Welcome, Mr. Trump
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Welcome, Mr. Trump
točno njemačka je svake godine sve slabije i slabijeasilovski wrote:Ma objavu kurca, Njemačka da vrati naš izbjegli narod koji se bavi sportom na baušteli u Njemačkoj isti dan bi država bankrotiralaRayMabus wrote:upravo takovuksadinare wrote:..merkel pise objavu rata hrvatskoj
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa ka'k si bedast..hrvatska ce biti distributer..i time dobija jeftiniju cijenu plina kao povlasten partner..drugo..hrvatska ima vlastitog plina da bez problema pokrije 50% kapaciteta..ne ovisimo mi bas tako o plinu..nafta je nesto drugo vecdzango wrote:Pa jebote gde ti je osnovna pamet i logika. Američki gas je skup i mogu ga kupovati totalni idioti i oni koji nemaju drugu mogućnost. Nemačka ga na primer nikada neće kupovati. A neće ni Srbija sve dok ima kombinaciju da nabavi ruski gas.vuksadinare wrote:tssss....dzango wrote:Hoće. Kupovaće skuplji gas umesto jeftinijeg. Jeste zagorela kučka, ali nije baš toliko glupa.vuksadinare wrote:migovi nisu stigli ni ne zan se ka ce..a ovo oko plinovodu je prica za mazanje ociju..dobro kaze ero ne bi me cudilo da brnabicka potpise ugovor sa plenkijem o isporuci plina srbiji iz lgn terminala s krka..dzango wrote:
Jeste. Zato uzimaju Migove i ugovaraju gasovod preko Bugarske.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobit cemo mi Kitomira Golemoviča Dokoljenka, Šta si se uspalio pa svršavaš u serijama.vuksadinare wrote:pa ka'k si bedast..hrvatska ce biti distributer..i time dobija jeftiniju cijenu plina kao povlasten partner..drugo..hrvatska ima vlastitog plina da bez problema pokrije 50% kapaciteta..ne ovisimo mi bas tako o plinu..nafta je nesto drugo vecdzango wrote:Pa jebote gde ti je osnovna pamet i logika. Američki gas je skup i mogu ga kupovati totalni idioti i oni koji nemaju drugu mogućnost. Nemačka ga na primer nikada neće kupovati. A neće ni Srbija sve dok ima kombinaciju da nabavi ruski gas.vuksadinare wrote:tssss....dzango wrote:Hoće. Kupovaće skuplji gas umesto jeftinijeg. Jeste zagorela kučka, ali nije baš toliko glupa.vuksadinare wrote:
migovi nisu stigli ni ne zan se ka ce..a ovo oko plinovodu je prica za mazanje ociju..dobro kaze ero ne bi me cudilo da brnabicka potpise ugovor sa plenkijem o isporuci plina srbiji iz lgn terminala s krka..
Treba iygraditi prvo taj terminal jer Trump ti ga izgraditi neće. A ia da ti ga izgradi, taj plin će uvijek biti preskup.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
opet saljem ti pojasnjenje...hrvatska bas nije ovisna toliko o plinu..imamo vlastitih kapaciteta da pokrijemo 50% potraznje plina...drugo..kao povlasten partner/distributer plina imas povlastenu cijenu..mi kod rusa ne bi imali povlastenu cijenu jer bi bili primatelji plina a ne distributeri..zato se njemacka trga za ruski plin jer c ebiti distributer ruskog plina za ruse i time naravno logicki također imaju povlastenu cijenuRingo10 wrote:Dobit cemo mi Kitomira Golemoviča Dokoljenka, Šta si se uspalio pa svršavaš u serijama.vuksadinare wrote:pa ka'k si bedast..hrvatska ce biti distributer..i time dobija jeftiniju cijenu plina kao povlasten partner..drugo..hrvatska ima vlastitog plina da bez problema pokrije 50% kapaciteta..ne ovisimo mi bas tako o plinu..nafta je nesto drugo vecdzango wrote:Pa jebote gde ti je osnovna pamet i logika. Američki gas je skup i mogu ga kupovati totalni idioti i oni koji nemaju drugu mogućnost. Nemačka ga na primer nikada neće kupovati. A neće ni Srbija sve dok ima kombinaciju da nabavi ruski gas.vuksadinare wrote:tssss....dzango wrote:
Hoće. Kupovaće skuplji gas umesto jeftinijeg. Jeste zagorela kučka, ali nije baš toliko glupa.
Treba iygraditi prvo taj terminal jer Trump ti ga izgraditi neće. A ia da ti ga izgradi, taj plin će uvijek biti preskup.
2015-09-08
dok on skuzi...ali prvi ej kad treba blatiti..RayMabus wrote:To je plutajući terminal ne gradi se
2015-09-08
PA dobro, dvadeset i pet godina nikako da ga doplutate.RayMabus wrote:To je plutajući terminal ne gradi se
2015-09-24
mnije dvadeset pet godina..nego ideja od od kosoricine vlade..ono prije je bilo da se gradi vlastiti terminal..gradi a ne plutajuci..di ti zivis jebote..Ringo10 wrote:PA dobro, dvadeset i pet godina nikako da ga doplutate.RayMabus wrote:To je plutajući terminal ne gradi se
2015-09-08
Ovo je tačno.vuksadinare wrote:...realno dok je kucka merkel na celu njemacke nema saveznistva i ad acta...baba je zajebqala i usrala citavu europu i koje brani treba takvom otvoreno cu reci jebat materasilovski wrote:Ma objavu kurca, Njemačka da vrati naš izbjegli narod koji se bavi sportom na baušteli u Njemačkoj isti dan bi država bankrotiralaRayMabus wrote:upravo takovuksadinare wrote:..merkel pise objavu rata hrvatskoj
Ali kad je ekonomija u pitanju ja više vjerujem u njemačke prosudbe nego u Trumpova trabunjanja i o bajke o terminalu na Krku.
2015-09-24
Nisam pratio jer mi je neko lijepo egzaktnim podacima objasnio da je u pitanju bajka i ta me tema definitivno prestala zanimati.vuksadinare wrote:mnije dvadeset pet godina..nego ideja od od kosoricine vlade..ono prije je bilo da se gradi vlastiti terminal..gradi a ne plutajuci..di ti zivis jebote..Ringo10 wrote:PA dobro, dvadeset i pet godina nikako da ga doplutate.RayMabus wrote:To je plutajući terminal ne gradi se
2015-09-24
..znas kakva je njemacka prosudba...dok imam plus bilancu ok..dok nemam jebite si mater..zato njemacka nikad nije imala uspjesnu politicku geostartegiju kao npr.amerika,engleska,rusija,francuska....takvu politiku dobar sam s vama dok kupite sto mercedesa ali ako kupite devedeset ajd bok pala bilanca idem u tunguzijuRingo10 wrote:Ovo je tačno.vuksadinare wrote:...realno dok je kucka merkel na celu njemacke nema saveznistva i ad acta...baba je zajebqala i usrala citavu europu i koje brani treba takvom otvoreno cu reci jebat materasilovski wrote:Ma objavu kurca, Njemačka da vrati naš izbjegli narod koji se bavi sportom na baušteli u Njemačkoj isti dan bi država bankrotiralaRayMabus wrote:upravo takovuksadinare wrote:..merkel pise objavu rata hrvatskoj
Ali kad je ekonomija u pitanju ja više vjerujem u njemačke prosudbe nego u Trumpova trabunjanja i o bajke o terminalu na Krku.
2015-09-08
http://www.energetika-net.com/vijesti/plin/hrvatska-ce-morati-kupiti-plutajuci-lng-brod-25005
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
..i zato ta politika sa migrantima jer je frau merkel vidjel au migrantima jeftiniju radnu snagu oni ce sotaviti visak eura u njemackom đepu dok bi to npr.blakanci poglodali..
2015-09-08
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
izbaciti uljeze iz ovog drustva-slovence..oni su njemacki i ruski igrac..
2015-09-08
I kakvog kurčevog imaju interesa potrosaci,kad im se nabijaju cijene do nebesa..??vuksadinare wrote:pa ka'k si bedast..hrvatska ce biti distributer..i time dobija jeftiniju cijenu plina kao povlasten partner..drugo..hrvatska ima vlastitog plina da bez problema pokrije 50% kapaciteta..ne ovisimo mi bas tako o plinu..nafta je nesto drugo vecdzango wrote:Pa jebote gde ti je osnovna pamet i logika. Američki gas je skup i mogu ga kupovati totalni idioti i oni koji nemaju drugu mogućnost. Nemačka ga na primer nikada neće kupovati. A neće ni Srbija sve dok ima kombinaciju da nabavi ruski gas.vuksadinare wrote:tssss....dzango wrote:Hoće. Kupovaće skuplji gas umesto jeftinijeg. Jeste zagorela kučka, ali nije baš toliko glupa.vuksadinare wrote:
migovi nisu stigli ni ne zan se ka ce..a ovo oko plinovodu je prica za mazanje ociju..dobro kaze ero ne bi me cudilo da brnabicka potpise ugovor sa plenkijem o isporuci plina srbiji iz lgn terminala s krka..
Unatrag nes godina,svi su pohrlili na ugradnju plina,sto radi jeftinijeg grijanja,st oradi toga ,da se bude kuul u susjectvu,a nakon toga prdac....kas su poceli dobivati racune za plin,ispalo bi da bi jeftinije bilo grijanje na struju..ajmo ponovno bek tu d fjučer, staro dobr odrvo,tko ima sretje i malo ugljena...kao nasi stari dobri predaci u pecinama...
Koje vi perverzije od izvrtanja logike naopcke radite,ali samo da ne priznate koliko ste se zajebali
Guest- Guest
vuksadinare wrote:izbaciti uljeze iz ovog drustva-slovence..oni su njemacki i ruski igrac..
Ne,ne..Ero garantira za Janeze..
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
pozvao da kupuju američki tečni gas, a kada nabavljaju oružje, da razmišljaju isključivo o američkom.
Da ne povjeruješ.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4