Pakiji u Londonu i kultorološke razlike
Page 1 of 1
Pakiji u Londonu i kultorološke razlike
https://www.vecernji.hr/vijesti/london-kiselina-napad-1182595
Eh ti bliskoistočni običaji....multikulti, trpaj još!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Pakiji u Londonu i kultorološke razlike
sve u culture iste
2014-04-19
Demokracija i kapitalizam.
Zašto se ovakve stvari nisu događale kod druga Hruščova u SSSR-u,ili kod druga Tita u Bosni???
Zašto se ovakve stvari nisu događale kod druga Hruščova u SSSR-u,ili kod druga Tita u Bosni???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zato sto su oni bijeli supremacisti, rasisti i islamofobijastreb wrote:Demokracija i kapitalizam.
mislim..po danasnjim leftrdskim standardima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jer su faking bijeli privilegirani hetero muskarciprckov wrote:zato sto su oni bijeli supremacisti, rasisti i islamofobijastreb wrote:Demokracija i kapitalizam.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:jer su faking bijeli privilegirani hetero muskarciprckov wrote:zato sto su oni bijeli supremacisti, rasisti i islamofobijastreb wrote:Demokracija i kapitalizam.
STAMPEDO I NAJEZDA MUSLIMANA S ISTOKA: Arapi kupuju hrvatsku zemlju u Posavini, natpisi na lokalnim trgovinama ispisani arapskim i turskim!
kad prodajete zemlju boli vas kurac ko je beo heterogeni nego gledate ko ima pare
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Sve mi se više čini da je ono kaj mi je umirovljeni UDBA-š i SZUP-ovac Vladak rekal istina.
Rat u Jugoslaviji je organiziran samo zato da se na Balkanu stvori islamska država.
Godine koje slijede pokazat će koliko je bil u pravu.
Velika Srbija,Velika Hrvatska,cijepanje Bosne,kurac-palac...sve su to bile farse.
Na Balkanu ćemo za koju godinu imati hilafet.
Rat u Jugoslaviji je organiziran samo zato da se na Balkanu stvori islamska država.
Velika Srbija,Velika Hrvatska,cijepanje Bosne,kurac-palac...sve su to bile farse.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Sve mi se više čini da je ono kaj mi je umirovljeni UDBA-š i SZUP-ovac Vladak rekal istina.
to će proći bez problema jer se ove budale toliko mrze da smatraju kalife saveznikom pa i onda kada ih kalif baci u lance, čekaj samo kad pokupuju dovoljno zemlje, sami će da mu se nude za služenje
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Similar topics
» KULTUROLOŠKE RAZLIKE
» Vučic: ‘Nema razlike između Republike Hrvatske i NDH‘
» Rata mi je veća 500 kuna, a banci plaćam i 4.000 eura razlike
» Putin otkrio razlike između Rusije i Amerike kao i na čijoj je strani Bog
» Turski premijer priznao da nema razlike između ISIL-a i turskih islamista
» Vučic: ‘Nema razlike između Republike Hrvatske i NDH‘
» Rata mi je veća 500 kuna, a banci plaćam i 4.000 eura razlike
» Putin otkrio razlike između Rusije i Amerike kao i na čijoj je strani Bog
» Turski premijer priznao da nema razlike između ISIL-a i turskih islamista