Crvena jabuka otpjevala Lijepa li si: Bijes iz Sarajeva
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Crvena jabuka otpjevala Lijepa li si: Bijes iz Sarajeva
otišao ti iz sela, selo nikad iz tebe.Eroo wrote:
Inače nemam problema sa Srbima. Teški su mi SrBi, a posebno SrBende, kao ti i Džango, na primjer.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ja rekoh da ne mora da znači da si loš čovek. Imaš tu neku crtu koju prepoznajem kod nekih ljudi i ovde i to je to. Ne znam zašto se upinješ da se odbraniš a uopšte te ne napadam. Evo, ja jesam Srbenda i oduvek sam bio. Šta sad?Eroo wrote:dzango wrote:Stiso se za hotel. Može Ero iz sela, ali nikada selo iz Ere. To je taj mentalitet. Što je najgore, ne moraju uopšte da budu loši ljudi. Ali "tog nečeg" ne mogu nikada da se oslobode. Ni za 100 godina.Eroo wrote:Vidiš, kad dođem u Beograd spavam kod ljudi koje ti nemaš šanse čak ni sresti, a kamo li pozdraviti.dzango wrote:Baš kao što rekoh.Eroo wrote:
Ne znam što ti je to, ali osjećaj se počašćeno kad god ti odgovorim...I nećeš pogriješiti.
I da ti kažem, jedan od njih je Ero...Mogao bi ti jihove knjige čitat, ako bi bio toliko pismen.
PS: Čagalj je , naprimjer, Srbin, Pizzon mi vuče na SrBina, a ti si SrBenda. To ja strogo razlikujem.
Last edited by dzango on 14/7/2017, 13:47; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I zašto bi? Za ničije djetinjstvo se ne bih mijenjao.veber wrote:otišao ti iz sela, selo nikad iz tebe.Eroo wrote:
Inače nemam problema sa Srbima. Teški su mi SrBi, a posebno SrBende, kao ti i Džango, na primjer.
Uostalom, čovjek bez korjena i nije čovjek...više biljka.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Daleko od toga. Problem kod tebe je da nemaš crte. Ustvari, ako bolje pomislim imaš je sa svih strana, na ćoše.dzango wrote:Ja rekoh da ne mora da znači da si loš čovek. Imaš tu neku crtu koju prepoznajem kod nekih ljudi i ovde i to je to. Ne znam zašto se upinješ da se odbraniš a uopšte te ne napadam.Eroo wrote:dzango wrote:Stiso se za hotel. Može Ero iz sela, ali nikada selo iz Ere. To je taj mentalitet. Što je najgore, ne moraju uopšte da budu loši ljudi. Ali "tog nečeg" ne mogu nikada da se oslobode. Ni za 100 godina.Eroo wrote:Vidiš, kad dođem u Beograd spavam kod ljudi koje ti nemaš šanse čak ni sresti, a kamo li pozdraviti.dzango wrote:
Baš kao što rekoh.
I da ti kažem, jedan od njih je Ero...Mogao bi ti jihove knjige čitat, ako bi bio toliko pismen.
PS: Čagalj je , naprimjer, Srbin, Pizzon mi vuče na SrBina, a ti si SrBenda. To ja strogo razlikujem.
Što ne znači da si loš čovek...
2016-07-22
Pa u tome i jest problem. Ljudi se srame svog porjekla i nacije.dzango wrote:Evo, ja jesam Srbenda i oduvek sam bio. Šta sad?
Ti ne.
2014-12-30
Imam ja puno crta. Eto. Sve u redu.Eroo wrote:Daleko od toga. Problem kod tebe je da nemaš crte. Ustvari, ako bolje pomislim imaš je sa svih strana, na ćoše.dzango wrote:Ja rekoh da ne mora da znači da si loš čovek. Imaš tu neku crtu koju prepoznajem kod nekih ljudi i ovde i to je to. Ne znam zašto se upinješ da se odbraniš a uopšte te ne napadam.Eroo wrote:dzango wrote:Stiso se za hotel. Može Ero iz sela, ali nikada selo iz Ere. To je taj mentalitet. Što je najgore, ne moraju uopšte da budu loši ljudi. Ali "tog nečeg" ne mogu nikada da se oslobode. Ni za 100 godina.Eroo wrote:
Vidiš, kad dođem u Beograd spavam kod ljudi koje ti nemaš šanse čak ni sresti, a kamo li pozdraviti.
2014-04-19
ne bi se niti ja mijenjao.Eroo wrote:I zašto bi? Za ničije djetinjstvo se ne bih mijenjao.veber wrote:otišao ti iz sela, selo nikad iz tebe.Eroo wrote:
Uostalom, čovjek bez korjena i nije čovjek...više biljka.
i u šugoslaviji sam živio dobro.
2014-12-30
Kao i svaka SrBenda, usostalom...veliki B nije tippfehler.dzango wrote:Imam ja puno crta. Eto. Sve u redu.Eroo wrote:Daleko od toga. Problem kod tebe je da nemaš crte. Ustvari, ako bolje pomislim imaš je sa svih strana, na ćoše.dzango wrote:Ja rekoh da ne mora da znači da si loš čovek. Imaš tu neku crtu koju prepoznajem kod nekih ljudi i ovde i to je to. Ne znam zašto se upinješ da se odbraniš a uopšte te ne napadam.Eroo wrote:dzango wrote:
Stiso se za hotel. Može Ero iz sela, ali nikada selo iz Ere. To je taj mentalitet. Što je najgore, ne moraju uopšte da budu loši ljudi. Ali "tog nečeg" ne mogu nikada da se oslobode. Ni za 100 godina.
2016-07-22
Razumem ja tvoje probleme u glavi. Kod mene su sva slova velika, da ti bude lakše. A ti iz muke piši po tarabi kako hoćeš.Eroo wrote:Kao i svaka SrBenda, usostalom...veliki B nije tippfehler.dzango wrote:Imam ja puno crta. Eto. Sve u redu.Eroo wrote:Daleko od toga. Problem kod tebe je da nemaš crte. Ustvari, ako bolje pomislim imaš je sa svih strana, na ćoše.dzango wrote:Ja rekoh da ne mora da znači da si loš čovek. Imaš tu neku crtu koju prepoznajem kod nekih ljudi i ovde i to je to. Ne znam zašto se upinješ da se odbraniš a uopšte te ne napadam.Eroo wrote:
2014-04-19
Ostani na kojoj si, šta bi rekla moja pok. teta...s vremenom sam na kratko.dzango wrote:Razumem ja tvoje probleme u glavi. Kod mene su sva slova velika, da ti bude lakše. A ti iz muke piši po tarabi kako hoćeš.Eroo wrote:Kao i svaka SrBenda, usostalom...veliki B nije tippfehler.dzango wrote:Imam ja puno crta. Eto. Sve u redu.Eroo wrote:Daleko od toga. Problem kod tebe je da nemaš crte. Ustvari, ako bolje pomislim imaš je sa svih strana, na ćoše.dzango wrote:
Ja rekoh da ne mora da znači da si loš čovek. Imaš tu neku crtu koju prepoznajem kod nekih ljudi i ovde i to je to. Ne znam zašto se upinješ da se odbraniš a uopšte te ne napadam.
2016-07-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Raspada li se C.jabuka?
» Jabuka je neobrana , nema niko da je bere
» Ima debele istine u poslovici da jabuka ne pada daleko od grane
» Britanski veleposlanik u BiH sokiran burekom od jabuka:'Ovo nije u redu'
» Mamići 'nevinašca' prava..kad jabuka ne pada daleko od grane
» Jabuka je neobrana , nema niko da je bere
» Ima debele istine u poslovici da jabuka ne pada daleko od grane