Bliski papin suradnik se predozirao na homoseksualnim orgijama u Vatikanu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bliski papin suradnik se predozirao na homoseksualnim orgijama u Vatikanu
prckov wrote:deda, jednu religiju ce uvjek zamjenit druga religija, bila ona u vezi boga ili neka ateisticka. Interes grupe ce uvjek bit u sukobu sa interesom pojedinca, a interes grupe je religija, bilo teisticka ili ateisticka. To je u biti model koji najbolje funkcionira u grupi koji se prenosi iz generacije u generaciju zato sto je najbolji okvir za funkcioniranje zajednice. I majmuni prihvataju bespogovorno pravila igre u zajednici, a ta pravila su - "religija" tj. njezin uzrok, pocetak i svrha. Zato sam ja za one religije di mi je sloboda ostavljena u najvecem procentu I nemam potrebe da recimo krscanstvo zamjenim komunizmom ili islamom ili necim slicnim. Pogotovo u kontekstu u kojem insistiranje na promjeni ovog sto je sada, moze oslabit vec ionako slabu poziciju I promjenit se na puno gore
koji interesi? kad nemate ni dovoljno svijesti da bi ih prepoznali
iracijonalni pričaju o racijonalnosti iracijonalnog poretka i potrebi očuvanja statusa quo, jer bi eto maske mogle pasti pa bi se pokazalo da su 99% ljudi debili bez mozga
Guest- Guest
Sora wrote:Treba vratiti onog iz mladeži SS
PANZERKARDINALA
interes grupe, niko ne kaze da je pametan nego je prihvacen jer najbolje funkcionira za drustvocuddle bitch wrote:prckov wrote:deda, jednu religiju ce uvjek zamjenit druga religija, bila ona u vezi boga ili neka ateisticka. Interes grupe ce uvjek bit u sukobu sa interesom pojedinca, a interes grupe je religija, bilo teisticka ili ateisticka. To je u biti model koji najbolje funkcionira u grupi koji se prenosi iz generacije u generaciju zato sto je najbolji okvir za funkcioniranje zajednice. I majmuni prihvataju bespogovorno pravila igre u zajednici, a ta pravila su - "religija" tj. njezin uzrok, pocetak i svrha. Zato sam ja za one religije di mi je sloboda ostavljena u najvecem procentu I nemam potrebe da recimo krscanstvo zamjenim komunizmom ili islamom ili necim slicnim. Pogotovo u kontekstu u kojem insistiranje na promjeni ovog sto je sada, moze oslabit vec ionako slabu poziciju I promjenit se na puno gore
iracijonalni pričaju o racijonalnosti iracijonalnog poretka i potrebi očuvanja statusa quo, jer bi eto maske mogle pasti pa bi se pokazalo da su 99% ljudi debili bez mozga
a posto interes grupe nije pametan I racionalan mozes dobit gori of onog koji imas, pa ako nemas neki pametniji koji bi funkcioniro onda bolje da ostane onaj koji kolko tolko nije los. Imas li ti neki prijedlog koji bi grupa prihvatila I bolji je of ovog sto vec imamo?
2014-04-19
otprilike, da.cuddle bitch wrote:većina svećenika su homoseksualci, zato i mogu bez žena
dio njih su i pedofili, jer ti poremećaji idu jedan s drugim
gade mu se žene i seks, a voli malu djecu
2014-12-30
Koje ruganje i ruglo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa neka tako pametni "interesi" budu prihvaćeni jer funkcioniraju za društvoprckov wrote:interes grupe, niko ne kaze da je pametan nego je prihvacen jer najbolje funkcionira za drustvocuddle bitch wrote:prckov wrote:deda, jednu religiju ce uvjek zamjenit druga religija, bila ona u vezi boga ili neka ateisticka. Interes grupe ce uvjek bit u sukobu sa interesom pojedinca, a interes grupe je religija, bilo teisticka ili ateisticka. To je u biti model koji najbolje funkcionira u grupi koji se prenosi iz generacije u generaciju zato sto je najbolji okvir za funkcioniranje zajednice. I majmuni prihvataju bespogovorno pravila igre u zajednici, a ta pravila su - "religija" tj. njezin uzrok, pocetak i svrha. Zato sam ja za one religije di mi je sloboda ostavljena u najvecem procentu I nemam potrebe da recimo krscanstvo zamjenim komunizmom ili islamom ili necim slicnim. Pogotovo u kontekstu u kojem insistiranje na promjeni ovog sto je sada, moze oslabit vec ionako slabu poziciju I promjenit se na puno gore
a posto interes grupe nije pametan I racionalan mozes dobit gori of onog koji imas, pa ako nemas neki pametniji koji bi funkcioniro onda bolje da ostane onaj koji kolko tolko nije los. Imas li ti neki prijedlog koji bi grupa prihvatila I bolji je of ovog sto vec imamo?
kao npr. trenutni interesi legalizacije marihuane i drugih opojnih sredstava te zabrana govora "mržnje" i uvredljivih stvari koje nisu u skladu s nečijim pogledima
neka bude kako narod želi, bitno je samo da to netko ne komentira negativno ili se izruguje
Guest- Guest
Neka se ljudi volu :))
Guest- Guest
muskarac u haljini predoziran pederskim orgijama
moja omiljena tema
moja omiljena tema
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Baš su glupi. Kad ljudi to čuju, posumnjat će da Bog postoji, manje će ih ići u crkvu i odmah manje love.
crvenkasti-
2014-04-17
jebga kada te nisu primili za ministranta.debotoijusto wrote:muskarac u haljini predoziran pederskim orgijama
moja omiljena tema
2014-12-30
crvenkasti wrote:Baš su glupi. Kad ljudi to čuju, posumnjat će da Bog postoji, manje će ih ići u crkvu i odmah manje love.
u svijetu....kod nas odmah glasaju za HDZ da zbiju redove
okot komunisticki protiv svete haljine
2014-04-12
veber wrote:jebga kada te nisu primili za ministranta.debotoijusto wrote:muskarac u haljini predoziran pederskim orgijama
moja omiljena tema
tog dana moj svijet se srusio drugi su mogli slusati milozvucne rijeci "ovo ce biti nasa mala tajna"
2014-04-12
debotoijusto wrote:
okot komunisticki protiv svete haljine
Guest- Guest
Naime, sve se to događalo u prostorijama koje pripadaju Kongregaciji za nauk vjere, nekadašnjoj inkviziciji, koja je, između ostalog, zadužena i za istraživanje slučajeva svećeničkog zlostavljanja maloljetnika
rukoljub don francesco
2014-04-12
cuddle bitch wrote:Bliski papin suradnik se predozirao na homoseksualnim orgijama u Vatikanu
Kongregacije za nauk vjere,
Uffffff..kuuul naziv za ostatke onoga sto poznajemo pod imenom _Inkvizicija...
Guest- Guest
Nema frke .... sa par očenaša, dvie-tri zdravomarije i po ure klečanja na kukuruzu sve će mu biti oprošteno
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Objesio se i Epsteinov bliski suradnik
» Orbanov europarlamentarac uhapšen u gey orgijama u Briselu
» Papin izaslanik nadbiskup Henryk Hoser stigao u Međugorje
» Prijatelj Vice Batarela: Papin savjetnik i kardinal je pedofil
» Papin zaokret: Migrante se može primati dok nisu prijetnja identitetu
» Orbanov europarlamentarac uhapšen u gey orgijama u Briselu
» Papin izaslanik nadbiskup Henryk Hoser stigao u Međugorje
» Prijatelj Vice Batarela: Papin savjetnik i kardinal je pedofil