dr fizike iz iraka na vrhu porinovog tornja prijeti da će srušiti newtonov zakon gravitacije...
Page 1 of 1
dr fizike iz iraka na vrhu porinovog tornja prijeti da će srušiti newtonov zakon gravitacije...
Iračanin je politički azilant, a jedan od azilanata koji ispod tornja čeka rasplet situacije rekao je da je 45-godišnjak jako ogorčen na situaciju u Hrvatskoj jer već godinu dana čeka drugi intervju za azil.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/drama-hotel-porin-azilant-zagreb-1182652 - www.vecernji.hr
............................
isti slučaj kao i kod nas kad nam je dobro izreklamirano i upakiran ulazak u eu, raj na zemlji. samo što smo mi otvrdli na život u čardaku i "ništa nas ne može iznenaditi", a ovaj nesretnk je prešao pješke nekoliko tisuća km da bi zapeo ovdje...
ne znam kako mu nitko iz socijalne službe nije predložio da se učlani u jednu od dvije partije.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/drama-hotel-porin-azilant-zagreb-1182652 - www.vecernji.hr
............................
isti slučaj kao i kod nas kad nam je dobro izreklamirano i upakiran ulazak u eu, raj na zemlji. samo što smo mi otvrdli na život u čardaku i "ništa nas ne može iznenaditi", a ovaj nesretnk je prešao pješke nekoliko tisuća km da bi zapeo ovdje...
ne znam kako mu nitko iz socijalne službe nije predložio da se učlani u jednu od dvije partije.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: dr fizike iz iraka na vrhu porinovog tornja prijeti da će srušiti newtonov zakon gravitacije...
ja ga skinem, metak gratis.
2014-12-30
Re: dr fizike iz iraka na vrhu porinovog tornja prijeti da će srušiti newtonov zakon gravitacije...
kakav metak, puška za uspavljivanje...
šta ne ode dalje gdje neće biti nezadovoljan
Guest- Guest
djecu iz OŠ pozvat i u slijedu borbe protiv terorizma dat im zračne puške pa neka treniraju.mutava baštarda wrote:kakav metak, puška za uspavljivanje...
2014-12-30
jel sišo ili još gore čami?
Guest- Guest
Noor wrote:jel sišo ili još gore čami?
ako se homoseksualac uspenje do njega i bude ga odvračao od skoka što misliš koji bi prvi vrcao od gore...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» doktor fizike iz sirije osporavao zakon gravitacije
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Norveški zakon influencerima i oglašivačima prijeti visokim kaznama pa čak i zatvorom
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Otac kvantne fizike o religiji i Bogu...
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Norveški zakon influencerima i oglašivačima prijeti visokim kaznama pa čak i zatvorom
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Otac kvantne fizike o religiji i Bogu...
Page 1 of 1