Polish first lady leaves Trump hanging
Page 1 of 1
http://www.bbc.com/news/av/world-europe-40525157/donald-trump-in-handshake-trouble-again
http://www.bbc.com/news/av/world-europe-40525157/donald-trump-in-handshake-trouble-again
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Polish first lady leaves Trump hanging
Pa nisu sve sponzoruse ,koje se u svakom trenu kace o kitu Trumpovu...neke imaju i samopostovanja i respekta,naspram sebe..
Guest- Guest
Stvar protokola. Prvo se pozdravlja predsjednika pa onda njegovu pratnju. Žena se malo uzobiestila.
Jedna je Rujka!pismejker wrote:Pa nisu sve sponzoruse ,koje se u svakom trenu kace o kitu
Pa meni se barem ima o ceg okaciti,ti pak kakav si muskarac,visis na sisi svoje medjedice...Regoč wrote:Jedna je Rujka!pismejker wrote:Pa nisu sve sponzoruse ,koje se u svakom trenu kace o kitu
Guest- Guest
Dobra je sisa! Božji dar muškarcu.pismejker wrote:Pa meni se barem ima o ceg okaciti,ti pak kakav si muskarac,visis na sisi svoje medjedice...Regoč wrote:Jedna je Rujka!pismejker wrote:Pa nisu sve sponzoruse ,koje se u svakom trenu kace o kitu
Koji izraz (Trumpov). Neprocjenjivo.
Trinity-
2014-04-17
Andzrej izdrzi
2014-04-19
Bi li tako likovala i da je preskočila Obamu? Ili bi zamjerila iskakanje iz protokola, a ovo to jest.Triny wrote:Koji izraz (Trumpov). Neprocjenjivo.
Prestrašno.Regoč wrote:Bi li tako likovala i da je preskočila Obamu? Ili bi zamjerila iskakanje iz protokola, a ovo to jest.Triny wrote:Koji izraz (Trumpov). Neprocjenjivo.
Trinity-
2014-04-17
Prestrašni su tvoji dvostruki kriteriji!Triny wrote:Prestrašno.Regoč wrote:Bi li tako likovala i da je preskočila Obamu? Ili bi zamjerila iskakanje iz protokola, a ovo to jest.Triny wrote:Koji izraz (Trumpov). Neprocjenjivo.
Sviđa mi se povreda prorokola, ako to uopće jest, jer mislim da je Duda muški odvalila Trumpu zasluženu šamarčinu i prednost i poštovanje ukazala Melaniji, koju ova žuta seljačina obezvrijeđuje i šikanira ne samo od samog početka njegovog predsjednikovanja, nego vrlo vjerojatno i mnogo ranije.
Guest- Guest
EmanchwipachijaEroo wrote:Polish first lady leaves Trump hanging
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Je, prvo se pozdravlja predsjednika pa onda pratnju.Noor wrote:Sviđa mi se povreda prorokola, ako to uopće jest
To je drugi par opanakah za koji vjerujem da se Melaniji isplati nositi.Noor wrote:jer mislim da je Duda muški odvalila Trumpu zasluženu šamarčinu i prednost i poštovanje ukazala Melaniji, koju ova žuta seljačina obezvrijeđuje i šikanira ne samo od samog početka njegovog predsjednikovanja, nego vrlo vjerojatno i mnogo ranije.
A izgleda tako, daRegoč wrote:Je, prvo se pozdravlja predsjednika pa onda pratnju.Noor wrote:Sviđa mi se povreda prorokola, ako to uopće jestTo je drugi par opanakah za koji vjerujem da se Melaniji isplati nositi.Noor wrote:jer mislim da je Duda muški odvalila Trumpu zasluženu šamarčinu i prednost i poštovanje ukazala Melaniji, koju ova žuta seljačina obezvrijeđuje i šikanira ne samo od samog početka njegovog predsjednikovanja, nego vrlo vjerojatno i mnogo ranije.
Guest- Guest
Da je lako, bil bi Prva Dama sva'ko.Noor wrote:A izgleda tako, daRegoč wrote:Je, prvo se pozdravlja predsjednika pa onda pratnju.Noor wrote:Sviđa mi se povreda prorokola, ako to uopće jestTo je drugi par opanakah za koji vjerujem da se Melaniji isplati nositi.Noor wrote:jer mislim da je Duda muški odvalila Trumpu zasluženu šamarčinu i prednost i poštovanje ukazala Melaniji, koju ova žuta seljačina obezvrijeđuje i šikanira ne samo od samog početka njegovog predsjednikovanja, nego vrlo vjerojatno i mnogo ranije.
Ruku na srce, Michelle nije trebala skupo kupovati svoje opanke...Obama je gentleman i divan muž.Regoč wrote:Da je lako, bil bi Prva Dama sva'ko.Noor wrote:A izgleda tako, daRegoč wrote:Je, prvo se pozdravlja predsjednika pa onda pratnju.Noor wrote:Sviđa mi bse povreda prorokola, ako to uopće jestTo je drugi par opanakah za koji vjerujem da se Melaniji isplati nositi.Noor wrote:jer mislim da je Duda muški odvalila Trumpu zasluženu šamarčinu i prednost i poštovanje ukazala Melaniji, koju ova žuta seljačina obezvrijeđuje i šikanira ne samo od samog početka njegovog predsjednikovanja, nego vrlo vjerojatno i mnogo ranije.
Guest- Guest
Koliko znamo, da. Čini se jedan od rietkih. U toj sferi, da ne ispadne da pljujem po muževima općenito.Noor wrote:Ruku na srce, Michelle nije trebala skupo kupovati svoje opanke...Obama je gentleman i divan muž.Regoč wrote:Da je lako, bil bi Prva Dama sva'ko.Noor wrote:A izgleda tako, daRegoč wrote:Je, prvo se pozdravlja predsjednika pa onda pratnju.Noor wrote:Sviđa mi bse povreda prorokola, ako to uopće jestTo je drugi par opanakah za koji vjerujem da se Melaniji isplati nositi.Noor wrote:jer mislim da je Duda muški odvalila Trumpu zasluženu šamarčinu i prednost i poštovanje ukazala Melaniji, koju ova žuta seljačina obezvrijeđuje i šikanira ne samo od samog početka njegovog predsjednikovanja, nego vrlo vjerojatno i mnogo ranije.
Similar topics
» Dominatrix — the hanging men and feminism
» Ekonomistica Dr. Victoria Bateman: Brexit leaves Britain naked
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Trump...
» Trump was right
» Ekonomistica Dr. Victoria Bateman: Brexit leaves Britain naked
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Trump...
» Trump was right
Page 1 of 1