Hitler po drugi put među antifašistima
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Hitler po drugi put među antifašistima
Regoč wrote:Zbljuv! Koliko je kandidatah bilo na izborima za mjesnu zajednicu? Je li se svatko mogal kandidirati?Sora wrote:Regoč wrote:Nije. Da bi država bila demokratska nije dovoljno laprdati o demokraciji, moraju postojati slobodni izbori, mora postojati mogućnost izbora. Toga u Jugoslaviji do proljeća 90. nije bilo.Sora wrote:Hocu teći trbi REGOCAH KOJI BULAZNIS PROTIV SVEGA NSPREDNOGA
KAD BI CUTAO BILO KOJI DOKUMENT CKSKJ i to politicku platformu , u njrmu se demokracija spominje sigurno vise puta nego u hdz programu.
I jel to onda bila , ta sfrj , DEMOKRATSKA DRZAVA.
JE.
Lazes . Bilo je izbira itekako.
Kasno je i ne razmislja mi se ali recimo
JA SAM NA IZBORIMA ZA ŠKOLSKI SAVJET BIRANA S NAJVISE GLASOVA DVA PUTA.
ITD.
Lazes .lazovcino .
Sa o je to vazno
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Totalitarizam mora imati neprijatelja, a Židovi su bili idealan: bogati, bez zaštite i nimalo omiljeni.pismejker wrote:Jeste,a posto je bio seljacina u srži,umjesto da na neki nacin integrira,vrlo jaku i mocnu zidovsku ekonomiju i financije,on se oborio na njih,da ih potaraća,a njihovo popljacka...e neš brajo..oteto-prokleto..olje da je diplomatski to rjesio..Danas bi svabija bila svjecki hegemon,a Amerika ines u stilu kaubojski filmova..Regoč wrote:Hitler je socijalist. Istina nacionalni, ali ipak socijalist. Fašizam proizlazi iz socijalizma. Svi su totalitarizmi u prošlom stoljeću očito ljevičarskoga podrietla.Sora wrote:Eto ti Regicah odgovor na tu oisaniju Marcelovu
Nit su ovi antifasisti, nit je govor u sustini fasisticki.
Ali moze se uvijek takvim proglasiti.
Jebes tebe i tog Marcela.
Sve je to PICKIN DIM
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Sad ti je i Marx pizda? Jasno, Hitler ti je novi idol.Sora wrote:Regoč wrote:Svi ste vi od istoga Marxa potekli.Sora wrote:Regoč wrote:Hitler je socijalist. Istina nacionalni, ali ipak socijalist. Fašizam proizlazi iz socijalizma. Svi su totalitarizmi u prošlom stoljeću očito ljevičarskoga podrietla.Sora wrote:Eto ti Regicah odgovor na tu oisaniju Marcelovu
Sve je to PICKIN DIM
Ha?
Cuj, Svi smo mi iz iste ..jelte ..
Da ne budem prostacina ..
Pa smo razliciti.
No. Iz majčine ..pi.de .
To znas ne ?
Si zaboravili na tu stvar ha
Što lažem? Da je do travnja 90. na izborima bil samo jedan kandidat, komunist, kojeg je odobril mjerodavni komitet?Sora wrote:Regoč wrote:Zbljuv! Koliko je kandidatah bilo na izborima za mjesnu zajednicu? Je li se svatko mogal kandidirati?Sora wrote:Regoč wrote:Nije. Da bi država bila demokratska nije dovoljno laprdati o demokraciji, moraju postojati slobodni izbori, mora postojati mogućnost izbora. Toga u Jugoslaviji do proljeća 90. nije bilo.Sora wrote:Hocu teći trbi REGOCAH KOJI BULAZNIS PROTIV SVEGA NSPREDNOGA
KAD BI CUTAO BILO KOJI DOKUMENT CKSKJ i to politicku platformu , u njrmu se demokracija spominje sigurno vise puta nego u hdz programu.
I jel to onda bila , ta sfrj , DEMOKRATSKA DRZAVA.
JE.
ITD.
Lazes .lazovcino .
Sa o je to vazno
E jebi ga..usto i glup..gdjes rezati granu na kojoj sjedis..Regoč wrote:Totalitarizam mora imati neprijatelja, a Židovi su bili idealan: bogati, bez zaštite i nimalo omiljeni.pismejker wrote:Jeste,a posto je bio seljacina u srži,umjesto da na neki nacin integrira,vrlo jaku i mocnu zidovsku ekonomiju i financije,on se oborio na njih,da ih potaraća,a njihovo popljacka...e neš brajo..oteto-prokleto..olje da je diplomatski to rjesio..Danas bi svabija bila svjecki hegemon,a Amerika ines u stilu kaubojski filmova..Regoč wrote:Hitler je socijalist. Istina nacionalni, ali ipak socijalist. Fašizam proizlazi iz socijalizma. Svi su totalitarizmi u prošlom stoljeću očito ljevičarskoga podrietla.Sora wrote:Eto ti Regicah odgovor na tu oisaniju Marcelovu
Sve je to PICKIN DIM
Guest- Guest
jebo vas fasizam i antifasizam, jel ko ima ideju kako poboljsat zivljenje
Regoč-
2015-08-21
a..to nije kuuul kao ovo prepucavanje izmedju Čardakasa i Kontraša..Leviathan2 wrote:jebo vas fasizam i antifasizam, jel ko ima ideju kako poboljsat zivljenje
Guest- Guest
Imam ja..moramodmah reci da je drasticna...kak vi kazete..Regoč wrote:Daj ti neku. Provedivu.Leviathan2 wrote:jebo vas fasizam i antifasizam, jel ko ima ideju kako poboljsat zivljenje
Na ljutu ranu ,ljutu travu...
Problem je velik i jako boli,zato treba i paprena travica,da zaljeci sve..
Guest- Guest
Ideja je da se domogneš njihova novca i makneš konkurenciju. Ima to smisla. Veći je problem što se odvažil ratovati na dvie fronte.pismejker wrote:E jebi ga..usto i glup..gdjes rezati granu na kojoj sjedis..Regoč wrote:Totalitarizam mora imati neprijatelja, a Židovi su bili idealan: bogati, bez zaštite i nimalo omiljeni.pismejker wrote:Jeste,a posto je bio seljacina u srži,umjesto da na neki nacin integrira,vrlo jaku i mocnu zidovsku ekonomiju i financije,on se oborio na njih,da ih potaraća,a njihovo popljacka...e neš brajo..oteto-prokleto..olje da je diplomatski to rjesio..Danas bi svabija bila svjecki hegemon,a Amerika ines u stilu kaubojski filmova..Regoč wrote:Hitler je socijalist. Istina nacionalni, ali ipak socijalist. Fašizam proizlazi iz socijalizma. Svi su totalitarizmi u prošlom stoljeću očito ljevičarskoga podrietla.Sora wrote:Eto ti Regicah odgovor na tu oisaniju Marcelovu
Sve je to PICKIN DIM
Opet ništa nisi predložil. Čak ni nješto neprovedivo.pismejker wrote:Imam ja..moramodmah reci da je drasticna...kak vi kazete..Regoč wrote:Daj ti neku. Provedivu.Leviathan2 wrote:jebo vas fasizam i antifasizam, jel ko ima ideju kako poboljsat zivljenje
Predloži Marcelu da napise novu verziju Crvenkslice
Ono
Crvenkapica antifasist a vuk fasist
Proslavit cete se obojica upm.
Ono
rekoh ja..otetko-prokleto...Istina,u to doba je imao najvecu i najjacu vojsku na svijetu,ali se bas toliko uzoholiti,i krenuti ratovati protiv cijelog svijeta,i organizirati masovni progon i istrebljivanje jedne nacije..nebitno sad koje,pa brajo moj..daj se malo dodirni tla...prebahat i preglomazan zalogaj..nije niti moglo proci..Regoč wrote:Ideja je da se domogneš njihova novca i makneš konkurenciju. Ima to smisla. Veći je problem što se odvažil ratovati na dvie fronte.pismejker wrote:E jebi ga..usto i glup..gdjes rezati granu na kojoj sjedis..Regoč wrote:Totalitarizam mora imati neprijatelja, a Židovi su bili idealan: bogati, bez zaštite i nimalo omiljeni.pismejker wrote:Jeste,a posto je bio seljacina u srži,umjesto da na neki nacin integrira,vrlo jaku i mocnu zidovsku ekonomiju i financije,on se oborio na njih,da ih potaraća,a njihovo popljacka...e neš brajo..oteto-prokleto..olje da je diplomatski to rjesio..Danas bi svabija bila svjecki hegemon,a Amerika ines u stilu kaubojski filmova..Regoč wrote:
Hitler je socijalist. Istina nacionalni, ali ipak socijalist. Fašizam proizlazi iz socijalizma. Svi su totalitarizmi u prošlom stoljeću očito ljevičarskoga podrietla.
Guest- Guest
Regoč wrote:Što lažem? Da je do travnja 90. na izborima bil samo jedan kandidat, komunist, kojeg je odobril mjerodavni komitet?Sora wrote:Regoč wrote:Zbljuv! Koliko je kandidatah bilo na izborima za mjesnu zajednicu? Je li se svatko mogal kandidirati?Sora wrote:Regoč wrote:
Nije. Da bi država bila demokratska nije dovoljno laprdati o demokraciji, moraju postojati slobodni izbori, mora postojati mogućnost izbora. Toga u Jugoslaviji do proljeća 90. nije bilo.
ITD.
Lazes .lazovcino .
Sa o je to vazno
U školski odbor su mogli biti svi izabrani
To je ta suštinska demokracija a ne ova lazna
Ovo je iluzija od demokracija, to vec i djeca znaju
1. ZAKON JE ISTI ZA SVE...(resetirati i popaliti sve Zakonike od 1990,naovamo,i angazirati Koreance i svabije da t ovlastorucno naprave...kad se to napravi,slijedi broj 2.Regoč wrote:Opet ništa nisi predložil. Čak ni nješto neprovedivo.pismejker wrote:Imam ja..moramodmah reci da je drasticna...kak vi kazete..Regoč wrote:Daj ti neku. Provedivu.Leviathan2 wrote:jebo vas fasizam i antifasizam, jel ko ima ideju kako poboljsat zivljenje
Guest- Guest
Regoč wrote:Daj ti neku. Provedivu.Leviathan2 wrote:jebo vas fasizam i antifasizam, jel ko ima ideju kako poboljsat zivljenje
Demokraciju provesti a ne svake izbore hdz pobjedi
To je totalitarizam
Crvenkapica je simbol napaćenoga radnoga naroda, a Vuk je mrski eksploatator.Sora wrote:Predloži Marcelu da napise novu verziju Crvenkslice
Ono
Da nije žuril, imal je izgleda. Usredotočiti se na Britaniju, srušiti ju; okomiti se na Rusiju, razvaliti ju; usput iskorieniti židstvo. Nije to bilo neizvedivo, samo nije si dal vremena.pismejker wrote:rekoh ja..otetko-prokleto...Istina,u to doba je imao najvecu i najjacu vojsku na svijetu,ali se bas toliko uzoholiti,i krenuti ratovati protiv cijelog svijeta,i organizirati masovni progon i istrebljivanje jedne nacije..nebitno sad koje,pa brajo moj..daj se malo dodirni tla...prebahat i preglomazan zalogaj..nije niti moglo proci..Regoč wrote:Ideja je da se domogneš njihova novca i makneš konkurenciju. Ima to smisla. Veći je problem što se odvažil ratovati na dvie fronte.pismejker wrote:E jebi ga..usto i glup..gdjes rezati granu na kojoj sjedis..Regoč wrote:Totalitarizam mora imati neprijatelja, a Židovi su bili idealan: bogati, bez zaštite i nimalo omiljeni.pismejker wrote:
Jeste,a posto je bio seljacina u srži,umjesto da na neki nacin integrira,vrlo jaku i mocnu zidovsku ekonomiju i financije,on se oborio na njih,da ih potaraća,a njihovo popljacka...e neš brajo..oteto-prokleto..olje da je diplomatski to rjesio..Danas bi svabija bila svjecki hegemon,a Amerika ines u stilu kaubojski filmova..
A da.
Jebe se tebi za narod. To je jasno. I da si po,tome prsvi desnicar.
Samo laprdate o narodu i domoljublju a situacija katastrofa .Ko u Cardaku .
Jebe se tebi za narod. To je jasno. I da si po,tome prsvi desnicar.
Samo laprdate o narodu i domoljublju a situacija katastrofa .Ko u Cardaku .
Danas u školski odbor može biti izabran svatko, a do 90. sumnjam da je mogal biti izabran deklarirani ustaša. Sad može i u Sabor, a prije je mogal samo komunist.Sora wrote:Regoč wrote:Što lažem? Da je do travnja 90. na izborima bil samo jedan kandidat, komunist, kojeg je odobril mjerodavni komitet?Sora wrote:Regoč wrote:Zbljuv! Koliko je kandidatah bilo na izborima za mjesnu zajednicu? Je li se svatko mogal kandidirati?Sora wrote:
ITD.
Lazes .lazovcino .
Sa o je to vazno
U školski odbor su mogli biti svi izabrani
To je ta suštinska demokracija a ne ova lazna
Ovo je iluzija od demokracija, to vec i djeca znaju
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Similar topics
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» 'Antifašistima' nestalo love,donirajte...
» Sarajevskim antifašistima: Posjetite Dubai pun Božića!
» Hrvatskim ‘antifašistima’ je bliži Vučić nego Milanović!
» Zašto HDZ nije odao počast palim antifašistima?
» 'Antifašistima' nestalo love,donirajte...
» Sarajevskim antifašistima: Posjetite Dubai pun Božića!
» Hrvatskim ‘antifašistima’ je bliži Vučić nego Milanović!
» Zašto HDZ nije odao počast palim antifašistima?
Page 2 of 18