Tolušić druka za Konzum i Mlinar
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tolušić druka za Konzum i Mlinar
e da, sladoledi na šćapiću za 3 kn...atroke ledo
aben- Posts : 35490
2014-04-16
najbolji kruh ikada bio je u SFRJ. bio je napravljen od pšeničnog brašna. mlijeko je bilo mlijeko direktno sa vimena kravice sa dva prsta skorupa. sve ovo danas je kemija.
Guest- Guest
i marc prošetaj do lidla blizu ti je pa seri. a i svi sokovi se jednako rade.
sve čokse od kraša su jeftinije.
žderem samo tommy majonezu i najjeftinija je tamo, naravno tvoj dragi konzum ju ne drži.
jogurt od vindije litra nekih 8kn.
lidl ide na veliko i može si priuštiti malu maržu.
plaćaju našima u roku od 30 dana i ovi im sigurno daju popust.
žderem samo tommy majonezu i najjeftinija je tamo, naravno tvoj dragi konzum ju ne drži.
2014-12-30
veber wrote:tvoj "antiprotivan" stav je zanimljiv.marcellus wrote:lidl uglavnom prodaje sokove ono deset posto voća i takve stvari, sintetika i kemija ništa prirodno
svježe voće i povrće im je ok iako je gmo, ali nije ništa jeftinije nego drugdje, jedino što je u lidlu jeftino je kemija. Emulgator, umjetna boja, i niska cijena, recept za uspjeh.
iste sokove kupuješ u svakom dućanu.
sve od podravke jeftinije u lidlu. 2 litre coca cole 9kn, fanta isto.
povrće im deset puta bolje nego u tvom ljubljenom konzumu.
nedavno kćeri kupio ledov sladoled za 14kn litra a u tvom ljubljenom konzumu košta 24.
stvarno nekvalitetno. šrot.
ne kupujem u konzumu, kaufland mi je isprikuće i odem u spar, ok kupim i drugdje neke stvari pa i u konzumu, imaju najbolju mesnicu i ribarnicu
cola je u lidku kolko se sjećam 11 kuna dvolitrena zero isto ko i svugdje, ili 12
sigurno nije deset dobro obična možda je
sigurno nije deset dobro obična možda je
marcellus wrote:lidl uglavnom prodaje sokove ono deset posto voća i takve stvari, sintetika i kemija ništa prirodno
svježe voće i povrće im je ok iako je gmo, ali nije ništa jeftinije nego drugdje, jedino što je u lidlu jeftino je kemija. Emulgator, umjetna boja, i niska cijena, recept za uspjeh.
Mphh..sad....tkobiga znao..
Guest- Guest
majke ti, zbog djeteta ne kupuj meso u konzumu. to je zadnji put trčalo 2007e
2014-12-30
i ne kupujem iste sokove jer lidl ima samo svoje sokove, nema one normalne kod kojih znam što kupujem
ps pago je odličan samo je malo skup a mala tih sokova popije čudo
svejedno kupujem samo one koji su sto posto voće i bez dodataka
ps pago je odličan samo je malo skup a mala tih sokova popije čudo
svejedno kupujem samo one koji su sto posto voće i bez dodataka
veber wrote:majke ti, zbog djeteta ne kupuj meso u konzumu. to je zadnji put trčalo 2007e
vjeruj mi meso je posve ok dapače puno bolje nego drugdje uglavnom ionak svi imaju od pik vrbovca meso i još njih par
imam dobru mesnicu u kvartu al varaju na vagi
veber wrote:i marc prošetaj do lidla blizu ti je pa seri. a i svi sokovi se jednako rade.
da odem u lidl i nikad ne nađem ništa s normalnom markom ako nađem onda košta ko i svugdje ili kunu više
jer oni forsiraju svoje robne marke na kojima im je puno veća zarada iako su jeftinije
znači svi ovi qvazi sokovi s udjelom voća su čista kemija i ne puštaju se u prodaju dva tjedna dok se jedna otrovna tvar iz boje ne razgradi.
đusevi su ok, stvarno su od voća ali zbog lakšeg transporta se dehidriraju i naglo hlade u dušiku pa dolazi do gubitka vitamina koji se kasnije dodaju.
đusevi su ok, stvarno su od voća ali zbog lakšeg transporta se dehidriraju i naglo hlade u dušiku pa dolazi do gubitka vitamina koji se kasnije dodaju.
2014-12-30
usto lidl mi djeluje užasno socijalno iskreno ne volim ić tamo i radi toga
spar ima najbolje dućane
spar ima najbolje dućane
ajd lupetaš. kupi Chiraza kisele krastavce pa se javi. 8kn 840grmarcellus wrote:
da odem u lidl i nikad ne nađem ništa s normalnom markom ako nađem onda košta ko i svugdje ili kunu više
jer oni forsiraju svoje robne marke na kojima im je puno veća zarada iako su jeftinije
proizvedeno u hr, orahovica. ista tvornica puni za podravku i Kplus.
grašak i kuruzu u konzervi za sve filaju dvije tvornice u Mađarskoj. jedna je u vlasništvu podravke, druga onih francuza.
ako si ti lijen ja ću kupiti par istih proizvoda drugih marki, fotkat ti i vidjet ćeš da su isti proizvođači.
2014-12-30
Kakogod,postoji jos od 1930 godine,a nedavno se poceo siriti i po USA,planira se 400 ducana...
socijalna nota je svakako prisutna,jer se ponuda prilagodjava dzepu potrosaca...svakako pohvalno.,..to ne znaci losiju robu,nego proizvedenu u zemljama clanicama EU,primjer Poljskoj,Ceskoj,Slovackoj,Madjarskoj,a sve navedene drzave,zanaju proizvesti prerambenu robu...
cemu drzati "elitisticku" ponudu na policama da kupi prasinu..
socijalna nota je svakako prisutna,jer se ponuda prilagodjava dzepu potrosaca...svakako pohvalno.,..to ne znaci losiju robu,nego proizvedenu u zemljama clanicama EU,primjer Poljskoj,Ceskoj,Slovackoj,Madjarskoj,a sve navedene drzave,zanaju proizvesti prerambenu robu...
cemu drzati "elitisticku" ponudu na policama da kupi prasinu..
Guest- Guest
i ja kupujem najviše u sparu, ali neke stvari su u lidlu najjeftinije i najbolje.
ne jebe me izgled dućana.
kada tamo kod mene u kvartu sjednemo na pivo za 12kn ne smeta ti birtija?
ok pun je kurac žena nutra, pa nitko ne gleda izgled birtije.
2014-12-30
ja vani kupujem posteno receno 80% kod Turaka..meso,povrce,voce,tjesto za pite..najpovoljnija cijena,kvaliteta neusporediva..nece Turci pojesti nesto industrijsko..
Kad prolazis pored neke kuce ili stana,.a ono mirise,kao kad su nam matere kuhale,a mi bili klinci,do pola ulice,znas da su Turci..namirnice im bas imaju miris i ukus..
U Lidlu,uglavnom,ono jezgricavo voce,imaju prejebena pakiranja suhih sljiva,meke i socne,nizozemsku Gaudu i razne vrste sireva francuskih..znaju imati prilicno kvalitetne aku busilice Parkside,uzeo jednu,otkida..drobi beton samo tako..imaju onaj brand solevita,razni lagani sokovi i ledeni cajevi,u zamrzivacu one pogacice od krumpira,uzmem i zaledjene(!!!) ćevape sa ajvarom..i kad sam to ispekao,jebeno se iznenadio koliko su original,samo ako bacis na grill..dobro je prvo ih potpuno odlediti..
kemiju za ciscenje kuhinje,toaleta,kupatila ..svu kemiju za auto,W5 ono,otkida,jeftinocom,a kvalitetno..
u Penny-ju nabavljam ceska piva,nemaju uvijek,pa onda napravim veliku zalihu..mda,imaju talijanski mineralnu vodu,odlicna medium...nije skupa...u Kajufland odem u sustini rijetko..i to uglavnom u Neckarsulmu,jer u blizini je Saturn,TOOM,pa se tamo zabavim,a ima i jedan neki tajlandski restoran sa finom klopom..onako "socijalno" djeluje ,ali u prolazu poslije hodanja i sopinga,jako kvalitetna hrana..
Kad prolazis pored neke kuce ili stana,.a ono mirise,kao kad su nam matere kuhale,a mi bili klinci,do pola ulice,znas da su Turci..namirnice im bas imaju miris i ukus..
U Lidlu,uglavnom,ono jezgricavo voce,imaju prejebena pakiranja suhih sljiva,meke i socne,nizozemsku Gaudu i razne vrste sireva francuskih..znaju imati prilicno kvalitetne aku busilice Parkside,uzeo jednu,otkida..drobi beton samo tako..imaju onaj brand solevita,razni lagani sokovi i ledeni cajevi,u zamrzivacu one pogacice od krumpira,uzmem i zaledjene(!!!) ćevape sa ajvarom..i kad sam to ispekao,jebeno se iznenadio koliko su original,samo ako bacis na grill..dobro je prvo ih potpuno odlediti..
kemiju za ciscenje kuhinje,toaleta,kupatila ..svu kemiju za auto,W5 ono,otkida,jeftinocom,a kvalitetno..
u Penny-ju nabavljam ceska piva,nemaju uvijek,pa onda napravim veliku zalihu..mda,imaju talijanski mineralnu vodu,odlicna medium...nije skupa...u Kajufland odem u sustini rijetko..i to uglavnom u Neckarsulmu,jer u blizini je Saturn,TOOM,pa se tamo zabavim,a ima i jedan neki tajlandski restoran sa finom klopom..onako "socijalno" djeluje ,ali u prolazu poslije hodanja i sopinga,jako kvalitetna hrana..
Guest- Guest
veber wrote:ajd lupetaš. kupi Chiraza kisele krastavce pa se javi. 8kn 840grmarcellus wrote:
proizvedeno u hr, orahovica. ista tvornica puni za podravku i Kplus.
grašak i kuruzu u konzervi za sve filaju dvije tvornice u Mađarskoj. jedna je u vlasništvu podravke, druga onih francuza.
ako si ti lijen ja ću kupiti par istih proizvoda drugih marki, fotkat ti i vidjet ćeš da su isti proizvođači.
krastavce ti skiselim sam neš problema ja volim ultrakisele male
veber wrote:i ja kupujem najviše u sparu, ali neke stvari su u lidlu najjeftinije i najbolje.
kaj fali super je birtija vrt biljke
ultra su mali, a ako ti nisu dovoljno kiseli dodaš octa. ja hitim feferon iz mog vrta, odnosno žardinjere.marcellus wrote:
mogli bi popit koje pivo ovih dana.
2014-12-30
veber wrote:ultra su mali, a ako ti nisu dovoljno kiseli dodaš octa. ja hitim feferon iz mog vrta, odnosno žardinjere.marcellus wrote:
mogli bi popit koje pivo ovih dana.
bedinam dete ovih dana žena cele dane dela, možda petak navečer tak nekaj?
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mlinar će radnicima od iduće godine isplaćivati dodatnih 400 kuna uz plaću
» CNN druka za rat protiv Rusije
» Tko druka hrvatske navijace na sp?
» Konzum jači od suda
» Konzum traži radnike
» CNN druka za rat protiv Rusije
» Tko druka hrvatske navijace na sp?
» Konzum jači od suda
» Konzum traži radnike