Krstičević za HRT: Korak smo bliže kupnji američkih zrakoplova
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Krstičević za HRT: Korak smo bliže kupnji američkih zrakoplova
Gle. Kad smo kod Migova. Najbolje Migove Rusi proizvode i zadržavaju za sebe. Drugu ligu prodaju najboljim saveznicima. A treću nebitnim zemljama iz trećega svijeta.veber wrote:poznati vojni analitičar jastreb.
migovi su prva liga, kaj ne?
Tako je i kod Amera.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da naš dragi lazanski. ti i ero ste najupućeniji. misliš da su ćifuti kupili drugorazredni? ili da će briti kupiti?
hoće kurac.
kao što ameri od nas kupuju pištolj ili kacigu. ne zbog cijene već jer su najbolji u svijetu.
ako strojnica prođe sve kontrole u us postaje sastavni dio naoružanja američke vojske, koliko mi je frend rekao mornarica je najviše zainteresirana za nju.
hoće kurac.
kao što ameri od nas kupuju pištolj ili kacigu. ne zbog cijene već jer su najbolji u svijetu.
ako strojnica prođe sve kontrole u us postaje sastavni dio naoružanja američke vojske, koliko mi je frend rekao mornarica je najviše zainteresirana za nju.
2014-12-30
Pa mi ćemo pištolje prodati svakome jer smo u takvoj situaciji. I ne možeš uspoređivati SAD i Hrvatsku,ili borbeni avion i pištolj.veber wrote:da naš dragi lazanski. ti i ero ste najupućeniji. misliš da su ćifuti kupili drugorazredni? ili da će briti kupiti?
hoće kurac.
Uostalom usporedi kalašnjikove ruske proizvodnje u rukama ruskog vojnika,ili kalašnjikov ruske proizvodnje u rukama neke arapske armije.
Nebo i zemlja.
2014-04-22
možeš prodat samo ono što vrijedi.
najbolji kalaš je bio od CZ
2014-12-30
Slažem se da je najbolji kalaš bio od CZ,ali ja sam ti pričao o ruskom oružju.veber wrote:možeš prodat samo ono što vrijedi.
I sigurno Amer neće prodati oružje (avione) iste kvalitete nama ili Izraelu.
2014-04-22
AIrudati..podsjeti me kad sam bio o onoj jugo vvojsci 80 i neke,pa na terenu u Ivangradu,tudej beranama,inace,najzesce uporiste Čednika u ww2,radili smo otkonzerviravanje pjesacke ratne teknike..sjeo sa na guzicu kad sam vidio one ruske automate sa buretom...celik,sjajan,gladak,na plavo se prelijeva.. 1942..a niti pikla hrdje..jastreb wrote:Pa mi ćemo pištolje prodati svakome jer smo u takvoj situaciji. I ne možeš uspoređivati SAD i Hrvatsku,ili borbeni avion i pištolj.veber wrote:da naš dragi lazanski. ti i ero ste najupućeniji. misliš da su ćifuti kupili drugorazredni? ili da će briti kupiti?
hoće kurac.
Uostalom usporedi kalašnjikove ruske proizvodnje u rukama ruskog vojnika,ili kalašnjikov ruske proizvodnje u rukama neke arapske armije.
Nebo i zemlja.
Guest- Guest
to se zove bruniranje. čelik se potapa u vrelo ulje. ili se alkalno obrađuje. nastaje oxidni sloj koji štiti jezgru i ne provodi struju.
na engleskom se kaže Bluing od plavkaste boje ;):
na engleskom se kaže Bluing od plavkaste boje ;):
2014-12-30
inače hsov pištolj je napravljen od plastike. samo su cijev i opruge od metala i u nekim slučajevima okvir.
2014-12-30
grijanjem samo mijenjaš boju i ako pretjeraš onda i strukturu čelika. zato se to radi u ulju i solnim kupkama gdje se stvara oksidacijski sloj.
ovo s grijanjem možeš i doma na štednjaku, samo nemoj na indukcijskom.
nakon što promijeni boju i ohladi se uzmi krpicu i namoči ju u solnu kiselinu i obrisat ćeš boju. tek u ulju i solima dobiješ pravi oksidacijski sloj.
ovo s grijanjem možeš i doma na štednjaku, samo nemoj na indukcijskom.
nakon što promijeni boju i ohladi se uzmi krpicu i namoči ju u solnu kiselinu i obrisat ćeš boju. tek u ulju i solima dobiješ pravi oksidacijski sloj.
2014-12-30
jastreb wrote:Gle. Kad smo kod Migova. Najbolje Migove Rusi proizvode i zadržavaju za sebe. Drugu ligu prodaju najboljim saveznicima. A treću nebitnim zemljama iz trećega svijeta.veber wrote:poznati vojni analitičar jastreb.
migovi su prva liga, kaj ne?
Tako je i kod Amera.
Jao kako lupis i ostanes ziv. Prvo...bas najstarije modele i rade sebi i odrzavaju i podizu upgrade eventualno s vremena na vrijeme. Citava flota Migova 29 je bila prizemljena u nekoliko navrata jer se kasnilo s ovim ili onim. Nove modele skoro da i ne uvode u oruzane snage. Iznimka je jedino serija koja je radjena za Kuznetsova te avioni koji su zavrsili silom prilikom nazad kuci jer se otkrilo da su isli varati arape sklapanjem novih Migova sa dijelovima od starih aviona. Tako da....prc krivo.
Guest- Guest
Kočijašu, tako ti možeš razgovarati samo sa svojima u kući, ali ne i kad se nađeš u civiliziranom vanjskom svijetu.veber wrote:ero opet šprica, kao znao je da će se kupiti američki avioni.
naravno, majmune da će se kupiti američki, kaj misliš da bi ameri dali da se kupe neki drugi?
koji si ti bedak.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Kočijašu, tako ti možeš razgovarati samo sa svojima u kući, ali ne i kad se nađeš u civiliziranom vanjskom svijetu.veber wrote:ero opet šprica, kao znao je da će se kupiti američki avioni.
naravno, majmune da će se kupiti američki, kaj misliš da bi ameri dali da se kupe neki drugi?
koji si ti bedak.
pa točno ti je rekao da si majmun što i jesi evo ja to potvrđujem. majmun si i točka.
Guest- Guest
Nema to veze s Vučićem. Misliš li i za Mađare i Rumunje isto?dzango wrote:Ovi i kupuju zato što je Vučić nabavio avione. Ineče kurac.asilovski wrote:Zemlja ide u kurac ali no čardak kupuje flotilu pa Vučić je kurac za ove bitange
Članice NATO imaju obavezu do NATO i nije im reper nikakav Vučić sa svojih par kanti od aviona.
Radi se o sistemu obrane, o kojem ne odlučuju pojedine članice.
Nije Srbija nikakav opasnost za NATO. Bolje za vas da je tako...Znaš ono, uvijek se nađe veći čekić i tako...
2016-07-22
sori, uvrijedio sam majmune.Eroo wrote:Kočijašu, tako ti možeš razgovarati samo sa svojima u kući, ali ne i kad se nađeš u civiliziranom vanjskom svijetu.
ovim putem se ispričavam svim majmunima.
2014-12-30
Ma dobro, kad ti to kažeš ja to prihvaćam uz smiješak...Gnječ wrote:Eroo wrote:Kočijašu, tako ti možeš razgovarati samo sa svojima u kući, ali ne i kad se nađeš u civiliziranom vanjskom svijetu.veber wrote:ero opet šprica, kao znao je da će se kupiti američki avioni.
koji si ti bedak.
pa točno ti je rekao da si majmun što i jesi evo ja to potvrđujem. majmun si i točka.
Ali kad to kaže netko s leptir mašnom onda me to pomalo iznenadi.
2016-07-22
Ma dobro, ne moraš ponavljati, već sam te dao u poseban pretinac...Sad se možeš pridružit Gnječu i opali iz svih oruđa i oružja...veber wrote:sori, uvrijedio sam majmune.Eroo wrote:Kočijašu, tako ti možeš razgovarati samo sa svojima u kući, ali ne i kad se nađeš u civiliziranom vanjskom svijetu.
ovim putem se ispričavam svim majmunima.
2016-07-22
tko nosi leptir mašnu?
2014-12-30
Malo ste pretjerali. I ja se sa Erom gotovo ni u čemu ne slažem,ali čovjeka nikada nisam "častio" sa takvim pogrdnim izrazima.
Pogotovo se to odnosi na Vebera. Gnječ "fura" takav stil i na takav se način obraća gotovo polovici foruma,ali onaj Veber on baš vrijeđa.
Pogotovo se to odnosi na Vebera. Gnječ "fura" takav stil i na takav se način obraća gotovo polovici foruma,ali onaj Veber on baš vrijeđa.
2014-04-22
ajde advokatu kaj te boli kurac. ja sam samo skinuo rukavice i eri odgovorio po bosanski, kaj tebe boli kurac?
odi citiraj njegoša i cugaj pivo iza kioska.
šic!
odi citiraj njegoša i cugaj pivo iza kioska.
šic!
2014-12-30
polovici foruma?..on se tako obraca 98% foruma....i nije to njegov stil nego jednostavno takav je...druagcije ne zna..ili ej foler ili zivcenjak treceg nema..jastreb wrote:Malo ste pretjerali. I ja se sa Erom gotovo ni u čemu ne slažem,ali čovjeka nikada nisam "častio" sa takvim pogrdnim izrazima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sirijski Kurdi korak bliže autonomiji
» tod na korak blize velikom povratku u sedlo a HR duznickom ropstvu
» Krstičević: Kupnja američkih F-16 jedna je od najbližih opcija
» Srbija korak bliže da dovede Folksvagen - lokacija Velika Plana VIDEO
» EU korak bliže istorijskoj odluci: Poništavaju prava Mađarskoj da glasa o odlukama Unije?
» tod na korak blize velikom povratku u sedlo a HR duznickom ropstvu
» Krstičević: Kupnja američkih F-16 jedna je od najbližih opcija
» Srbija korak bliže da dovede Folksvagen - lokacija Velika Plana VIDEO
» EU korak bliže istorijskoj odluci: Poništavaju prava Mađarskoj da glasa o odlukama Unije?
Page 2 of 4