Mega paraziti iz Carine prijete blokadom granice
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mega paraziti iz Carine prijete blokadom granice
http://www.index.hr/vijesti/clanak/carinici-prijete-unistavanjem-sezone-trazimo-vece-place-ili-blokiramo-granice/981098.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Mega paraziti iz Carine prijete blokadom granice
Janko Djangradović ·
Dubrovnik, Croatia
Poslom sam primoran surađivati s carinicima. Ljudi moji, to su vam uhljebi svih uhljeba. Sve negativne osobine jednog "običnog" uhljeba (lijenost, neznanje, lopovluk, nepismenost, bezobrazluk, seljaštvo...) kod carinika su višestruko naglašene.
Što se mene tiče, carinici (baš kao i Radio-taksisti) ne moraju nikad ni prekinuti svoj štrajk. Bez njih je svijet ljepše mjesto.
A o premijeru Plenkoviću i MUP-u imam samo riječi hvale: to su inteligentni i dobronamjerni altruisti koji se redovito peru.
Unlike · Reply · 28 · 1 hr
Dubrovnik, Croatia
Poslom sam primoran surađivati s carinicima. Ljudi moji, to su vam uhljebi svih uhljeba. Sve negativne osobine jednog "običnog" uhljeba (lijenost, neznanje, lopovluk, nepismenost, bezobrazluk, seljaštvo...) kod carinika su višestruko naglašene.
Što se mene tiče, carinici (baš kao i Radio-taksisti) ne moraju nikad ni prekinuti svoj štrajk. Bez njih je svijet ljepše mjesto.
A o premijeru Plenkoviću i MUP-u imam samo riječi hvale: to su inteligentni i dobronamjerni altruisti koji se redovito peru.
Unlike · Reply · 28 · 1 hr
Kermit-
2014-04-17
Kao i naše čardaklije na egzodus mladih Hrvata gledaju ko sport, a padanje iza Rumnja im je prirodna pojava na razini glasanja kitova na Grenlandupismejker wrote:Pravi patriote,nema sto....
Kermit-
2014-04-17
s carinicima nisam imao problema , spediteri su zadnja bagra bili
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Imao sam problema kad sam uvozio pse, baš baš ološ zadnjidebotoijusto wrote:s carinicima nisam imao problema , spediteri su zadnja bagra bili
Kermit-
2014-04-17
bolji izraz je dao naš Šejker-citiram.."tradicija u Hrvata.." end of citatasilovski wrote:Kao i naše čardaklije na egzodus mladih Hrvata gledaju ko sport, a padanje iza Rumnja im je prirodna pojava na razini glasanja kitova na Grenlandupismejker wrote:Pravi patriote,nema sto....
a dobro,manje vise,ima jos albanija...aj gees..
Guest- Guest
pa kolka I'm je placa
2014-04-19
Prevelika a i tu zarade jos jednom na crno, rekao meni carinik poznanik svi ti mi imamo karavane, furgone, mono volumeneprckov wrote:pa kolka I'm je placa
Kermit-
2014-04-17
O asila,ne budi naiv...to je jos u granicama normale..kod menea je jedan lik,Ivančićević na Carini,Bog mu prosti dusu(krapal je od hertza),radom na carini,i pustanju stvarno opakih transporata,zaradio love,koju je oprao gradeci ..hajmo reci mini zgradu,one urbane kuce,sa vise etaza i stanova,dobro propro lovu,i osigurao famigliu do kraja zivota...ebi ga..Hertzegovci znaju cijeniti "dobrog" carinika..asilovski wrote:Prevelika a i tu zarade jos jednom na crno, rekao meni carinik poznanik svi ti mi imamo karavane, furgone, mono volumeneprckov wrote:pa kolka I'm je placa
Guest- Guest
Gnječ wrote:
sto je dedek siroti prešverao?..dvi kutije cigara??
Guest- Guest
Treba im dignuti plaća
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa što ih uvoziš? Kao da nema paščadi i u nas? I njeka te globe. "odvjetniče".asilovski wrote:Imao sam problema kad sam uvozio pse, baš baš ološ zadnjidebotoijusto wrote:s carinicima nisam imao problema , spediteri su zadnja bagra bili
Naravno. Kad je Marković to napravil 89. toliko su se povećali savezni prihodi od carine da je odbil republičke priloge zajedničkomu proračunu.RayMabus wrote:Treba im dignuti plaća
Nisu dovoljno dobri iz hrvatskih uzgajivačnica...čardak uzgajivačnica :))Regoč wrote:Pa što ih uvoziš? Kao da nema paščadi i u nas? I njeka te globe. "odvjetniče".asilovski wrote:Imao sam problema kad sam uvozio pse, baš baš ološ zadnjidebotoijusto wrote:s carinicima nisam imao problema , spediteri su zadnja bagra bili
Guest- Guest
Da, neće on uhljeb-pasminu.Noor wrote:Nisu dovoljno dobri iz hrvatskih uzgajivačnica...čardak uzgajivačnica :))Regoč wrote:Pa što ih uvoziš? Kao da nema paščadi i u nas? I njeka te globe. "odvjetniče".asilovski wrote:Imao sam problema kad sam uvozio pse, baš baš ološ zadnjidebotoijusto wrote:s carinicima nisam imao problema , spediteri su zadnja bagra bili
RayMabus wrote:Treba im dignuti plaća
logicno...isto tako zatvorit i bacit kljuc ako obavljaju ilegalne aktivnosti , za primjer drugima
i onda bude dobro
2014-04-12
Nečasni otpust iz službe i nemogućnost zaposlenja.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Treba im dignuti plaća
logicno...isto tako zatvorit i bacit kljuc ako obavljaju ilegalne aktivnosti , za primjer drugima
i onda bude dobro
Regoč wrote:Nečasni otpust iz službe i nemogućnost zaposlenja.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Treba im dignuti plaća
i onda bude dobro
i to prihvatljiva kazna za prvu ruku
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Osijek: paraziti iz Carine zaustavili istraživanje
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» PARAZITI NAPADAJU
» Đakovo: HADEZE paraziti zabranili utakmice po terasama
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» PARAZITI NAPADAJU
» Đakovo: HADEZE paraziti zabranili utakmice po terasama
Page 1 of 2