Ronaldo blizance platio milijun kuna; majka ima sportske gene
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ronaldo blizance platio milijun kuna; majka ima sportske gene
Ono što sam pisao o nogometašima,važi i za glumce. Nekada su holivudski glumci bili oličenje muškosti (John Wayne,Charles Bronson ili Clint Eastwood)a danas su pišljivi pederčići.kic wrote:
"O novim trendovima na celebrity Olimpu svjedoči i druga prekrasna vijest – mediji navode da 11-godišnja kći Angeline Jolie i Brada Pitta želi promijeniti spol. Roditelji su cool jer je podržavaju u tome i navodno je djevojčica već razgovarala sa stručnjakom koji joj je “preporučio terapiju hormonima i savjetovanja, koja će djevojčici, koja će postati dječak, pomoći pri promjeni spola”. Brad i Angelina su vizionarski podržali taj put pa ne sumnjamo kako će nas mediji sljedećih godina izvještavati o prvom brijanju dojučerašnje Shiloh, koja će se, izgleda, zvati John, a kruna će biti vijest o ugrađivanju ili presađivanju od darivatelja koji je suprotan slučaj, muškog spolovila. To je veliki svijet, a ne mi zatucani koji mislimo kako nas sporednost poput činjenice da imamo dva metra, sto kila i bradurinu, može spriječiti da ako poželimo, ne postanemo curica. Istini za volju, treba reći kako postoji jedna naznaka da i mi imamo nekih svjetskih elemenata jer su donedavno u dinarskim krajevima kćerima tepali 'sine' ." Nino Raspudić
celebi guraju agendu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Samo im treba reći da ne vrijede više od igračke ili neke domaće životinje. Teško je to reći, ali treba reći. Isto kao onima od Eltona Johna i Rickyja Martina.kic wrote:Triny wrote:a baš...kic wrote:
i ta.djevojka sto je s njim trenutno, ono: o, podmladak? ke lijepo mislila sam da ides po novu jahtu u Kaliforniju, oh well..
i sta ce ta djeca misliti jednog dana: otac nas je izabrao zbog sportskog izgleda neke zene tj nase majke u jednom katalogu, da bi dobio nogometnog nasljednika, i zato nikad nismo upoznali svoju majku..
iako ima i gorih primjera nazalost..
No neki to i sami shvate kroz život, kao jedan Francuz što je shvatio kako mu je bilo kroz život odrastati u 'obitelji' lezbijki i gdje ti je "tata" nekakva žena, a onda shvatiš da su to apsolutne besmislice i gluposti i shvatiš koliko patiš zbog nečije mentalne rupe i još brutalnije sebičnosti, egoizma i frustracija gdje ti je svjesno i planirano otac oduzet za cijeli život dok drugi uživaju u obiteljima, očevima i majkama.
Evo gledam baš kako su Maltu rasturili zadnjih dana. Teška bolest u jednom dijelu malteškog društva od nekakve "jednakosti" i "prava", a za sve ostalo se izvrijeđaju znanstvene discipline i Katolička Crkva i to je kao amen na argumente 'genijalaca' 21. stoljeća.
Guest- Guest
ako je cura bila zgodna mogao je platiti meni, mogao sam mu ja napraviti još bolju dicu...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Došle su fotografije gigantskog križa koji je s Hipodroma prebačen 200 metara dalje. Zagreb je to platio milijun kuna
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Google nagradio Index.hr s milijun kuna
» oteli hrvatskim građanima 91 milijun kuna
» Orešković platio 18 tisuća kuna troškova ljetovanja pa optužio AKD da ga žele prevariti na računima
» Videonadzor Spomenika domovini Bandić King ICT-u platio 269 tisuća kuna
» Google nagradio Index.hr s milijun kuna
» oteli hrvatskim građanima 91 milijun kuna
» Orešković platio 18 tisuća kuna troškova ljetovanja pa optužio AKD da ga žele prevariti na računima
Page 2 of 2