirati....kravo glupa
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jastreb wrote:NE! To nije istina. Bajaga sa time nema veze. Sa tim Minđušarima koji ovo pjevaju družio se Bora Čorba,a ne Bajaga.redder4 wrote:jastreb wrote:Glupost. Nigdje dokazana. Tako ste za bajagu pisali kako je sa kninskom rock grupom Minđušari pjevao neke antihrvatske pjesme,a što također nije istina.redder4 wrote:Jebem NANU svim HRVATIMA ( koji se osjećaju HRVATIMA ) i HRLE na koncerte ČETNIKA koji je uoči OLUJE držao KONCERT u ČETNIČKOM KNINU -- IDIOTI - IDIOTI - IDIOTI - NABIJEM VAS - očigledno vam treba " VASPITNA PALICA " - ZA MLAĐE - PROGUGLAJTE POJAM !!
PLJUC !!!
Znači ovo nije istina ;
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/bajaga-sjecas-li-se-sto-si-pevao-cetnicima-krece-armija-srpska-jednom-zauvek-sve-ce-da-vas-smrska-132532/
Eto, ovom prigodom molim one koji su bolje upoznati s srpskim " folklorom " ( pošto ja od djetinjstva slušam ROCK glazbu ) i nisam slušao radio ŠABAC da se jave ovdje i otkriju OPUS dotičnoga BAJE !
Zahvaljujem !
Jastrebe ; mene osobno zanima JELI BAJA pjevao " KREĆE ARMIJA SRPSKA.... i ostali dodatci pjesmi - ili nije ) - uopće nije važno jel to pjevao u KNINU ili nekom drugom srbočetničkom mijestu ??
Guest- Guest
Ovako....Koji sad Baja? Baja Mali Knindža ili Nedeljko Bajić-Baja.redder4 wrote:
Jastrebe ; mene osobno zanima JELI BAJA pjevao " KREĆE ARMIJA SRPSKA.... i ostali dodatci pjesmi - ili nije ) - uopće nije važno jel to pjevao u KNINU ili nekom drugom srbočetničkom mijestu ??
Možda Baja mali Knindža. On je često nastupao sa Minđušarima jer su zemljaci. Koliko mi je znano Nedeljko bajić-Baja nije sa Minđušarima imao nikakve veze.
Što se Bajage tiče,on pak sa dotičnom grupom nije imao ništa. Sa njima je često nastupao Bora Čorba,koji je sa njima snimio pjesmu E moj druže Zagrebački ,te manje poznatu pjesmu Letovanje.
Navedenu pjesmu Armija srpska sam ti okačio ovdje i kao što se na spotu vidi bajaga s time nema veze.
Obična izmišljotina,nekog šatoraša iz Zadra.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nedeljko Bajagić Bajaga.jastreb wrote:Ovako....Koji sad Baja? Baja Mali Knindža ili Nedeljko Bajić-Baja.redder4 wrote:
Možda Baja mali Knindža. On je često nastupao sa Minđušarima jer su zemljaci. Koliko mi je znano Nedeljko bajić-Baja nije sa Minđušarima imao nikakve veze.
Što se Bajage tiče,on pak sa dotičnom grupom nije imao ništa. Sa njima je često nastupao Bora Čorba,koji je sa njima snimio pjesmu E moj druže Zagrebački ,te manje poznatu pjesmu Letovanje.
Navedenu pjesmu Armija srpska sam ti okačio ovdje i kao što se na spotu vidi bajaga s time nema veze.
Obična izmišljotina,nekog šatoraša iz Zadra.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Avaz: Sulejmani pripremao napade i u BiH
» faca koja je ukinula bajagu ::):)
» Albanci spremaju juris na Nis
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» faca koja je ukinula bajagu ::):)
» Albanci spremaju juris na Nis
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 2 of 2