Hercegovci i Posavljaci prodaju zemlju Arapima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hercegovci i Posavljaci prodaju zemlju Arapima
A jesi tulav ti Ero
Nema vise granica bar ne onih starih
Sad je vazno tko ima lovu i tko kupuje zemlju i ostalo
Od Hrvatske o cekujem da ce Arapi otkupiti bar trecinu, drugu trecinu dolje na moru ostali.
A oko Zagreba ce biti RELIQUAE RELIQIORUM HRVATSKE
Nema vise granica bar ne onih starih
Sad je vazno tko ima lovu i tko kupuje zemlju i ostalo
Od Hrvatske o cekujem da ce Arapi otkupiti bar trecinu, drugu trecinu dolje na moru ostali.
A oko Zagreba ce biti RELIQUAE RELIQIORUM HRVATSKE
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Zemlje u Hercegovini se ne može kupit...Posebno ne stranci, ili, nedo Bog, ovi iz naslova. .
BH Hrvati su po tom pitanju na najmanjem stupnju ljubavi prama svojoj djedovini.pismejker wrote:Prodana Dušo,proda Ognjiste svoje Tiraninu otomanskom..
O tome sam sto puta pisao.
Neće taj pjevati "Ajme meni bez tebe Posavino!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
H, ne reci dva puta...vidjao sam Kuvajcane u Banjaluci u ogromnim dzipovima zatamnjenih stakala, pricaju lokalni kako se raspituju o zemljistima...pismejker wrote:Prodana Dušo,proda Ognjiste svoje Tiraninu otomanskom..
2016-11-17
zajebajem Epija..cisto me boli piso tko kupuje tko prodaje...govinda wrote:H, ne reci dva puta...vidjao sam Kuvajcane u Banjaluci u ogromnim dzipovima zatamnjenih stakala, pricaju lokalni kako se raspituju o zemljistima...pismejker wrote:Prodana Dušo,proda Ognjiste svoje Tiraninu otomanskom..
Guest- Guest
A
Kupuju a ti i dalje vici kako ne mogu....Arap dodje, registruje 5 firmi u Sarajevu i onda kupit 5 nekretnina na 5 firmi...a Ere prodaju zemlju, odu u Hrvatsku ili Njemacku i od tamo se deru: Dzamahirija, Dzamahirija..Eroo wrote:Zemlje u Hercegovini se ne može kupit...Posebno ne stranci, ili, nedo Bog, ovi iz naslova. .
2016-11-17
daj brate,Posavljaci od 2 metra,volu rep iscupati su se krili u busevima,koji su isli preko skele kod Orasja,izmedju baba zena i djece..a mi ih osiguravali...jastreb wrote:BH Hrvati su po tom pitanju na najmanjem stupnju ljubavi prama svojoj djedovini.pismejker wrote:Prodana Dušo,proda Ognjiste svoje Tiraninu otomanskom..
Jebe ih se..njima svuda dobro...Duša ,me boli za Eru..poceli njegovi prodavati zemlju djedovinu..Nema Eri povratka u Hertzegovinu..
Guest- Guest
inace me zaboli kurac sta pises ali na ovo da si ti nesto osiguravao u Orasju...sad si poceo i vuka da oponasas..e svasta...pismejker wrote:daj brate,Posavljaci od 2 metra,volu rep iscupati su se krili u busevima,koji su isli preko skele kod Orasja,izmedju baba zena i djece..a mi ih osiguravali...jastreb wrote:BH Hrvati su po tom pitanju na najmanjem stupnju ljubavi prama svojoj djedovini.pismejker wrote:Prodana Dušo,proda Ognjiste svoje Tiraninu otomanskom..
Jebe ih se..njima svuda dobro...Duša ,me boli za Eru..poceli njegovi prodavati zemlju djedovinu..Nema Eri povratka u Hertzegovinu..
2016-11-17
Pa ne ponosim se tim..Kreten bio sto nisam zapucao za svabiju 91.danas bi imao mini imperij,tak oda..u biti stidim se toga,sto sam tad radio..glup ispao,i pod vremesne dane na put morao...govinda wrote:inace me zaboli kurac sta pises ali na ovo da si ti nesto osiguravao u Orasju...sad si poceo i vuka da oponasas..e svasta...pismejker wrote:daj brate,Posavljaci od 2 metra,volu rep iscupati su se krili u busevima,koji su isli preko skele kod Orasja,izmedju baba zena i djece..a mi ih osiguravali...jastreb wrote:BH Hrvati su po tom pitanju na najmanjem stupnju ljubavi prama svojoj djedovini.pismejker wrote:Prodana Dušo,proda Ognjiste svoje Tiraninu otomanskom..
Guest- Guest
Arapi kupuju....kad kod kuce nestane nafte pa ode sve u tri picke materine...da se imaju gdje skrasiti :)
Guest- Guest
Eroo wrote:Zemlje u Hercegovini se ne može kupit...Posebno ne stranci, ili, nedo Bog, ovi iz naslova. .
Jok nemoze. Sad...nije da ima nekakvog bolesnog interesa, ali da se prodaje prodaje. Evo jedan lijepi primjer onaj Rumunj sto obraduje kamen da izgleda "ko srednjevjekovni" sto je radio masu kod Medjugorja....kupio je jedan Hepokov vinograd od Pocitelja sto ide uz Magistralu prema Mostaru. I kucu napravio uz Neretvu točnije kupio dvije jednu adaptirao a drugu srušio.....onda satrao dvije trecine vinograda i posadio smokve....da ce uzgajati i sušiti. :)
Guest- Guest
Znaš ti kako to na kraju završi, ne moram ti ja to objašnjavati.govinda wrote:AKupuju a ti i dalje vici kako ne mogu....Arap dodje, registruje 5 firmi u Sarajevu i onda kupit 5 nekretnina na 5 firmi...a Ere prodaju zemlju, odu u Hrvatsku ili Njemacku i od tamo se deru: Dzamahirija, Dzamahirija..Eroo wrote:Zemlje u Hercegovini se ne može kupit...Posebno ne stranci, ili, nedo Bog, ovi iz naslova. .
Najebo je onaj ko je eru zajebo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Snimalo na televiziji kao davao izjavu čovjek to oko smokava, upadne neki dedo u kadar i veli "jebeš voćku čiji plod neš doživit"
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Zemlje u Hercegovini se ne može kupit...Posebno ne stranci, ili, nedo Bog, ovi iz naslova. .
Jok nemoze. Sad...nije da ima nekakvog bolesnog interesa, ali da se prodaje prodaje. Evo jedan lijepi primjer onaj Rumunj sto obraduje kamen da izgleda "ko srednjevjekovni" sto je radio masu kod Medjugorja....kupio je jedan Hepokov vinograd od Pocitelja sto ide uz Magistralu prema Mostaru. I kucu napravio uz Neretvu točnije kupio dvije jednu adaptirao a drugu srušio.....onda satrao dvije trecine vinograda i posadio smokve....da ce uzgajati i sušiti. :)
ne lažeš
hercegovke sa instagrama se uopće ne jebu za pare, one čuvaju svoju nevinost za nekog domaćeg siromašnog hercegovca, hercegovci uopće nebi prodali ništa u hercegovini itd, sve je to I2b , iz države i regije gdje je prosječni IQ 10 poena niži nego u ostatku Europe, to su super ljudi
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I Arapima prekipjelo
» Poljaci se ujedinjuju s Arapima protiv Rusa i Nijemaca
» Poskupljenje hrane u BiH jer je Vučic proda svu stočnu hranu Arapima
» UGROŽENI HERCEGOVCI U HRVATSKOJ
» Bosanci i Hercegovci sretan vam Dan nezavisnosti
» Poljaci se ujedinjuju s Arapima protiv Rusa i Nijemaca
» Poskupljenje hrane u BiH jer je Vučic proda svu stočnu hranu Arapima
» UGROŽENI HERCEGOVCI U HRVATSKOJ
» Bosanci i Hercegovci sretan vam Dan nezavisnosti