Zakon je jasan... Banditić ne može sam tak mijenjati ime trga
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zakon je jasan... Banditić ne može sam tak mijenjati ime trga
Ako mniš na Srbe iz Srbije, da; više je Hrvatah iz Hrvatske otišlo u Beograd, nego Srbah iz Srbije otišlo u Zagreb. Hrvatskom su vladali domaći Srbi poput Ćanice.jastreb wrote:Čak je više Hrvata u tom poslijeratnom periodu doselilo u Beograd,nego Srba u Zagreb. Pa samo je u FK Partizan došao kompletni sastav iz Zagreba,a gdje je još Tito,Tuđman i masa oficirskog sastava.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ćanica baš se i nije nešto navladao. Najveći dio života proveo je u selendri Tušiloviću gdje je pravio neke rukotvorine od drva. Imao sam prijatelja koji ga je osobno poznavao.Regoč wrote:Ako mniš na Srbe iz Srbije, da; više je Hrvatah iz Hrvatske otišlo u Beograd, nego Srbah iz Srbije otišlo u Zagreb. Hrvatskom su vladali domaći Srbi poput Ćanice.jastreb wrote:Čak je više Hrvata u tom poslijeratnom periodu doselilo u Beograd,nego Srba u Zagreb. Pa samo je u FK Partizan došao kompletni sastav iz Zagreba,a gdje je još Tito,Tuđman i masa oficirskog sastava.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad je samoga sebe sjebal. Zato su tu drugovi Baltić i Dragosavac, onako na prvu.jastreb wrote:Ćanica baš se i nije nešto navladao. Najveći dio života proveo je u selendri Tušiloviću gdje je pravio neke rukotvorine od drva. Imao sam prijatelja koji ga je osobno poznavao.Regoč wrote:Ako mniš na Srbe iz Srbije, da; više je Hrvatah iz Hrvatske otišlo u Beograd, nego Srbah iz Srbije otišlo u Zagreb. Hrvatskom su vladali domaći Srbi poput Ćanice.jastreb wrote:Čak je više Hrvata u tom poslijeratnom periodu doselilo u Beograd,nego Srba u Zagreb. Pa samo je u FK Partizan došao kompletni sastav iz Zagreba,a gdje je još Tito,Tuđman i masa oficirskog sastava.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kraus, Zakon je jasan, utakmica je morala biit prekinuta
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» Sukob?!Dok Trumpov veleposlanik u Hrvatskoj tvrdi da se treba mijenjati izborni zakon u BiH,Clinton kadrovi u sarajevskom veleposlanstvu protiv
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» Sukob?!Dok Trumpov veleposlanik u Hrvatskoj tvrdi da se treba mijenjati izborni zakon u BiH,Clinton kadrovi u sarajevskom veleposlanstvu protiv
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark rekao da BiH ne može u EU dok ne promijeni izborni zakon
Page 4 of 4