KGK: 'Pozvala sam Trumpa u RH, ovo nije američki trojanski konj'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: KGK: 'Pozvala sam Trumpa u RH, ovo nije američki trojanski konj'
dobrodosla bi mi ova plavusa da mi propuše malo joojca i ohladi ih...
Guest- Guest
Ni Rujka te više neće? Jasno, koji će kurac ozbiljna žena sa studentom, ozbiljna žena traži ozbiljnoga muškarca.pismejker wrote:dobrodosla bi mi ova plavusa da mi propuše malo joojca i ohladi ih...
Uistinu usporedivo!Gnječ wrote:krv ti jebem (...) đubre hercegovačko.Eroo wrote:mogla bi ti nastradat mater..
Tromorje dobro napreduje, nadam se intenzivnijoj gradnji i većoj trgovinskoj razmjeni.
A koji kurac tebe boli za moju Rujku..Rujka svoje odradjuje,no ova plava bi mogla samo glumiti ventilator mojim jajcima,nis manje nis vise..Regoč wrote:Ni Rujka te više neće? Jasno, koji će kurac ozbiljna žena sa studentom, ozbiljna žena traži ozbiljnoga muškarca.pismejker wrote:dobrodosla bi mi ova plavusa da mi propuše malo joojca i ohladi ih...
A jak si mi ti ozbiljan,Bog te jebo... ..Uhljeb,takve mogu prihvatiti samo sponze,koje nitko nece..
Guest- Guest
Ako tražiš novu, očito te Rujka otkvačila. A ne tražim nikoga, imam sve što želim.pismejker wrote:A koji kurac tebe boli za moju Rujku..Rujka svoje odradjuje,no ova plava bi mogla samo glumiti ventilator mojim jajcima,nis manje nis vise..Regoč wrote:Ni Rujka te više neće? Jasno, koji će kurac ozbiljna žena sa studentom, ozbiljna žena traži ozbiljnoga muškarca.pismejker wrote:dobrodosla bi mi ova plavusa da mi propuše malo joojca i ohladi ih...
A jak si mi ti ozbiljan,Bog te jebo... ..Uhljeb,takve mogu prihvatiti samo sponze,koje nitko nece..
ne trazim novu,samo ventilator u klasi jeftinijeg no nejma..Regoč wrote:Ako tražiš novu, očito te Rujka otkvačila. A ne tražim nikoga, imam sve što želim.pismejker wrote:A koji kurac tebe boli za moju Rujku..Rujka svoje odradjuje,no ova plava bi mogla samo glumiti ventilator mojim jajcima,nis manje nis vise..Regoč wrote:Ni Rujka te više neće? Jasno, koji će kurac ozbiljna žena sa studentom, ozbiljna žena traži ozbiljnoga muškarca.pismejker wrote:dobrodosla bi mi ova plavusa da mi propuše malo joojca i ohladi ih...
drago mi je da imas...
Guest- Guest
Tražiš ti priliku za katastrofiranje. Ovdje je nema, traži dalje.pismejker wrote:ne trazim novu,samo ventilator u klasi jeftinijeg no nejma..Regoč wrote:Ako tražiš novu, očito te Rujka otkvačila. A ne tražim nikoga, imam sve što želim.pismejker wrote:A koji kurac tebe boli za moju Rujku..Rujka svoje odradjuje,no ova plava bi mogla samo glumiti ventilator mojim jajcima,nis manje nis vise..Regoč wrote:Ni Rujka te više neće? Jasno, koji će kurac ozbiljna žena sa studentom, ozbiljna žena traži ozbiljnoga muškarca.pismejker wrote:dobrodosla bi mi ova plavusa da mi propuše malo joojca i ohladi ih...
drago mi je da imas...
A da izbjegnem katastrofu, odoh kositi, konačno je Sunce smanjili udar.
Pozdrav!
eeeeeh....Reg,ako si ti na svojih 10 kvadrata siguran,ne znaci da je i van tih 10 kvadrata isto...Regoč wrote:Tražiš ti priliku za katastrofiranje. Ovdje je nema, traži dalje.pismejker wrote:ne trazim novu,samo ventilator u klasi jeftinijeg no nejma..Regoč wrote:Ako tražiš novu, očito te Rujka otkvačila. A ne tražim nikoga, imam sve što želim.pismejker wrote:A koji kurac tebe boli za moju Rujku..Rujka svoje odradjuje,no ova plava bi mogla samo glumiti ventilator mojim jajcima,nis manje nis vise..Regoč wrote:
Ni Rujka te više neće? Jasno, koji će kurac ozbiljna žena sa studentom, ozbiljna žena traži ozbiljnoga muškarca.
drago mi je da imas...
Pozdrav!
ajd ajd..pozdrav..
Guest- Guest
Više-manje je. Ne možeš naći ljude za utovar. Očito se ima love kad nije sila raditi.pismejker wrote:eeeeeh....Reg,ako si ti na svojih 10 kvadrata siguran,ne znaci da je i van tih 10 kvadrata isto...Regoč wrote:Tražiš ti priliku za katastrofiranje. Ovdje je nema, traži dalje.pismejker wrote:ne trazim novu,samo ventilator u klasi jeftinijeg no nejma..Regoč wrote:Ako tražiš novu, očito te Rujka otkvačila. A ne tražim nikoga, imam sve što želim.pismejker wrote:
A koji kurac tebe boli za moju Rujku..Rujka svoje odradjuje,no ova plava bi mogla samo glumiti ventilator mojim jajcima,nis manje nis vise..
drago mi je da imas...
Pozdrav!
ajd ajd..pozdrav..
Gnječ wrote:Eroo wrote:Pazi kako ti izražavaš, mogla bi ti nastradat mater...Ne od mene, ima puno drugih kandidata.
jel ti opet prijetiš đubre hercegovačko? naravno admini tvoje prijetnje zaobilaze, gledaju na drugu stranu ili jednostavno ne vide šala mala.
ali kad ti ja uzvratim krv ti jebem odmah kmečiš adminima na p.p. tražeći ban za mene. đubre hercegovačko.
Nisi mi u fokusu. To je jednostavno tak, ne ljuti se...
Kad ti laješ ne odreagiram. Nisi primijetio?
Kad netko drugi, od koga nisam očekivao, takvog
na neki način opomenem.Ono gore je kolegi opomena
da bi se netko mogao naći koji u psovanju ima "dara". Kao ti, na primjer...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Precjednica zavapila: Nismo američki trojanski konj!
» Bugarska: trojanski konj Rusije?
» milov zakon " trojanski konj "
» Ćorić: HSS bi u Domoljubnoj koaliciji bio trojanski konj
» Viktor Orban ruski “trojanski konj”
» Bugarska: trojanski konj Rusije?
» milov zakon " trojanski konj "
» Ćorić: HSS bi u Domoljubnoj koaliciji bio trojanski konj
» Viktor Orban ruski “trojanski konj”
Page 2 of 2