Zahvaljujući Merkelici i njezinim saveznicima Evropi prijeti pošast neviđenih razmjera
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zahvaljujući Merkelici i njezinim saveznicima Evropi prijeti pošast neviđenih razmjera
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/hungary/11869111/Hungary-police-fire-tear-gas-water-cannon-at-refugees-on-Serbia-border-live.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Zahvaljujući Merkelici i njezinim saveznicima Evropi prijeti pošast neviđenih razmjera
Marcelijus nema komentara, naravno više ga brine liječenje soda bikarbonom i novi Memorandum u Pijanom Jelenu U voždovcu
Kermit-
2014-04-17
Re: Zahvaljujući Merkelici i njezinim saveznicima Evropi prijeti pošast neviđenih razmjera
drago mi je sto barem asila ne spava kad vec svi drugi hrcu
dijagram-
2015-08-09
Asila antemurale christanitatis JUG II !
2014-04-15
e jug dva...nakon sabana asila je broj jedan
dijagram-
2015-08-09
Pa ja sam mu kazala da ga tražiš ali se pravio zaposlenimasilovski wrote:Marcelijus nema komentara, naravno više ga brine liječenje soda bikarbonom i novi Memorandum u Pijanom Jelenu U voždovcu
Guest- Guest
Retfala i Jug 2... Najljući rivali u čitavom Osijeku.dijagram wrote:e jug dva...nakon sabana asila je broj jedan
Guest- Guest
Eva wrote:Pa ja sam mu kazala da ga tražiš ali se pravio zaposlenimasilovski wrote:Marcelijus nema komentara, naravno više ga brine liječenje soda bikarbonom i novi Memorandum u Pijanom Jelenu U voždovcu
Marc mora restrukturirati priču obzirom na nove činjenice ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako nije zahvatilo USA, ništa se nije ni dogodilo.epikur37 wrote:Eva wrote:Pa ja sam mu kazala da ga tražiš ali se pravio zaposlenimasilovski wrote:Marcelijus nema komentara, naravno više ga brine liječenje soda bikarbonom i novi Memorandum u Pijanom Jelenu U voždovcu
Marc mora restrukturirati priču obzirom na nove činjenice ;)
Guest- Guest
točno, švabe su ih pozvale i ohrabrivale na dolazak te držale prodike ostalima kako su neljubazni prema njima a sada su đubretarski zatvorili granicu. hrvatska mora zatvoriti granicu a ove koji su ušli poslati pred njemačku granicu ili slovensku a ako ih neće na vlakom more i u lukama ukrcaj na čamce pa gdje žele..ispratiti ih vojnim brodom dok ne napuste naše vode.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne moze tako, nije humano.kaja_333 wrote:točno, švabe su ih pozvale i ohrabrivale na dolazak te držale prodike ostalima kako su neljubazni prema njima a sada su đubretarski zatvorili granicu. hrvatska mora zatvoriti granicu a ove koji su ušli poslati pred njemačku granicu ili slovensku a ako ih neće na vlakom more i u lukama ukrcaj na čamce pa gdje žele..ispratiti ih vojnim brodom dok ne napuste naše vode.
mi moramo ciniti ono sto nam kazu iz Belgije:)
dijagram-
2015-08-09
najvažnije je raditi što ti se kaže, a ne onom kud svi tud i mali Mujo
2014-04-15
u AT ući neće, to sigurno znam, jer od prekjučer je granica nadgledana. Pušta ih se sporadično prema DE, i to je sve. SI imaju vojsku na granici sa HR. Plan je vjerojatno, onaj koji Ostojić taji od javnosti, da HR akumulira sve kaj uđe i riješava sama. Nekaj kao Italija. Slavonija = nova Lampedusa.kaja_333 wrote:točno, švabe su ih pozvale i ohrabrivale na dolazak te držale prodike ostalima kako su neljubazni prema njima a sada su đubretarski zatvorili granicu. hrvatska mora zatvoriti granicu a ove koji su ušli poslati pred njemačku granicu ili slovensku a ako ih neće na vlakom more i u lukama ukrcaj na čamce pa gdje žele..ispratiti ih vojnim brodom dok ne napuste naše vode.
Guest- Guest
ali pazi, švapsko smeće i njihovi kmetovi austrijanci su ih pozivali i ohrabrivali da dođu a naše budale se sada sjetile da je problem...Eva wrote:u AT ući neće, to sigurno znam, jer od prekjučer je granica nadgledana. Pušta ih se sporadično prema DE, i to je sve. SI imaju vojsku na granici sa HR. Plan je vjerojatno, onaj koji Ostojić taji od javnosti, da HR akumulira sve kaj uđe i riješava sama. Nekaj kao Italija. Slavonija = nova Lampedusa.kaja_333 wrote:točno, švabe su ih pozvale i ohrabrivale na dolazak te držale prodike ostalima kako su neljubazni prema njima a sada su đubretarski zatvorili granicu. hrvatska mora zatvoriti granicu a ove koji su ušli poslati pred njemačku granicu ili slovensku a ako ih neće na vlakom more i u lukama ukrcaj na čamce pa gdje žele..ispratiti ih vojnim brodom dok ne napuste naše vode.
2015-08-15
ali pazi kaj ti velim, kad stave vojsku oni će krenuti po poljima sami...dijagram wrote:ne moze tako, nije humano.kaja_333 wrote:točno, švabe su ih pozvale i ohrabrivale na dolazak te držale prodike ostalima kako su neljubazni prema njima a sada su đubretarski zatvorili granicu. hrvatska mora zatvoriti granicu a ove koji su ušli poslati pred njemačku granicu ili slovensku a ako ih neće na vlakom more i u lukama ukrcaj na čamce pa gdje žele..ispratiti ih vojnim brodom dok ne napuste naše vode.
2015-08-15
A Poljaci i Slovaci marširaju ulicama i jasno daju do znanja kako ti ljudi neće uopće doći tamo. Kontejnerska država.kaja_333 wrote:ali pazi, švapsko smeće i njihovi kmetovi austrijanci su ih pozivali i ohrabrivali da dođu a naše budale se sada sjetile da je problem...Eva wrote:u AT ući neće, to sigurno znam, jer od prekjučer je granica nadgledana. Pušta ih se sporadično prema DE, i to je sve. SI imaju vojsku na granici sa HR. Plan je vjerojatno, onaj koji Ostojić taji od javnosti, da HR akumulira sve kaj uđe i riješava sama. Nekaj kao Italija. Slavonija = nova Lampedusa.kaja_333 wrote:točno, švabe su ih pozvale i ohrabrivale na dolazak te držale prodike ostalima kako su neljubazni prema njima a sada su đubretarski zatvorili granicu. hrvatska mora zatvoriti granicu a ove koji su ušli poslati pred njemačku granicu ili slovensku a ako ih neće na vlakom more i u lukama ukrcaj na čamce pa gdje žele..ispratiti ih vojnim brodom dok ne napuste naše vode.
Guest- Guest
Naravno,ovi nadiru kud god se ukaze prilika, znaju kud idu i po sto idu.kaja_333 wrote:ali pazi kaj ti velim, kad stave vojsku oni će krenuti po poljima sami...dijagram wrote:ne moze tako, nije humano.kaja_333 wrote:točno, švabe su ih pozvale i ohrabrivale na dolazak te držale prodike ostalima kako su neljubazni prema njima a sada su đubretarski zatvorili granicu. hrvatska mora zatvoriti granicu a ove koji su ušli poslati pred njemačku granicu ili slovensku a ako ih neće na vlakom more i u lukama ukrcaj na čamce pa gdje žele..ispratiti ih vojnim brodom dok ne napuste naše vode.
Vidim u njima razne pizdeke tipa Milanovic koji su smugnuli vani kad je trebalo ginuti i braniti zemlju.
Uzgred su se dobro potkozili,i podsmjehuju se udovicama i invalidima u kolicima.
Jednima i drugima najebat se matere ma gdje bili.
dijagram-
2015-08-09
Samo čekam da se Zoka pojavi an granici i ohrabri emigrante: "Znate i ja sam jednom zapeo u gužvi na granici kad sam išao na skijanje"
čovjek pozitiva
čovjek pozitiva
2014-04-15
nevjestin_razbojnik wrote:Samo čekam da se Zoka pojavi an granici i ohrabri emigrante: "Znate i ja sam jednom zapeo u gužvi na granici kad sam išao na skijanje"
čovjek pozitiva
Guest- Guest
Sad sam gledao BBC i RTL News, udarna smo vijest. Neki lik natuca na njemacko-engleskom kako su u prolazu za Njemacku jer je tamo "zivot dobar" (nadodao je i "danke Frau Merkel").
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ušmrkani ćifut prijeti "saveznicima" i "partnerima" ukoliko njihova podrška oslabi...
» Evropi prijeti 25 miljona imigranata
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» SAD prodali saveznicima F-35-ice sa špijunskom AI
» nova pošast u kini
» Evropi prijeti 25 miljona imigranata
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» SAD prodali saveznicima F-35-ice sa špijunskom AI
» nova pošast u kini
Page 1 of 3