Ovako Čardak brine o odlikašima
Page 1 of 1
Ovako Čardak brine o odlikašima
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/495666/ovako-hrvatska
Kermit-
2014-04-17
Re: Ovako Čardak brine o odlikašima
Čardak želi repku a ne neke tamo odlikaše
Kermit-
2014-04-17
aupičkumatzerinu....ovo je poput nekih dijabolicnih sF romana koje sam citao u srednjoj skoli..Svijet gdje je logika naglavacke okrenuta..A siju bogami i alisu u zemlji cuda...
Guest- Guest
ma, u mene mala bila najbolja u skoli u svim predmetima ali nagradu dobila jedna grkinja sto je bila najbrza u trcanju
2014-04-19
regres..relikt usranog komjunizma...takvi ga i koriste..ne usrani,nego komjunisti..pa nek oni pjevaju borbe...pardon,domoljubne...
Guest- Guest
Na pitanje zašto Pravilnikom o porezu na dohodak nisu, kao porezna olakšica, predviđene nagrade za izvrsnost u učenju za razliku od sportskih nagrada, iz Porezne nam nisu konkretno odgovoriliprckov wrote:ma, u mene mala bila najbolja u skoli u svim predmetima ali nagradu dobila jedna grkinja sto je bila najbrza u trcanju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
porez
ahahhahaha
pa neka, zele ljudi jaku dravu a jaka drzava je upravo to, porezi i porezi i porezi
treba posluzitelje jake drzave nahranit i napojit te jos da imaju kakvu kinticu za mrknut sa strane
nikad se nitko od drzave nije zapomogao osim parazita koji opsluzuju tu takozvanu tvorevinu
ahahhahaha
pa neka, zele ljudi jaku dravu a jaka drzava je upravo to, porezi i porezi i porezi
treba posluzitelje jake drzave nahranit i napojit te jos da imaju kakvu kinticu za mrknut sa strane
nikad se nitko od drzave nije zapomogao osim parazita koji opsluzuju tu takozvanu tvorevinu
Hehe Porezna mi nije 6 mjeseci po zahtjevu preknjižila pretplatu vec mr istu potražuje jednostavno čardak vlašija tjera ljude na krađu ili odlazakprckov wrote:Na pitanje zašto Pravilnikom o porezu na dohodak nisu, kao porezna olakšica, predviđene nagrade za izvrsnost u učenju za razliku od sportskih nagrada, iz Porezne nam nisu konkretno odgovoriliprckov wrote:ma, u mene mala bila najbolja u skoli u svim predmetima ali nagradu dobila jedna grkinja sto je bila najbrza u trcanju
Kermit-
2014-04-17
Bolje da nestane sela, nego selskih običajah.pismejker wrote:regres..relikt usranog komjunizma...takvi ga i koriste..ne usrani,nego komjunisti..pa nek oni pjevaju borbe...pardon,domoljubne...
Ne zovi Vraga dvaput..Regoč wrote:Bolje da nestane sela, nego selskih običajah.pismejker wrote:regres..relikt usranog komjunizma...takvi ga i koriste..ne usrani,nego komjunisti..pa nek oni pjevaju borbe...pardon,domoljubne...
Guest- Guest
(ne zaboravi rumunjsku spomenut, štatije )asilovski wrote:Hehe Porezna mi nije 6 mjeseci po zahtjevu preknjižila pretplatu vec mr istu potražuje jednostavno čardak vlašija tjera ljude na krađu ili odlazakprckov wrote:Na pitanje zašto Pravilnikom o porezu na dohodak nisu, kao porezna olakšica, predviđene nagrade za izvrsnost u učenju za razliku od sportskih nagrada, iz Porezne nam nisu konkretno odgovoriliprckov wrote:ma, u mene mala bila najbolja u skoli u svim predmetima ali nagradu dobila jedna grkinja sto je bila najbrza u trcanju
Guest- Guest
Djecu treba učiti da se ne oslanjaju na čardak. To vrijedi i za ove s prosjekom 5.0.
Trinity-
2014-04-17
Similar topics
» Brine ih mržnja prema Srbima a ne brine ih mržnja prema Hrvatima
» Komšić se brine za Hrvate u RS-u
» Komšića brine naoružavanje Srbije
» Kazahstance brine pad cijena nafte
» Zašto Erdogana ne brine pad vrijednosti lire
» Komšić se brine za Hrvate u RS-u
» Komšića brine naoružavanje Srbije
» Kazahstance brine pad cijena nafte
» Zašto Erdogana ne brine pad vrijednosti lire