Grčka: čopor Srba nasmrt iscipelario Amerikanca
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Grčka: čopor Srba nasmrt iscipelario Amerikanca
prckov wrote:di vi vidite da je amer poceo majmunisat, jel mi gledamo isti videoepikur37 wrote:Amer se počeo majmunisati, dobio je po nosu od Srba zasluženo ali na žalost sve je izašlo izvan kontrole i završilo tragično.
cisto sumnjam da je taj momak izazvo sranje
na 0:39 crni nakon što je malo razbijao po stolu zvekne u glavu srbina
ovaj par sekundi stoji ne kuži šta je bilo onda zvekne crnju nazad
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovi divljaci gdje god da dođu sranje naprave....tc tc tc. Kakav divlji narod.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ovi divljaci gdje god da dođu sranje naprave....tc tc tc. Kakav divlji narod.
baš si rasist...nisu svi crnci takvi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zajebano biti danas ljevičar, ako uzmeš srbima stranu onda si rasist, ako uzmeš ameru onda si ustaša...
Pa de bi to učinilo naše dete.prckov wrote:cuj ne bi ga napali iz cista miraepikur37 wrote:Neka pilucija radi svoj posao....ne bi ga napali iz cista mira. Ameri su se malo razbahatili
uvjek ima ono - sta me gledas frajeru mrtvi
Dete nam ima 100 kila, ali to mu je od pokojnog dede, bog da mu dušu prosti...
Deda je bio duša od čoveka. Jendared je izbo komšiju Pantu i drugi put isto tamo jednoga,
ali čovek ništa nije bio kriv, mislim naš deda...Nikad on ne bi ni mrava zgazio.
A naše dete...pa šta ako ga je malo izgruvao, de da se slika s njegovu sestru od strica,
pa još kažu da je bio crnac, bože mi oprosti...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
no dobro kao bijelcu mi je jasno da crnac nije kriv nikad i nikako, a kao hrvat kužim da srbi nikad nisu krivi za sranja, pa...
Tak otreba sa svim bahatim likovima,koji dojdu u Europu i pomisle da mogu raditi sto hoce..covjek pozeli puno Srba u svabiji..
Guest- Guest
da bre, napali bugare u zadru I zapalili im autoMaximusDecimusMiridije wrote:Ovi divljaci gdje god da dođu sranje naprave....tc tc tc. Kakav divlji narod.
bugari provocirali, pojavili se
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
na samom kraju života volonteri su ga spontano naučili lekciju pristojnog aonašanja u zemlji koja je izmislila demokraciju, a koju je njegova domovina uzela u koncesiju...
da, ali to je nakon sto je ovaj tip prvi udario njega, prati snimak od 0.36 - 0.38, tad je ovaj udario malog pa je on popizdio I udario tog supka nazad. Momak je ok, mene ne zanima ko je crnac ko je srbinmarcellus wrote:prckov wrote:di vi vidite da je amer poceo majmunisat, jel mi gledamo isti videoepikur37 wrote:Amer se počeo majmunisati, dobio je po nosu od Srba zasluženo ali na žalost sve je izašlo izvan kontrole i završilo tragično.
cisto sumnjam da je taj momak izazvo sranje
na 0:39 crni nakon što je malo razbijao po stolu zvekne u glavu srbina
ovaj par sekundi stoji ne kuži šta je bilo onda zvekne crnju nazad
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prigodan naslov...trajno zaustavljena evolucija u samom začetku...
darth_vader-
2014-04-17
tragedija,trazio cheshu i dobio je,vjerovatno nije ocekivao ovakvu reakciju,u americi je klima drugacija,osjecaj neke krivice zbog ropstva pa bi se izvukao jeftino,steta sto je zavrsilo ovako fatalno,jedan od svjedoka je rekao da je nezgodno pao pa se udario valjda u potiljak,jebigaLeviathan2 wrote:jedan amer manje, idemo dalje
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Marcelus navija za četnike protiv Amera! Jebote!
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:
sam pao sam se ubio
prvo je došo srbima za stol i tražio od pičke koja je bila s njima selfi, ona ga je ladno odjebala
onda je počeo urlat na nju, i otišao u čimpanza mod koji ima serijski ugrađen, nekoliko puta zveknijo šakom po stolu i odvalio jednog srbina u glavu iz čista mira
onda je ovaj odvalio njega, čamuga istrčao iz birtije, ovi ga stigli, iscipelarili, jebiga ako si tako glup da ideš udarat u glavu nekog ko je u društvu deset ljudi a solo si što očekuješ osim da će ti čoporativno pičku razbit
tragedija je da je dečko poginuo ali u biti nesretan slučaj
dindu nuffin'...
a jasno..jedno brzinsko cipelarenje,nije fatalno po prirodi..zast osteta?My Brother Billo wrote:tragedija,trazio cheshu i dobio je,vjerovatno nije ocekivao ovakvu reakciju,u americi je klima drugacija,osjecaj neke krivice zbog ropstva pa bi se izvukao jeftino,steta sto je zavrsilo ovako fatalno,jedan od svjedoka je rekao da je nezgodno pao pa se udario valjda u potiljak,jebigaLeviathan2 wrote:jedan amer manje, idemo dalje
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD-e: usamljeni vuk imao i čopor
» nasmrt izbodena 18-godišnja djevojka, sumnja se na njezinog bivšeg dečka, sina poznatog ugostitelja
» Frljicev 'krvavi nacionalni copor'
» Čopor Hrvata pripremao juris na Bajagu !
» Čopor novinarskih petokolonaških hijena obrušio se na slobodu izražavanja.
» nasmrt izbodena 18-godišnja djevojka, sumnja se na njezinog bivšeg dečka, sina poznatog ugostitelja
» Frljicev 'krvavi nacionalni copor'
» Čopor Hrvata pripremao juris na Bajagu !
» Čopor novinarskih petokolonaških hijena obrušio se na slobodu izražavanja.
Page 3 of 3