Premijerka Srbije razriješila sve dileme!Ako bi trebalo birati između Rusije i EU-a biramo EU!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Premijerka Srbije razriješila sve dileme!Ako bi trebalo birati između Rusije i EU-a biramo EU!
..tjerate ih vec ohohoho..pa picousti reda funckiju za funkcijom evo sad ce da se kandidira za gradonacelnika beograda..pa nacelnika banje koviljace..dzango wrote:Ona je kurac na biciklu. Teraćemo 9ih govnjivom motkom još malo.vuksadinare wrote:ona je premijerka a ti stoka sitnog zuba....dzango wrote:Ja biram Rusiju a lezbača neka bira šta hoće.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Premijerka Srbije razriješila sve dileme!Ako bi trebalo birati između Rusije i EU-a biramo EU!
Prvo za Patrijarha. Ionako mu sledi metak. Šta vredi.vuksadinare wrote:..tjerate ih vec ohohoho..pa picousti reda funckiju za funkcijom evo sad ce da se kandidira za gradonacelnika beograda..pa nacelnika banje koviljace..dzango wrote:Ona je kurac na biciklu. Teraćemo 9ih govnjivom motkom još malo.vuksadinare wrote:ona je premijerka a ti stoka sitnog zuba....dzango wrote:Ja biram Rusiju a lezbača neka bira šta hoće.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hm da..kad obdjeni sve titule koje se nalaze u srbiji mo's ga duvat...dzango wrote:Prvo za Patrijarha. Ionako mu sledi metak. Šta vredi.vuksadinare wrote:..tjerate ih vec ohohoho..pa picousti reda funckiju za funkcijom evo sad ce da se kandidira za gradonacelnika beograda..pa nacelnika banje koviljace..dzango wrote:Ona je kurac na biciklu. Teraćemo 9ih govnjivom motkom još malo.vuksadinare wrote:ona je premijerka a ti stoka sitnog zuba....dzango wrote:Ja biram Rusiju a lezbača neka bira šta hoće.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sad znam zašto Srbi imaju dvoglavog orla u grbu...
Ona druga orlova glava od premijera (Ivica) je, koliko se sjećam, izjavila upravo obrnuto .
Ona druga orlova glava od premijera (Ivica) je, koliko se sjećam, izjavila upravo obrnuto .
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BiH zaglavljena između NATO-a, Rusije i Srbije
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» Vučic zabranio vojnu suradnju između Srbije i Rusije
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Višnja Starešina: Na izborima biramo između Istoka i Zapada
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» Vučic zabranio vojnu suradnju između Srbije i Rusije
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Višnja Starešina: Na izborima biramo između Istoka i Zapada
Page 2 of 2