Novi udar iz EU: izvozimo obično povrće i voće kao ekološko, EU nas želi kazniti s 40 milijuna kuna
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Novi udar iz EU: izvozimo obično povrće i voće kao ekološko, EU nas želi kazniti s 40 milijuna kuna
nisam skužioNoor wrote:ha? pa odg sam ti goreveber wrote:a, vuk kao nije.Noor wrote:trolčina ko kućavuksadinare wrote:je'l asila odvjetnik?Noor wrote:
nema veze, daj ti o rumunjima...na ovoj još nisi
evo, dao je i intervju
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2695131/ispovijest-internetskog-trola-izazivaju-besmislene-rasprave-i-zivciraju-druge-korisnike/
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Novi udar iz EU: izvozimo obično povrće i voće kao ekološko, EU nas želi kazniti s 40 milijuna kuna
tim bolje...definitivno nacrtatiNoor wrote:a nije, strojar jevuksadinare wrote:trebas mu nacrtati da bi shvatio..zar nije građevinac...Noor wrote:ha? pa odg sam ti goreveber wrote:a, vuk kao nije.Noor wrote:
trolčina ko kuća
evo, dao je i intervju
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2695131/ispovijest-internetskog-trola-izazivaju-besmislene-rasprave-i-zivciraju-druge-korisnike/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
strojarima ne trebaš crtat. bauštelcima da. mada norka kuži i bez crteža.
2014-12-30
ima strojara kojima moras...veber wrote:strojarima ne trebaš crtat. bauštelcima da. mada norka kuži i bez crteža.
2015-09-08
ja radim u više programa. meni ne trebaš crtat. sada kao strojar idem lijepit pločice u kuhinji.vuksadinare wrote:ima strojara kojima moras...veber wrote:strojarima ne trebaš crtat. bauštelcima da. mada norka kuži i bez crteža.
2014-12-30
veber wrote:ja radim u više programa. meni ne trebaš crtat. sada kao strojar idem lijepit pločice u kuhinji.vuksadinare wrote:ima strojara kojima moras...veber wrote:strojarima ne trebaš crtat. bauštelcima da. mada norka kuži i bez crteža.
2015-09-08
fuge sigurno mjeriš sa šubleromveber wrote:ja radim u više programa. meni ne trebaš crtat. sada kao strojar idem lijepit pločice u kuhinji.vuksadinare wrote:ima strojara kojima moras...veber wrote:strojarima ne trebaš crtat. bauštelcima da. mada norka kuži i bez crteža.
Guest- Guest
Provjera širine fuge minimum 3x...a usto psuju ka kočijaši.Noor wrote:fuge sigurno mjeriš sa šubleromveber wrote:ja radim u više programa. meni ne trebaš crtat. sada kao strojar idem lijepit pločice u kuhinji.vuksadinare wrote:ima strojara kojima moras...veber wrote:strojarima ne trebaš crtat. bauštelcima da. mada norka kuži i bez crteža.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
naravnoNoor wrote:fuge sigurno mjeriš sa šublerom
2014-12-30
vodoravno nema fuge. okomito Al lajsna 20mm. cijena prava sitnica. mislim da crveni mora radit cijelu godinu.Eroo wrote:Provjera širine fuge minimum 3x...a usto psuju ka kočijaši.Noor wrote:fuge sigurno mjeriš sa šubleromveber wrote:ja radim u više programa. meni ne trebaš crtat. sada kao strojar idem lijepit pločice u kuhinji.vuksadinare wrote:ima strojara kojima moras...veber wrote:strojarima ne trebaš crtat. bauštelcima da. mada norka kuži i bez crteža.
2014-12-30
Jebala te lajsna. Ionako u kuhinju ideš samo po pivo.veber wrote:vodoravno nema fuge. okomito Al lajsna 20mm. cijena prava sitnica. mislim da crveni mora radit cijelu godinu.Eroo wrote:Provjera širine fuge minimum 3x...a usto psuju ka kočijaši.Noor wrote:fuge sigurno mjeriš sa šubleromveber wrote:ja radim u više programa. meni ne trebaš crtat. sada kao strojar idem lijepit pločice u kuhinji.vuksadinare wrote:
ima strojara kojima moras...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne baš, volim kuhat, a volim i estetiku.
2014-12-30
Pederiška. Znao sam.veber wrote:ne baš, volim kuhat, a volim i estetiku.
2014-04-19
ma nije. volim estetiku.
znam da si neki to ne mogu priuštit.
2014-12-30
Srećom pa nisu pederi. Valjda život sve to uredi.veber wrote:ma nije. volim estetiku.
2014-04-19
u biti uredi.
2014-12-30
Uz 'pobjedu' u arbitraži oko Piranskog zaljeva iz koje smo šatro izašli, ali smo na kraju ipak pobijedili premda su Slovenci dobili 3/4 zaljeva i koridor preko našeg mora do medjunarodnih voda, eto još jednog razloga za slavlje. Poznato je da čardaklije vole slaviti poraze, od četrespete naovamo.asilovski wrote:POLITIKA & KRIMINAL
423 PREPORUKA 44 KOMENTARA
Dokazana hrvatska eko prevara: izvozimo obično povrće i voće kao ekološko, EU nas želi kazniti s 40 milijuna kunaEuropska komisija ustvrdila je kako Hrvatska apsurdno aljkavo kontrolira ekološke proizvođače; prijeti nam gubitak već odobrenog novca iz EU fondova
TELEGRAM EKSKLUZIV
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Uz 'pobjedu' u arbitraži oko Piranskog zaljeva iz koje smo šatro izašli, ali smo na kraju ipak pobijedili premda su Slovenci dobili 3/4 zaljeva i koridor preko našeg mora do medjunarodnih voda, eto još jednog razloga za slavlje. Poznato je da čardaklije vole slaviti poraze, od četrespete naovamo.asilovski wrote:POLITIKA & KRIMINAL
Dokazana hrvatska eko prevara: izvozimo obično povrće i voće kao ekološko, EU nas želi kazniti s 40 milijuna kunaEuropska komisija ustvrdila je kako Hrvatska apsurdno aljkavo kontrolira ekološke proizvođače; prijeti nam gubitak već odobrenog novca iz EU fondova
TELEGRAM EKSKLUZIV
Guest- Guest
trollanje par excellancepismejker wrote:Doppelgänger wrote:Uz 'pobjedu' u arbitraži oko Piranskog zaljeva iz koje smo šatro izašli, ali smo na kraju ipak pobijedili premda su Slovenci dobili 3/4 zaljeva i koridor preko našeg mora do medjunarodnih voda, eto još jednog razloga za slavlje. Poznato je da čardaklije vole slaviti poraze, od četrespete naovamo.asilovski wrote:POLITIKA & KRIMINAL
TELEGRAM EKSKLUZIV
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:trollanje par excellancepismejker wrote:Doppelgänger wrote:Uz 'pobjedu' u arbitraži oko Piranskog zaljeva iz koje smo šatro izašli, ali smo na kraju ipak pobijedili premda su Slovenci dobili 3/4 zaljeva i koridor preko našeg mora do medjunarodnih voda, eto još jednog razloga za slavlje. Poznato je da čardaklije vole slaviti poraze, od četrespete naovamo.asilovski wrote:POLITIKA & KRIMINAL
TELEGRAM EKSKLUZIV
Ma gusht mi je zajebavati ove Uberpametne,edukovane,cestie,postene,casne,hiperumne,kako je to moguce, da je ispod njih jos jednino Albanija..sto se tice Europe..
Iduca ljestvica se mora praviti sa africkim vukojebinama
Guest- Guest
ti si jadan nemreš ni auto u njemackojpriustit
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Index želi pokopati SDP. Jakovnia napravio štetu od 400 milijuna kuna
» OGORČENI NOVI MINISTAR POŽALIO SE JUTARNJEM 'Moj prethodnik Gordan Maras ostavio mi je čak 45 milijuna kuna duga'
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» OGORČENI NOVI MINISTAR POŽALIO SE JUTARNJEM 'Moj prethodnik Gordan Maras ostavio mi je čak 45 milijuna kuna duga'
» Braniteljska zadruga želi skrbiti o Cetini: Neka svaki gost plaća simboličnih 10 kuna, to je skoro 5 milijuna godišnje koje bi naša udruga investicijama vratila rijeci
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
Page 5 of 5