Policija istražuje postavljanje slike Isusa kao ‘Zločin iz mržnje’!
Page 1 of 1
Stvarno teška mržnja
Autor: Marcel Holjevac Ponedjeljak, 10. srpanj 2017. u 22:00
Policija Long Islanda, u SAD-u, istražuje tko je postavio veliku, umjetničku sliku Isusa Krista na ogradu džamije prošlog petka. Incident se službeno tretira kao 'zločin iz mržnje', 'hate crime'
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/policija-istrazuje-postavljanje-slike-isusa-kao-zlocin-iz-mrznje-1042007/
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Policija istražuje postavljanje slike Isusa kao ‘Zločin iz mržnje’!
Ne znam zašto bi Isus ( Isa u islamu) uopće bio uvrjeda za muslimane, ako je i za njih
barem na nivou proroka Muhameda. ISus(Isa) može biti uvrjeda samo za neuke muslimane,
koji ne poznaju dovoljno dobro ni vlastitu vjeru.
barem na nivou proroka Muhameda. ISus(Isa) može biti uvrjeda samo za neuke muslimane,
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Policija istražuje postavljanje slike Isusa kao ‘Zločin iz mržnje’!
Eroo wrote:Ne znam zašto bi Isus ( Isa u islamu) uopće bio uvrjeda za muslimane, ako je i za njih
pa nije uvrijedio muslimane, oni kažu da to njih ne vrijeđa
uvrijedio je šerijatsku obaminu policiju long islanda
Ono sto zabrinjava jest,ne to da li ovo nekog vrijedja ili ne,nego sto se potpuno bezopasna djela pocinju tretittati kao "teroristicki cinovi",odnosno "zlocini iz mrznje"...dakako na racun ne-islamsista,dočim islamisti mogu silovati,grupno razvaljivati cure i zene,dizati u zrak desetine ljudi,ubijati,nametati svoje..tu svakako nema elemenata terora,niti mrvice mrznje...
Pade mi napamet proslotjedno objasnjenje zasto Kozojebi siluju zapadne cure....."jer su provokantno odjevene,pa eto,za kaznu"...KADIJA TE TUŽI....
aupičkumaterinu..ovo je prejebalo sve one stvari koje sam govorio prije 9 godina,da ce se dogoditi..
Pade mi napamet proslotjedno objasnjenje zasto Kozojebi siluju zapadne cure....."jer su provokantno odjevene,pa eto,za kaznu"...KADIJA TE TUŽI....
aupičkumaterinu..ovo je prejebalo sve one stvari koje sam govorio prije 9 godina,da ce se dogoditi..
Guest- Guest
Similar topics
» Policija istražuje šokantne slike iz doma kraj Siska: 'Vlasnici su tražili da vežem te jadne ljude'
» https://www.24sata.hr/news/policija-istrazuje-iznajmljivaca-koji-je-odbio-smjestaj-gayevima-585546
» Tajlanđanke tretirane kao roblje? Dubrovačka policija istražuje slučaj...
» Policija istrazuje tko je Knin obljepio cetnickim plakatima i naljepnicama
» Policija istražuje desničarskog huškača i Hloverkinog prijatelja zbog prijetnji novinaru HRT-a
» https://www.24sata.hr/news/policija-istrazuje-iznajmljivaca-koji-je-odbio-smjestaj-gayevima-585546
» Tajlanđanke tretirane kao roblje? Dubrovačka policija istražuje slučaj...
» Policija istrazuje tko je Knin obljepio cetnickim plakatima i naljepnicama
» Policija istražuje desničarskog huškača i Hloverkinog prijatelja zbog prijetnji novinaru HRT-a
Page 1 of 1