Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
Naravno, pa ja sam to govorio kada ste se svi naslađivali sa grcima kako treba vizantijske pacove nagaziti, sada kada se kolo okreće odjednom Švaba ne valja, samo nije trumpu do suradnje, nego da razjebe do kraja EU, a bez dotične tvorevine nažalost nas nema, posebice kada smo 20 godina apsolutno sve radili isključivo za taj projekt za razliku od Čeha, Mađara, Poljaka, Slovaka koji mogu i ovako i onakocuddle bitch wrote:asilovski wrote:nego Europom
da baš, a EU umjesto da radi na integraciji i jačanju gazi i uništava one najmanje i najslabije članice
prvo su počeli s Grčkom i PIGSima, pa su onda napali Mađersku, sad tuže Poljsku i češku zbog imigranata i na kraju prozivanje Hrvatske zbog Arbitraže
amerika je za sve
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ne dvasdeset preciznije od 2000-te i dolaska na vlast 'odlucno mozda'..i sarajevskog guzicaraasilovski wrote:Naravno, pa ja sam to govorio kada ste se svi naslađivali sa grcima kako treba vizantijske pacove nagaziti, sada kada se kolo okreće odjednom Švaba ne valja, samo nije trumpu do suradnje, nego da razjebe do kraja EU, a bez dotične tvorevine nažalost nas nema, posebice kada smo 20 godina apsolutno sve radili isključivo za taj projekt za razliku od Čeha, Mađara, Poljaka, Slovaka koji mogu i ovako i onakocuddle bitch wrote:asilovski wrote:nego Europom
da baš, a EU umjesto da radi na integraciji i jačanju gazi i uništava one najmanje i najslabije članice
prvo su počeli s Grčkom i PIGSima, pa su onda napali Mađersku, sad tuže Poljsku i češku zbog imigranata i na kraju prozivanje Hrvatske zbog Arbitraže
amerika je za sve
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
asilovski wrote:
Tko je rekao da ju spašavaju, Trump radi za dobrobit SAD-a, trenutno je dobrobit SAD-a da sjebe EU, a Merkelica je naprtavila toliko zla Europi da je to nemoguće zamisliti, samo što sam ja to govorio od grčke krize a Vi od prekjučer
aha, interes EU je da Njemačka preko Rusije ostvari monopol na energetskom tržištu pa da može ucjenivati ostale članice
Njemcima je odgovaralo da se zaustave plinovodi koji su išli preko Poljske, Ukrajine, Rumunjske, Bugarske, Mađarske...
ali njihov direktni ispod Baltičkog mora neka nitko ne dira, oni imaju pravo ostvariti monopolističku poziciju na tržištu, a Trump i CIA su zlo
Guest- Guest
i sta je "vrlo diplomatski" tad porucio u SAasilovski wrote:Daj ne budali prvo ratovi na bliskom istoku, svrgavanje Gadafija i dr. su kao sekundarni cilj imali Europu, odnosno da izazovu seobu naroda, a što su i uradili u amnejoj mjeri, naime Sirij anije pala, a pad bi doveo do mil. ljudi, drugo Soroš sve što radi radi iz ureda u Wall Streetu i uz blagoslov CFR-a i CIA-e, treće Trump je bio prije mjesec dana sa vehabijama i to istim onim koji financiraju 90% teorizma u svijetu od Sirije, Libije, Nigerije, Filipina, Afganistana, Jemena, Pakistana, Belgije, Francuske, VB, Njemačke ili BiH sama ta činjenica bi iole suvisloj osobi bila dovoljna da SAD-e nema niakkve namjere se boriti sa islamom, vehabijama, terorizmom nego EuropomPinochet wrote:kakve veze ima trpačina u Europi sa Trumpom.. Amerikanci se smijaju i rugaju..asilovski wrote:Sigurno, što više vehabija i afrike uđe u Europu to smo bliži pobjedi, tko puši ovakva sranja treba hitno da stavi glavu u plinsku rernucuddle bitch wrote:naglasio je da će Zapadna civilizacija trijumfirati nad Istokom i Islamom
nijedan portal to nije prenio
drive them out from the earth
nesto se ne sjecam jel jos I jedan pliticar porucio tako nesto
2014-04-19
"a Merkelica je naprtavila toliko zla Europi da je to nemoguće zamisliti, samo što sam ja to govorio od grčke krize a Vi od prekjučer"cuddle bitch wrote:asilovski wrote:
Tko je rekao da ju spašavaju, Trump radi za dobrobit SAD-a, trenutno je dobrobit SAD-a da sjebe EU, a Merkelica je naprtavila toliko zla Europi da je to nemoguće zamisliti, samo što sam ja to govorio od grčke krize a Vi od prekjučer
aha, interes EU je da Njemačka preko Rusije ostvari monopol na energetskom tržištu pa da može ucjenivati ostale članice
Njemcima je odgovaralo da se zaustave plinovodi koji su išli preko Poljske, Ukrajine, Rumunjske, Bugarske, Mađarske...
ali njihov direktni ispod Baltičkog mora neka nitko ne dira, oni imaju pravo ostvariti monopolističku poziciju na tržištu, a Trump i CIA su zlo
Kermit-
2014-04-17
drive them out from the earth a plesao sa njima kolo sa sabljama heheh e moj Bože, šta misliš tko financira sve te đamije, medrese, tkz. humanitrane vehabijske udruge, organizacije, vjerske škole, opremu, logistiku?prckov wrote:i sta je "vrlo diplomatski" tad porucio u SAasilovski wrote:Daj ne budali prvo ratovi na bliskom istoku, svrgavanje Gadafija i dr. su kao sekundarni cilj imali Europu, odnosno da izazovu seobu naroda, a što su i uradili u amnejoj mjeri, naime Sirij anije pala, a pad bi doveo do mil. ljudi, drugo Soroš sve što radi radi iz ureda u Wall Streetu i uz blagoslov CFR-a i CIA-e, treće Trump je bio prije mjesec dana sa vehabijama i to istim onim koji financiraju 90% teorizma u svijetu od Sirije, Libije, Nigerije, Filipina, Afganistana, Jemena, Pakistana, Belgije, Francuske, VB, Njemačke ili BiH sama ta činjenica bi iole suvisloj osobi bila dovoljna da SAD-e nema niakkve namjere se boriti sa islamom, vehabijama, terorizmom nego EuropomPinochet wrote:kakve veze ima trpačina u Europi sa Trumpom.. Amerikanci se smijaju i rugaju..asilovski wrote:Sigurno, što više vehabija i afrike uđe u Europu to smo bliži pobjedi, tko puši ovakva sranja treba hitno da stavi glavu u plinsku rernucuddle bitch wrote:naglasio je da će Zapadna civilizacija trijumfirati nad Istokom i Islamom
Kermit-
2014-04-17
prevedeno na avlijski = pazite sta radite mogo bi vam se ja najebat matereprckov wrote:asilovski wrote:Daj ne budali prvo ratovi na bliskom istoku, svrgavanje Gadafija i dr. su kao sekundarni cilj imali Europu, odnosno da izazovu seobu naroda, a što su i uradili u amnejoj mjeri, naime Sirij anije pala, a pad bi doveo do mil. ljudi, drugo Soroš sve što radi radi iz ureda u Wall Streetu i uz blagoslov CFR-a i CIA-e, treće Trump je bio prije mjesec dana sa vehabijama i to istim onim koji financiraju 90% teorizma u svijetu od Sirije, Libije, Nigerije, Filipina, Afganistana, Jemena, Pakistana, Belgije, Francuske, VB, Njemačke ili BiH sama ta činjenica bi iole suvisloj osobi bila dovoljna da SAD-e nema niakkve namjere se boriti sa islamom, vehabijama, terorizmom nego EuropomPinochet wrote:kakve veze ima trpačina u Europi sa Trumpom.. Amerikanci se smijaju i rugaju..asilovski wrote:Sigurno, što više vehabija i afrike uđe u Europu to smo bliži pobjedi, tko puši ovakva sranja treba hitno da stavi glavu u plinsku rernucuddle bitch wrote:naglasio je da će Zapadna civilizacija trijumfirati nad Istokom i Islamom
2014-04-19
pleso?!asilovski wrote:drive them out from the earth a plesao sa njima kolo sa sabljama heheh e moj Bože, šta misliš tko financira sve te đamije, medrese, tkz. humanitrane vehabijske udruge, organizacije, vjerske škole, opremu, logistiku?prckov wrote:i sta je "vrlo diplomatski" tad porucio u SAasilovski wrote:Daj ne budali prvo ratovi na bliskom istoku, svrgavanje Gadafija i dr. su kao sekundarni cilj imali Europu, odnosno da izazovu seobu naroda, a što su i uradili u amnejoj mjeri, naime Sirij anije pala, a pad bi doveo do mil. ljudi, drugo Soroš sve što radi radi iz ureda u Wall Streetu i uz blagoslov CFR-a i CIA-e, treće Trump je bio prije mjesec dana sa vehabijama i to istim onim koji financiraju 90% teorizma u svijetu od Sirije, Libije, Nigerije, Filipina, Afganistana, Jemena, Pakistana, Belgije, Francuske, VB, Njemačke ili BiH sama ta činjenica bi iole suvisloj osobi bila dovoljna da SAD-e nema niakkve namjere se boriti sa islamom, vehabijama, terorizmom nego EuropomPinochet wrote:kakve veze ima trpačina u Europi sa Trumpom.. Amerikanci se smijaju i rugaju..asilovski wrote:
Sigurno, što više vehabija i afrike uđe u Europu to smo bliži pobjedi, tko puši ovakva sranja treba hitno da stavi glavu u plinsku rernu
Uzas, kako je samo mogo tako da nas izda
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nije on nikoga izdao nego on nema nikakve namjere da uništi bilo koji terorizamprckov wrote:pleso?!asilovski wrote:drive them out from the earth a plesao sa njima kolo sa sabljama heheh e moj Bože, šta misliš tko financira sve te đamije, medrese, tkz. humanitrane vehabijske udruge, organizacije, vjerske škole, opremu, logistiku?prckov wrote:i sta je "vrlo diplomatski" tad porucio u SAasilovski wrote:Daj ne budali prvo ratovi na bliskom istoku, svrgavanje Gadafija i dr. su kao sekundarni cilj imali Europu, odnosno da izazovu seobu naroda, a što su i uradili u amnejoj mjeri, naime Sirij anije pala, a pad bi doveo do mil. ljudi, drugo Soroš sve što radi radi iz ureda u Wall Streetu i uz blagoslov CFR-a i CIA-e, treće Trump je bio prije mjesec dana sa vehabijama i to istim onim koji financiraju 90% teorizma u svijetu od Sirije, Libije, Nigerije, Filipina, Afganistana, Jemena, Pakistana, Belgije, Francuske, VB, Njemačke ili BiH sama ta činjenica bi iole suvisloj osobi bila dovoljna da SAD-e nema niakkve namjere se boriti sa islamom, vehabijama, terorizmom nego EuropomPinochet wrote:
kakve veze ima trpačina u Europi sa Trumpom.. Amerikanci se smijaju i rugaju..
Uzas, kako je samo mogo tako da nas izda
Kermit-
2014-04-17
e ako on nema onda niko nema
njemu pusu cijelo vrijeme za vratom ekipa koja ima prste u medu
ne moze covjek cuda radit za 6 mjeseci
2014-04-19
Ne ne, on je imao dobre namjere, samo u SAD-u predsjednik je PR glasnogovornik koji u biti suštinski ne može puno, tamo CFR, lobiji, think tankovi te deep state vodi sve ovi više hodaju po pistiprckov wrote:e ako on nema onda niko nema
Kermit-
2014-04-17
tramp je narcis, on nikad nece priznat poraz. Bit ce po njegovom ili je to za njega katastrofa. To sto ce manipulirat je sastavni dio igre. On nije politicar al jest zaguljenko I kolko vidim polako I medije sjebava. CNN na aparatimaasilovski wrote:Ne ne, on je imao dobre namjere, samo u SAD-u predsjednik je PR glasnogovornik koji u biti suštinski ne može puno, tamo CFR, lobiji, think tankovi te deep state vodi sve ovi više hodaju po pistiprckov wrote:e ako on nema onda niko nema
Zaista bi me zacudilo da postane dio establismenta koji ga je beskrupulozno napo I to prije nego je I sjeo na funkciju. Cudo bi bilo da I'm to zaboravi I podvije rep, ali eto..vidicemo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma amerima su i pojedincio koji prave svoje male minielektrane i postaju neovisni o sustavu,teroristi..
citam jos unatrag,neki pronasli sistem ponistenja gravitacije,i prakticno neograniceno koristenje energije okoline,..i da..i oni idu na listu terorista..oćel i njih isto zgaziti...???
citam jos unatrag,neki pronasli sistem ponistenja gravitacije,i prakticno neograniceno koristenje energije okoline,..i da..i oni idu na listu terorista..oćel i njih isto zgaziti...???
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka policija u panici: Na stotine migranata su povezani s terorizmom
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
Page 2 of 2