"Biće vojske Kosova u saradnji sa Albanijom i Hrvatskom"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Biće vojske Kosova u saradnji sa Albanijom i Hrvatskom"
vuksadinare wrote:tada si bio kurac na biciklu..vagao..crvenkasti wrote:Tada još nisam bio Hrvat, a ni Šiptar.
Tek kad sam vidio da su Hrvati pobijedili, onda sam postao i ja Hrvat.
Tako su Hrvati i nastali, bolje im se isplatilo nego da ostanu Srbi..
crvenkasti- Posts : 29698
2014-04-17
Da je Šiptar imao mozga, i on bi vagao i izvagao. Ko mu jebe mater.vuksadinare wrote:tada si bio kurac na biciklu..vagao..crvenkasti wrote:Tada još nisam bio Hrvat, a ni Šiptar.
Tek kad sam vidio da su Hrvati pobijedili, onda sam postao i ja Hrvat.
Ljuba je uvek inspirativan sagovornik. Malo feminiziran, al ajde.vuksadinare wrote:vidim ja da svi skocite na noge kad se ljubo pojavi.. ...cima vas ko mlade tuljane..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
joj daj nemoj..znam takve...ko pizda sutjeli....gluma i tako to..ali uvijek su pravu narav pokazali kad su bili događaji ala u borovu selu,plitvicama i slicno..odmah digli glave...dzango wrote:Crvenkasti je pametan a Šipac budala. Zato Crvenkasti jebava cice po Zagrebu a Fatmir valja semenke po dženetu.vuksadinare wrote:crveni pa i ti si bio u zagrebu..tu po godinama ko fatmir..mogao si ko i on je'l te u najblizu opcinu...'tigrovi' i tako to...braniti svoj grad,drzavu..je'l te..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tvoj brat Šiptar više nigde ništa ne diže. Šehidio kao domoljub i kraj.vuksadinare wrote:joj daj nemoj..znam takve...ko pizda sutjeli....gluma i tako to..ali uvijek su pravu narav pokazali kad su bili događaji ala u borovu selu,plitvicama i slicno..odmah digli glave...dzango wrote:Crvenkasti je pametan a Šipac budala. Zato Crvenkasti jebava cice po Zagrebu a Fatmir valja semenke po dženetu.vuksadinare wrote:crveni pa i ti si bio u zagrebu..tu po godinama ko fatmir..mogao si ko i on je'l te u najblizu opcinu...'tigrovi' i tako to...braniti svoj grad,drzavu..je'l te..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tipičan srbski komentar. Al nisi ti Srbin, nikako.pismejker wrote:Kakogod,petljati sa Šjiptarima,Albanezima je dno dna,neovisno tko sa njima ima posla..
Neka mu je laka hrvatska zemlja!
kako s nama kad ni mi nemamo vojsku... ne više
Imamo vojsku, profesionalnu. Dovoljnu za manje intervencije i prihvat prvoga udara.
Regoč wrote:Tipičan srbski komentar. Al nisi ti Srbin, nikako.pismejker wrote:Kakogod,petljati sa Šjiptarima,Albanezima je dno dna,neovisno tko sa njima ima posla..
Znas izreku..Svaka tica svojem jatu...netko plemenitim,netko strvinarima...Ne znam po cemu Sjiptare i aljbaneze smatras necim dostojnim komplimenata...
Uglavnom i same drzave temeljene na kriminalu,trgovini bijelim robljem,oruzjem narkoticima..jednim od najjacih mafija u cijeloj Europi..
ali..kako rekoh,svaka tica svojem jatu..nize ne moze..
Guest- Guest
--uffff..molite boga da ISIS-ovci ne odrze rijec datu Srbima i Vama...molite Boga...Regoč wrote:Imamo vojsku, profesionalnu. Dovoljnu za manje intervencije i prihvat prvoga udara.
Guest- Guest
Znam, zato i kažem. Komentar, Srbin, jato.pismejker wrote:Regoč wrote:Tipičan srbski komentar. Al nisi ti Srbin, nikako.pismejker wrote:Kakogod,petljati sa Šjiptarima,Albanezima je dno dna,neovisno tko sa njima ima posla..
Znas izreku..Svaka tica svojem jatu...netko plemenitim,netko strvinarima...Ne znam po cemu Sjiptare i aljbaneze smatras necim dostojnim komplimenata...
Uglavnom i same drzave temeljene na kriminalu,trgovini bijelim robljem,oruzjem narkoticima..jednim od najjacih mafija u cijeloj Europi..
Teroristički napadaj je moguć, uviek i svuda. Bar ti u Rajhu to znaš.pismejker wrote:--uffff..molite boga da ISIS-ovci ne odrze rijec datu Srbima i Vama...molite Boga...Regoč wrote:Imamo vojsku, profesionalnu. Dovoljnu za manje intervencije i prihvat prvoga udara.
nize ne moze...Bugari ostali iznad vas...o9 sramoteeee....Regoč wrote:Znam, zato i kažem. Komentar, Srbin, jato.pismejker wrote:Regoč wrote:Tipičan srbski komentar. Al nisi ti Srbin, nikako.pismejker wrote:Kakogod,petljati sa Šjiptarima,Albanezima je dno dna,neovisno tko sa njima ima posla..
Guest- Guest
Regoč wrote:Teroristički napadaj je moguć, uviek i svuda. Bar ti u Rajhu to znaš.pismejker wrote:--uffff..molite boga da ISIS-ovci ne odrze rijec datu Srbima i Vama...molite Boga...Regoč wrote:Imamo vojsku, profesionalnu. Dovoljnu za manje intervencije i prihvat prvoga udara.
no vas to bude pukel po glavi,da se necete oporaviti...
Guest- Guest
Komentar, Srbin, jato.pismejker wrote:nize ne moze...Bugari ostali iznad vas...o9 sramoteeee....Regoč wrote:Znam, zato i kažem. Komentar, Srbin, jato.pismejker wrote:Regoč wrote:Tipičan srbski komentar. Al nisi ti Srbin, nikako.pismejker wrote:Kakogod,petljati sa Šjiptarima,Albanezima je dno dna,neovisno tko sa njima ima posla..
Šjiptari su meni mulj u svakom smislu,kao iAljbanezi..tu nema poznanstva,suradnje,trgovine,druzenja...
dovoljno je znati samo cime se bave i kakvi su karakterno,pa da ih ignoriras nadaleko...
Ako padne na taj nivo da ih postavljas sebi ravne,onda si moras postaviti pitanja,kakva su ti mjerila uopce..nize ne moze brale..
dovoljno je znati samo cime se bave i kakvi su karakterno,pa da ih ignoriras nadaleko...
Ako padne na taj nivo da ih postavljas sebi ravne,onda si moras postaviti pitanja,kakva su ti mjerila uopce..nize ne moze brale..
Guest- Guest
Nije nas dokrajčila vaša, pardon, velikosrbska agresija, neće ni pokoja bombica.pismejker wrote:Regoč wrote:Teroristički napadaj je moguć, uviek i svuda. Bar ti u Rajhu to znaš.pismejker wrote:--uffff..molite boga da ISIS-ovci ne odrze rijec datu Srbima i Vama...molite Boga...Regoč wrote:Imamo vojsku, profesionalnu. Dovoljnu za manje intervencije i prihvat prvoga udara.
no vas to bude pukel po glavi,da se necete oporaviti...
Komentar, Srbin, jato.pismejker wrote:Šjiptari su meni mulj u svakom smislu,kao iAljbanezi..tu nema poznanstva,suradnje,trgovine,druzenja...
Jalnušan?'Na sto ,Isus te jebo u dupe glupo??Pa jel tebi dolazi do glave da sa kriminalcima samo isti takvi mogu ruku pod ruku?'Regoč wrote:Komentar, Srbin, jato.pismejker wrote:nize ne moze...Bugari ostali iznad vas...o9 sramoteeee....Regoč wrote:Znam, zato i kažem. Komentar, Srbin, jato.pismejker wrote:Regoč wrote:
Tipičan srbski komentar. Al nisi ti Srbin, nikako.
srbin??,radije i to,nego ono sto si ti...da moram birati..
Guest- Guest
Regoč wrote:Komentar, Srbin, jato.pismejker wrote:Šjiptari su meni mulj u svakom smislu,kao iAljbanezi..tu nema poznanstva,suradnje,trgovine,druzenja...
eto,"argumenti" i vokabular iscrpljen...hajmo dalje..
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Idemo na ujedinjenje s Albanijom ukoliko nastavite s izolacijom Kosova
» Ramush Haradinaj najavio referendum za ujedinjenje Kosova s Albanijom
» Hrvatska i Albanija pisale NATO-u: Podržavamo stvaranje vojske Kosova
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Ramush Haradinaj najavio referendum za ujedinjenje Kosova s Albanijom
» Hrvatska i Albanija pisale NATO-u: Podržavamo stvaranje vojske Kosova
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
Page 3 of 5