Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
onda ti meni govoris da zivim u paralernom svemiru a hvalis se da si psiholog...zasto nema prosvjeda?..pa zato jer susjedi,prijatelji,drustvance rajse prica o utakmicama,komadima,tracevima o susjedima ili sto je rekao ovaj ili onaj..kad netko pokrene ozbiljnije teme vecina drustvanceta se pravi po pricnipu..'ne cujem dobro'..ili ono sablonski..'ma pusti teske stvari ajmo zavrtiti jos jednu rundu ili nesto gricnimo..'...sad reci da nije takoGnječ wrote:vuksadinare wrote:ne podjebavam...ali sto mozes...zao ti je zivot ide dalje..ako ne mos bez prijatelja odes i ti...ja kad sam se odlucio otici u nizozemsku otisao sam jer sam se zazelio matere...rođaka....od kukanja nemas nista...ziviti se dalej mora..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:i ostade ti sam..ili..asilovski wrote:
Meni baba ladno rekla da nitko ne odlazi da su to laži i propganda, a da su oni koji su otišli već vratili...eo ja ja više ne mogu popratiti koliko mi poznanika i prijatelja odlazi
jebote, podjebavaš asilu kao da ti živiš u nekoj paralelnoj hrvatskoj. živiš li ti u nekoj paralelnoj hrvatskoj?
za koji si se kurac borio? za koji su kurac ljudi ginuli i građanskom ratu? da GRAĐANSKI A NE DOMOVINSKI !!!! jebo vas domovinski kurac da vas jebo. toliko uništenih života, sudbina, generacija mladih ljudi sve sjebano samo radi toga da bi UDBAŠKO USTAŠKA EKIPA POSTALA BOGATA. ETO ZATO JE RAT BIO. TKO KAŽE DA NIJE TAKO TAJ JE KURBIN SIN UDBAŠKI AGENT.
pa jebote kakav ste vi narod kad jedan jebeni agresivni prosvjed niste u stanju organizirati i srušiti tu čardak udbaško ustašku bandu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..eh da kad mediji trebaju dati sliku nekog politicara koji ej ambiciozan i da ga uljepsaju otrcu kod kumica na placu sa pitanjem 'sto mislite o tom i tom ili toj'..a kumice vec po sabloni..'joj ka'k je lep ko slika,,ka'k mu stoji odijelo,frizura,kak govori pet jezika svaka bi ga punica pozelila'..i tu prica zavrsava..slika tog politicara ili javne osobe je izgrađena...kad si vidio gnjec da mediji intervjuiraju nekog obicnog sljakera..nikad..ili intervjuiraju kumice sa placa ili starlete,javne osobe...
2015-09-08
pa i trpa se evo kod mene i tuča trpala kakvu nisam doživio nikad.Pinochet wrote:trpaj
vili40-
2015-08-02
tučnjava ili grad? :)vili40 wrote:pa i trpa se evo kod mene i tuča trpala kakvu nisam doživio nikad.Pinochet wrote:trpaj
Guest- Guest
grad,gradina...Noor wrote:tučnjava ili grad? :)vili40 wrote:pa i trpa se evo kod mene i tuča trpala kakvu nisam doživio nikad.Pinochet wrote:trpaj
vili40-
2015-08-02
samo za marcela;
-nijemci objavili da se samo prošle godine uselilo 55956 orjnaša, udbaša, srba i zaboravio sam tko je četvrti. 55% čine mladi, 30% obitelji s djecom, a ostatak visokoobrazovana stručna snaga.
tko je kriv čardakašima kaj nisu učili.
-nijemci objavili da se samo prošle godine uselilo 55956 orjnaša, udbaša, srba i zaboravio sam tko je četvrti. 55% čine mladi, 30% obitelji s djecom, a ostatak visokoobrazovana stručna snaga.
tko je kriv čardakašima kaj nisu učili.
2014-12-30
Jučer se posvadjah sa Kretenčinom,"frendom" od malih nogu..sjedimo u kaficu i sere,kako oni kojhi idu van,nek idu,kad HOĆE..Irud te yebo...kao samo oni besperspektivni moraju ici van,a kurvin sin,u zivotu radio jednu godinu kao tokar,Rat mu je dosao kao Kec na Deset,da se ušanči u Vojnu Policiju,jerbo ga nisu primili niti u obicnu panduriju...pandur vojni bio nekoliko godina,potom ga premjestili u ured za dodjelu stanova braniteljima..odjedared se gradi ovo,kupuje BMW,doduse polovni,ali...
Poanta...inkasirao neku lovu da neke pojedince stavi na prioritetna mjesta na listu za stan,i odjedared ,postao "pametan"..Irud te yebo a glup kod patos.."Mogao sam i ja otici van,ali sam dovoljno pametan da uspijem i ovdje u Hrvatskoj.." Pičku mater...baš...
Kao imao i on prilike vani raditi,ovo i ono,ali nije mu bilo nuzno...
O yebem ti mater sposobnoga i pamertnoga,koji je "uspio" u vojnoj panduriji...Tamo nice ekstra-klasa inteligentnih i pametnih,o sposobnosti da ne pricam...
Majku ti Irudovu,svasta i bog posadi meni u susjedstvo...
Poanta...inkasirao neku lovu da neke pojedince stavi na prioritetna mjesta na listu za stan,i odjedared ,postao "pametan"..Irud te yebo a glup kod patos.."Mogao sam i ja otici van,ali sam dovoljno pametan da uspijem i ovdje u Hrvatskoj.." Pičku mater...baš...
O yebem ti mater sposobnoga i pamertnoga,koji je "uspio" u vojnoj panduriji...Tamo nice ekstra-klasa inteligentnih i pametnih,o sposobnosti da ne pricam...
Guest- Guest
devedesetprve kad sam ja išao u rat u vojnu policiju su išli oni koji su to bili i u JNA a svatko tko je sve prošao zna kakvi su kriteriji u JNA bili za to.Čast iznimkama.pismejker wrote:Jučer se posvadjah sa Kretenčinom,"frendom" od malih nogu..sjedimo u kaficu i sere,kako oni kojhi idu van,nek idu,kad HOĆE..Irud te yebo...kao samo oni besperspektivni moraju ici van,a kurvin sin,u zivotu radio jednu godinu kao tokar,Rat mu je dosao kao Kec na Deset,da se ušanči u Vojnu Policiju,jerbo ga nisu primili niti u obicnu panduriju...pandur vojni bio nekoliko godina,potom ga premjestili u ured za dodjelu stanova braniteljima..odjedared se gradi ovo,kupuje BMW,doduse polovni,ali...
vili40-
2015-08-02
Ma jasno...mulj muljeva..bez imalo kritickog razmisljanja,daj mu ovlasti,pickat ce vlastitog oca...bio i ostao u sustini pendrekas,a postavljen na mjesto za dodjelu stanova,jer slijepo slusa narebe zgora..vili40 wrote:devedesetprve kad sam ja išao u rat u vojnu policiju su išli oni koji su to bili i u JNA a svatko tko je sve prošao zna kakvi su kriteriji u JNA bili za to.Čast iznimkama.pismejker wrote:Jučer se posvadjah sa Kretenčinom,"frendom" od malih nogu..sjedimo u kaficu i sere,kako oni kojhi idu van,nek idu,kad HOĆE..Irud te yebo...kao samo oni besperspektivni moraju ici van,a kurvin sin,u zivotu radio jednu godinu kao tokar,Rat mu je dosao kao Kec na Deset,da se ušanči u Vojnu Policiju,jerbo ga nisu primili niti u obicnu panduriju...pandur vojni bio nekoliko godina,potom ga premjestili u ured za dodjelu stanova braniteljima..odjedared se gradi ovo,kupuje BMW,doduse polovni,ali...
Guest- Guest
Igor Bjelik sve je bolje cim sdpenjarska kriminalna nespsobna gamad makne svoje kandze od Hrvatske
Like
· Reply ·
3
· July 5 at 4:46pm
Kermit-
2014-04-17
....maric..jucer veli zele mi unistiti karijeru...pajdo unistio ti je tata...unistio je sve vas...da ste imali muda mu reci..'tata stani malo pa imamo dovoljno zajebat ces nas i firmu'...ali niste mu govorili jer vas je podmicivao enormnim placama,rolexima,pozicijama za koej jos niste dorasli samo da-sutite i nista ne pitate ili gledate svoja posla..problem je da i nakon ovih sranja niste progledali...nego uviejk nalazite neko opravdanje..iskrenost zna biti bolna ali put je prema boljem...zivjeti u lazije jos bolnije..
2015-09-08
isuse koja ste vi patetična hrpa redikula
trump trump rusi su utjecali na izbore impeach impeach
ista priča marić marić todorić je utjecao na izbore smjena smjena
podjednako debilno
podjednako debilno
..gledaj....todoric je bio prepohlepan a nitko nije imao muda upozoriti ga da ide preko granica svojih mogucnosti..sto mu ej trevao ercator,sto mu je trebala ikea...sto firmi diljem 'regiona'..sto mu dovoljna nije bila hrvatska eventualno bh-a...jebote tommy mu kupuje ducane po obali..jer tommy zna gdje je granica...i orjentirao se na hrvatsku i njemu dovoljno......da li ej politika bila da se ide preko todorica 'okupirati' 'region' ne znam..mozda ima dijelom toga...ali nitko nije razmislajao o posjedicama sto ako se sve to raspadne..da li ej trebao postojati plan 'b' u tom slucaju...vjerojatno da..ali nije psotojao jer tko bi se udostojio posumnjati da ce toda propasti...ako su svi sve znali jos prije nekoliko godina i dulje..e onda drugari moji pokazali ste se obicne picke i vlastohlepni jer nitko nije bubnuo sakom o stol i rekao todoricu 'dosta..imas dovoljno sve drugo i vise vodi u kolaps ne samo tebe'marcellus wrote:isuse koja ste vi patetična hrpa redikula
podjednako debilno
2015-09-08
pa govorim im ja da je sve to ok i da je sve tu čisto ali navalili pa ne odustaju.Mlate ko mujo po tarabi.marcellus wrote:isuse koja ste vi patetična hrpa redikula
podjednako debilno
vili40-
2015-08-02
...to ti je isto kao sto je bila nasa ovisnost o njemackoj...'njemacka,njemacka pa njemacka'...jebote njemacka..najgluplji izgovor koji sma cuo u svezi toga..'pa hrpa nasih tamo radi,njemacka im je pruzila utociste'..isto bi im pruzila svedska,nizozemska,kanada...isli su jer su tamo imali dosta rođaka,prijatelja pa im je to olaksavalo da s esnađu nego d aodu npr.u norvesku gdje nemaju svoje i prepusten si sam sebi...no mi smo sve to pretvorili po obicaju u politicko pitanje i veze...drugo u svezi drugog svjestskog ratas i onog perioda pocetkom devedesetih gdje je njemacka bila na nasoj strani ali opet iz svojih interesa i ne bratski kako smo mi to opet svojom sljepocom zakljucivali...tako je i sa tododm..'todo,todo pa todo'...na koncu dobio od tode kurcom po celu kao i od njemacke
2015-09-08
jebote ako nisi mogao zivjeti pristojno i bogato od konzuma i leda u hrvatskoj onda ili si bolastan u vuglu ili te netko dobrano koristio za svoje ciljeve..treceg nema...otac od ivice todortica je isto zaglavio zbog pohlepe..i sto to nije bila dovoljna skola i pouka das se njima nije trebalo prevec vjerovati i davati previse toga u ruke...no opamet u nasih politicara je toligo duga dokle seze pogled do prvog zavoja..
2015-09-08
pusti djecu,što su ona kriva?To što im ni jedno krstarenje ili fešta nije bila ispod 5 miliona kuna,kao da su se oni trebali brinuti da je to zapravo novac od nekog jebenog vinogradara kojemu gazda nije platio nego je taj novac odmah preusmjerio u potrošnju.A vino mu ionako nije valjalo.vuksadinare wrote:....maric..jucer veli zele mi unistiti karijeru...pajdo unistio ti je tata...unistio je sve vas...da ste imali muda mu reci..'tata stani malo pa imamo dovoljno zajebat ces nas i firmu'...ali niste mu govorili jer vas je podmicivao enormnim placama,rolexima,pozicijama za koej jos niste dorasli samo da-sutite i nista ne pitate ili gledate svoja posla..problem je da i nakon ovih sranja niste progledali...nego uviejk nalazite neko opravdanje..iskrenost zna biti bolna ali put je prema boljem...zivjeti u lazije jos bolnije..
vili40-
2015-08-02
...zar pouka nije bio kutle?gucic' koji su dobijali isto tako dosta u svoje ruke pa su propali.....opnaj tedeski za razliku od ovih nije glup...on zna vagati..evo odustao je od nekih projekata kupnje vecih firmi na podrucju ex-yu cim ej nasnjofao da bi mu to moglo u konacnici donjeti gubitke...pa se zadovoljio onim bolje vrabac u ruci nego golub na grani..i atlantic grupa vec par godina nije ozbiljno investirala u kupovinu...ali imaju dovoljno da mogu poslovati u pozitivi..
2015-09-08
maricu i drugima u vrhu agrokora se moze zamjeriti sto nisu imali muda tati reci..'dosta je bilo kockanja zavrsit cemo u glibu'...a manje je bitno jesu znali ili nisu..jebes sto znas a nista ne poduzmes sto je gore nego znati..i poradi toga bi ga pozvao najvise na odgovornost..no imamo ogranicene politicare koji se ponasaju kao djeca po onoj..'znao si znao daj ostavku..'....a nitko nije postavio pitanje osim rijetkih kolumnista a sto ej sa onim zatso nisu todorica sprijecili u gramzivosti pa makar zrtvovali i karijeru jer ionako sa propasti zrtvuju je...isto vrijedi za one na vlasti..znali su..ali nista nisu poduzeli dok voda nije otisla preko grla...
2015-09-08
u normalnim državama za to postoje neovisne institucije koje na vrijeme povuku kočnicu,nisu za to zaduženi korumpirani političari ili djeca koja su uživala i kojoj je novac padao sa neba i jedina im je bila briga kako ga trošiti.vuksadinare wrote:maricu i drugima u vrhu agrokora se moze zamjeriti sto nisu imali muda tati reci..'dosta je bilo kockanja zavrsit cemo u glibu'...a manje je bitno jesu znali ili nisu..jebes sto znas a nista ne poduzmes sto je gore nego znati..i poradi toga bi ga pozvao najvise na odgovornost..no imamo ogranicene politicare koji se ponasaju kao djeca po onoj..'znao si znao daj ostavku..'....a nitko nije postavio pitanje osim rijetkih kolumnista a sto ej sa onim zatso nisu todorica sprijecili u gramzivosti pa makar zrtvovali i karijeru jer ionako sa propasti zrtvuju je...isto vrijedi za one na vlasti..znali su..ali nista nisu poduzeli dok voda nije otisla preko grla...
vili40-
2015-08-02
....tedeski je za vrijeme afere agrokora rekao...nisam odlucivao sam o buducim investicijima savjetovao sam se u firmi sa clanovima uprave,ekonomistima pa i sa strucnjaciam koji nisu u atlanticu..nista nismo na pamet i moje inzistiranje ulagali...sagledali smo i najmanji aspekt za ili protiv..i onda smo zajednicki donosili odluke..za razliku od todorica koji je kao slusao ali na kraju uvijek sam dobnosio odluke...makar bili u suprotivi od onog sto se dogovorilo...to ej razlika ozbiljnog poslovnog covjeka i neozbiljnog kojemu je jedini interes da on bude jedini gazda..vili40 wrote:u normalnim državama za to postoje neovisne institucije koje na vrijeme povuku kočnicu,nisu za to zaduženi korumpirani političari ili djeca koja su uživala i kojoj je novac padao sa neba i jedina im je bila briga kako ga trošiti.vuksadinare wrote:maricu i drugima u vrhu agrokora se moze zamjeriti sto nisu imali muda tati reci..'dosta je bilo kockanja zavrsit cemo u glibu'...a manje je bitno jesu znali ili nisu..jebes sto znas a nista ne poduzmes sto je gore nego znati..i poradi toga bi ga pozvao najvise na odgovornost..no imamo ogranicene politicare koji se ponasaju kao djeca po onoj..'znao si znao daj ostavku..'....a nitko nije postavio pitanje osim rijetkih kolumnista a sto ej sa onim zatso nisu todorica sprijecili u gramzivosti pa makar zrtvovali i karijeru jer ionako sa propasti zrtvuju je...isto vrijedi za one na vlasti..znali su..ali nista nisu poduzeli dok voda nije otisla preko grla...
2015-09-08
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dokumenti otkrivaju Šeks je znao za kriminal u Agrokoru od 1993.g.
» Marić je lagao o korupcijskoj aferi , ovo je njegov kraj
» Ministar Marić: država mora pomoći Agrokoru
» Marić laže ko Plenki: U Agrokoru sam potpisao samo dva papira
» Plenković je neopreznom izjavom otkrio da je Marić lagao i možda počinio ozbiljno kazneno djelo
» Marić je lagao o korupcijskoj aferi , ovo je njegov kraj
» Ministar Marić: država mora pomoći Agrokoru
» Marić laže ko Plenki: U Agrokoru sam potpisao samo dva papira
» Plenković je neopreznom izjavom otkrio da je Marić lagao i možda počinio ozbiljno kazneno djelo
Page 5 of 7