Predsjednika Sberbanke je strah budućnosti
Page 1 of 1
Predsjednika Sberbanke je strah budućnosti
- google translate:
- Govorite strašne stvari dame i gospodo. Jako se bojim vaših riječi. Vi stvarno želite dati moć građanima u ruke. Ako svaki čovjek bude mogao sudjelovati u kontroli vlasti, što ćemo Mi moći kontrolirati. Ako ljudi razumiju da mogu nešto kontrolirati bilo bi teško njima manipulirati. Ljudima se ne može manipulirati kad imaju znanje i informacije. Kako ih kontrolirati. Svako upravljanje masama podrazumijeva manipulaciju. Kako bi Mi živjeli, kako bi Mi upravljali društvom ako su važne informacije dostupne svima, ako ih ne daju naši "stručnjaci", propagandna mašinerija i "nezavisni mediji", koji svi, razumijete, nam pomažu da vladamo. Kako da Mi živimo u jednom takvom društvu. Iskreno, strah me toga.
Guest- Guest
Re: Predsjednika Sberbanke je strah budućnosti
treba kontrolirati internet zbog govora mržnje
Guest- Guest
i sankcija istih...treba teladi natjerati strah u kosti..cuddle bitch wrote:treba kontrolirati internet zbog govora mržnje
Guest- Guest
German Gref? Žid? Nije li Putinova Rusija antisemitska država?
Svatko razuman boji se budućnosti. To nas potiče na planiranje kako bismo ju spremni dočekali.
koga briga za kontrolore, jedared kad ih skuzis dzaba im,
ko ne kuzi njemu i da nacrtas nista ne mjenja, ne trebaju se bankari bojat, uvijek ce bit ovaca
ko ne kuzi njemu i da nacrtas nista ne mjenja, ne trebaju se bankari bojat, uvijek ce bit ovaca
» Kako je supruga direktora Sberbanke 2015. dobila hrvatsko državljanstvo
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Sto nas ceka u budućnosti...???
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Kako je supruga direktora Sberbanke 2015. dobila hrvatsko državljanstvo
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Sto nas ceka u budućnosti...???
Page 1 of 1