CERAR SUZDRŽAN, ERJAVEC RADI OD SEBE JUNAKA, OPORBA GRMI 'Hrvatska je pobjednica arbitraže, ovaj rezultat za nas je fatalna katastrofa!'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: CERAR SUZDRŽAN, ERJAVEC RADI OD SEBE JUNAKA, OPORBA GRMI 'Hrvatska je pobjednica arbitraže, ovaj rezultat za nas je fatalna katastrofa!'
Nadam se da će se naši vratiti na Dragonju i da će ovo vrludanje sa Sv. Odorikom u konačnici Sud zanemariti.slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Slovenci će se na to pozivati, sigurno će problematizirati tu promjenu.
To je njihovo pravo, ali ponavljam, to je također potpuno nerelevantno za taj sud pred kojim se predmet još nije pojavio.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: CERAR SUZDRŽAN, ERJAVEC RADI OD SEBE JUNAKA, OPORBA GRMI 'Hrvatska je pobjednica arbitraže, ovaj rezultat za nas je fatalna katastrofa!'
malo me šokira da moju zajebanciju kako je slovenija dobila koridor za odlaganje krupnog otpada netko ozbiljno shvaća.Ali dobro.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:pa naravno da nemam pojma ahahahaha..pa ne može se čovjek više ni zajebavati,sva sreća da si ti tu pa nas sve lijepo usmjeriš,ti si ko i Jandroković u saboru
A dobro, ako se zezaš moram priznati da ti jako dobro ide. No, pazi da ti život ne prođe samo u zezanju. Makar, ako to zapravo želiš, tko sam ja da ti prigovaram na takvoj odluci.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:malo me šokira da moju zajebanciju kako je slovenija dobila koridor za odlaganje krupnog otpada netko ozbiljno shvaća.Ali dobro.
Poanta je u boldanom.
Mislim, i zajebancija mora biti utemeljena u realnosti, inače nije zajebancija nego u najboljem slučaju može proći samo kao sprdnja u pokušaju.
Guest- Guest
Regoč wrote:Nadam se da će se naši vratiti na Dragonju i da će ovo vrludanje sa Sv. Odorikom u konačnici Sud zanemariti.slidingdoorsoperator wrote:To je njihovo pravo, ali ponavljam, to je također potpuno nerelevantno za taj sud pred kojim se predmet još nije pojavio.
Sud će to naravno zanemariti jer presuđuje samo na temelju dokumentacije koja mu je priložena u predmetu i samo u skladu sa međunarodnim pravom.
A činjenica da se nije inzistiralo na prirodnom toku rijeke Dragonje se uvijek može objasniti (javnosti, ne sudu) pokušajem odobrovoljavanja slovenske politike sa tim malim teritorijalnim ustupcima radi dobrosusjedskih odnosa što je zapravo i bio slučaj.
Na kraju krajeva, ako granica ide prirodnim tokom tada aerodrom Portorož završava u Hrvatskoj, nebitno tko mu je vlasnik.
No, Slovenci su se kako vidimo ponašali po principu kad mi netko ponudi mali prst, ja odmah tražim cijelu ruku.
Na kraju će ostati i bez tog malog prsta.
Guest- Guest
Dao Bog!
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' CERAR MILANOVIĆU: Ne možete izaći iz arbitraže, riješimo problem tolerantno ''
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Čović odgovorio Izetbegoviću: Ovaj put ste nadmašili sami sebe
» Vlada objavila koliko će Hrvatska morati platiti MOL-u zbog izgubljene arbitraže
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Čović odgovorio Izetbegoviću: Ovaj put ste nadmašili sami sebe
» Vlada objavila koliko će Hrvatska morati platiti MOL-u zbog izgubljene arbitraže
Page 5 of 5