Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
Poznanik mi prodaje punjenja za balone britima da se intoksiciraju
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Vrhunski turizam, eo baš gledam grčka, portugal turska daleko povoljniji ali mi smo odabrali samo elitucatabbath wrote:Izgleda da je Zrće u Africi
Kermit-
2014-04-17
..dosla glave pohlepa za lovom....svake godine sve razulareniji i sve vise đankoza...ne bi me cudilo da se sljedecih godina pocne terorizirati i stanovnistvo...dileri,sumnjive osobe iz polukriminalnog miljea,đankoze,holsi itd itd...samo s evi zajebajite i trcite pohlepno za lovom..na koncu morat cete reket placati dilerima,holsima..pa ni's od zarade..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Čuj mi cemo na kraju biti ko oni crnci po karibima ili africi zemlja koja ovisi o turizmu nema neke perspektive, pogotovo sa čardak idiotimavuksadinare wrote:..dosla glave pohlepa za lovom....svake godine sve razulareniji i sve vise đankoza...ne bi me cudilo da se sljedecih godina pocne terorizirati i stanovnistvo...dileri,sumnjive osobe iz polukriminalnog miljea,đankoze,holsi itd itd...samo s evi zajebajite i trcite pohlepno za lovom..na koncu morat cete reket placati dilerima,holsima..pa ni's od zarade..
Kermit-
2014-04-17
Budući su kod nas zabranjeni radovi na moru i obali,ovih zadnjih mjesec dana radili smo u zaleđu Rijeke. Ne bi vjerovao kako je lijepo kad nema turista. Sve domaći svijet,miran i opušten. Nema gužvi na parkinzima i u trgovinama. Ulicama saobraćaj normalno teče. Tek tu i tamo odnekud bane kakav zbunjeni Čeh u Škodi i sa kartom Hrvatske u rukama prolaznika pita gdje je put za...vuksadinare wrote:..dosla glave pohlepa za lovom....svake godine sve razulareniji i sve vise đankoza...ne bi me cudilo da se sljedecih godina pocne terorizirati i stanovnistvo...dileri,sumnjive osobe iz polukriminalnog miljea,đankoze,holsi itd itd...samo s evi zajebajite i trcite pohlepno za lovom..na koncu morat cete reket placati dilerima,holsima..pa ni's od zarade..
Milina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
,,gdje je put za velebit...i ode ceh u skrapu....evo jucer,prekjucer poginuo neki ceh kod makarske...strovalio s eu provaliju..ti ljudi nisu normalni majke mi mile..pa zar su coravi i toliko glupi da nisu mogli nauciti iz bezbroj primjera stradalih ceha protekloih godina pa i desetljeca..jastreb wrote:Budući su kod nas zabranjeni radovi na moru i obali,ovih zadnjih mjesec dana radili smo u zaleđu Rijeke. Ne bi vjerovao kako je lijepo kad nema turista. Sve domaći svijet,miran i opušten. Nema gužvi na parkinzima i u trgovinama. Ulicama saobraćaj normalno teče. Tek tu i tamo odnekud bane kakav zbunjeni Čeh u Škodi i sa kartom Hrvatske u rukama prolaznika pita gdje je put za...vuksadinare wrote:..dosla glave pohlepa za lovom....svake godine sve razulareniji i sve vise đankoza...ne bi me cudilo da se sljedecih godina pocne terorizirati i stanovnistvo...dileri,sumnjive osobe iz polukriminalnog miljea,đankoze,holsi itd itd...samo s evi zajebajite i trcite pohlepno za lovom..na koncu morat cete reket placati dilerima,holsima..pa ni's od zarade..
Milina.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima vise jebachine i bluda na nekom cardak selu nediljom posli mise, nego nazrcu.. 90% muskih nitko ne jebe tamo
Guest- Guest
Česi su teške zbunjole. To se vidi i iz aviona. Trebali bi dati ženama da imaju vodstvo. Ženske su od njih pametnije 10 puta.vuksadinare wrote:,,gdje je put za velebit...i ode ceh u skrapu....evo jucer,prekjucer poginuo neki ceh kod makarske...strovalio s eu provaliju..ti ljudi nisu normalni majke mi mile..pa zar su coravi i toliko glupi da nisu mogli nauciti iz bezbroj primjera stradalih ceha protekloih godina pa i desetljeca..jastreb wrote:Budući su kod nas zabranjeni radovi na moru i obali,ovih zadnjih mjesec dana radili smo u zaleđu Rijeke. Ne bi vjerovao kako je lijepo kad nema turista. Sve domaći svijet,miran i opušten. Nema gužvi na parkinzima i u trgovinama. Ulicama saobraćaj normalno teče. Tek tu i tamo odnekud bane kakav zbunjeni Čeh u Škodi i sa kartom Hrvatske u rukama prolaznika pita gdje je put za...vuksadinare wrote:..dosla glave pohlepa za lovom....svake godine sve razulareniji i sve vise đankoza...ne bi me cudilo da se sljedecih godina pocne terorizirati i stanovnistvo...dileri,sumnjive osobe iz polukriminalnog miljea,đankoze,holsi itd itd...samo s evi zajebajite i trcite pohlepno za lovom..na koncu morat cete reket placati dilerima,holsima..pa ni's od zarade..
Milina.
2014-04-22
Ako je toliko puno muških ne mora značit da niko ne jebe. Ja mislim da masa njih il jebe il prima.Pinochet wrote:Ima vise jebachine i bluda na nekom cardak selu nediljom posli mise, nego nazrcu.. 90% muskih nitko ne jebe tamo
2014-04-22
sto jes,jes....crvenkasti wrote:Liče na majmune, pa sam mislio da su Amerikanke.
Guest- Guest
Fuk pooška 5.56,sa subpunjenjem,reda radi sajlenser i skidas jednog pojednog ...jako tiho..vuksadinare wrote:..dosla glave pohlepa za lovom....svake godine sve razulareniji i sve vise đankoza...ne bi me cudilo da se sljedecih godina pocne terorizirati i stanovnistvo...dileri,sumnjive osobe iz polukriminalnog miljea,đankoze,holsi itd itd...samo s evi zajebajite i trcite pohlepno za lovom..na koncu morat cete reket placati dilerima,holsima..pa ni's od zarade..
Last edited by pismejker on Fri 14 Jul - 9:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
To da su zene sve zgodnije je znak da su muskarci sve duze na FORUMU ..
bome istina, ja sam u Poreču cijelu godinu, pa od kraja rujna sve do početka svibnja uživam u miru i redu, jer ovo sada..to je prestrašno! ajme, kako me nerviraju...jastreb wrote:Budući su kod nas zabranjeni radovi na moru i obali,ovih zadnjih mjesec dana radili smo u zaleđu Rijeke. Ne bi vjerovao kako je lijepo kad nema turista. Sve domaći svijet,miran i opušten. Nema gužvi na parkinzima i u trgovinama. Ulicama saobraćaj normalno teče. Tek tu i tamo odnekud bane kakav zbunjeni Čeh u Škodi i sa kartom Hrvatske u rukama prolaznika pita gdje je put za...vuksadinare wrote:..dosla glave pohlepa za lovom....svake godine sve razulareniji i sve vise đankoza...ne bi me cudilo da se sljedecih godina pocne terorizirati i stanovnistvo...dileri,sumnjive osobe iz polukriminalnog miljea,đankoze,holsi itd itd...samo s evi zajebajite i trcite pohlepno za lovom..na koncu morat cete reket placati dilerima,holsima..pa ni's od zarade..
Milina.
Guest- Guest
ufffffff..preslatka majušna..
Guest- Guest
kad pogledaš fotke u pozadini hrpa frajera a jedna ženska ono u prvom planu
zrće je kaput, kad se jednom negdje naseru briti ostali se trebaju maknut negdje drugdje, javim kad nađem nešto dobro na jadranu za partijanje gdje nema brita
zrće je prošlo svoje najbolje dane, danas je preisfurano
zrće je kaput, kad se jednom negdje naseru briti ostali se trebaju maknut negdje drugdje, javim kad nađem nešto dobro na jadranu za partijanje gdje nema brita
uostalom, prije 15 godina je zrće stvarno bilo do jaja a zadnji put kad sam bio više na niš nije ličilo
A ovaj lsd festival: http://losttheoryfestival.commarcellus wrote:kad pogledaš fotke u pozadini hrpa frajera a jedna ženska ono u prvom planu
Kermit-
2014-04-17
jebo te kud sve to otišlo,zrće i te lijepe žene i sise koje se njišu na zvukove flekserica i lanaca.Pitaj vraga koja je ili koji od njih promijenili spol,tu možeš očekivati kojekakva iznenađenja makar kad se urokaš onda ti je valjda sve jedno.
Ili one naše prekrasne čiji je zadnji dio kopija ford taunusa a visina kak veli ero da se saginje kad mu ulazi u stan.Strava...
Ili one naše prekrasne čiji je zadnji dio kopija ford taunusa a visina kak veli ero da se saginje kad mu ulazi u stan.Strava...
vili40-
2015-08-02
marcellus wrote:uostalom, prije 15 godina je zrće stvarno bilo do jaja a zadnji put kad sam bio više na niš nije ličilo
Ajd biž Zeni tamo,stari jarac,kax se on prisjeca mlade piletine..
Guest- Guest
šta nisi ti ono mlađi 3-4 godine od marca?pismejker wrote:marcellus wrote:uostalom, prije 15 godina je zrće stvarno bilo do jaja a zadnji put kad sam bio više na niš nije ličilo
Guest- Guest
Pa to je puno. Kad se Bogdan rodio,Marcello je trčao i pisao svoje prve kolumne.Noor wrote:šta nisi ti ono mlađi 3-4 godine od marca?pismejker wrote:marcellus wrote:uostalom, prije 15 godina je zrće stvarno bilo do jaja a zadnji put kad sam bio više na niš nije ličilo
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» 100 žena 200 sisa
» FIFA zabranila tv kućama snimanje lijepih žena
» ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» 100 žena 200 sisa
» FIFA zabranila tv kućama snimanje lijepih žena
Page 2 of 4