Miro Cerar: Izbjeglice ćemo vraćati u Hrvatsku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Miro Cerar: Izbjeglice ćemo vraćati u Hrvatsku
E baš super šta u twome selu ima tako puno mijesta za imigrante ....jer u mome nema ništa .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa gde si frende šta ima...;)Yehudi wrote:
2015-08-08
bez brige ako ima kod mene biće i kod tebe bar za duplo toliko....RayMabus wrote:E baš super šta u twome selu ima tako puno mijesta za imigrante ....jer u mome nema ništa .....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ae, ko drugačije kaže taj kleveće i laže :DDDDDDmichaellcmacha wrote:čemu toliki strah od novog i nepoznatog. evo kod mene je već stiglo oko 200 izbjeglica i svi u gradu i okolici su presretni što imaju priliku pomoć potrebitima... a i kod nas to nije problem, imamo trenutno upotrebljivog prihvatnog prostora za više od 1000 potrebitih.... i kako je naš župan rekao ako se ukaže potreba, a ukazat će se spremni smo i te preostale kapacitete aktivirati... plus naravno sve one po privatnoj osnovi koji žele primiti izbjeglice k sebi, a takvih je kod nas nemali broj, bar je za pretpostaviti jer su se mnogi na društvenim vezama javno izjasnili da jedva čekaju da potrebiti stignu kako bi mogli izravno iskazati svoj nesebični altruizam....
Guest- Guest
E nema jbga ....swe priwatizirano ...apartmani ....zimer frai..michaellcmacha wrote:bez brige ako ima kod mene biće i kod tebe bar za duplo toliko....RayMabus wrote:E baš super šta u twome selu ima tako puno mijesta za imigrante ....jer u mome nema ništa .....
2014-04-11
michaellcmacha wrote:pa gde si frende šta ima...;)Yehudi wrote:
Eo dosadjujem se.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pa iskreno potpuno mi je nejasno ovo što vidim ovdje, neki su me neugodno iznenadili, a tek sam par upisa pročitao.... ;) nekako mi se čini da su neki voljni vrlo brzo iz pacifista uskočiti u militariste...tre911 wrote:Ae, ko drugačije kaže taj kleveće i laže :DDDDDDmichaellcmacha wrote:čemu toliki strah od novog i nepoznatog. evo kod mene je već stiglo oko 200 izbjeglica i svi u gradu i okolici su presretni što imaju priliku pomoć potrebitima... a i kod nas to nije problem, imamo trenutno upotrebljivog prihvatnog prostora za više od 1000 potrebitih.... i kako je naš župan rekao ako se ukaže potreba, a ukazat će se spremni smo i te preostale kapacitete aktivirati... plus naravno sve one po privatnoj osnovi koji žele primiti izbjeglice k sebi, a takvih je kod nas nemali broj, bar je za pretpostaviti jer su se mnogi na društvenim vezama javno izjasnili da jedva čekaju da potrebiti stignu kako bi mogli izravno iskazati svoj nesebični altruizam....
2015-08-08
:D malo streljanu dotjerat, križeve maknite ako koji strši i to je u principu tomichaellcmacha wrote:a gle imamo dvije velike vojarne koje zjape prazne plus desetak sportskih dvorana plus 30 odbornih domova, a to sve zjapi prazno i zašto sad to ne omogućiti da posluži svrsi.... jel vojska dolazi, dolazi, jel red da se vojsku smjesti u vojarnu pa red je.... valjda... a onda čim se iskomodiraju omogućiti im da ne hodaju besposleni po vojarni neg da brzo krenu sa uvježbavanjem...
2014-04-15
trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
Guest- Guest
:D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
naravno da treba... evo mi smo prvi koji smo se stavili na raspolaganje....debotoijusto wrote::D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
2015-08-08
Brawo ...hočeš medalju ?!?michaellcmacha wrote:naravno da treba... evo mi smo prvi koji smo se stavili na raspolaganje....debotoijusto wrote::D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
2014-04-11
bravo ti...ja bi da imam mogucnosti i voljemichaellcmacha wrote:naravno da treba... evo mi smo prvi koji smo se stavili na raspolaganje....debotoijusto wrote::D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
2014-04-12
e pa ne mogu svi imati privilegiju da iskažu ovu posvemašnju čovjekoljubivost.... i humanost...debotoijusto wrote:bravo ti...ja bi da imam mogucnosti i voljemichaellcmacha wrote:naravno da treba... evo mi smo prvi koji smo se stavili na raspolaganje....debotoijusto wrote::D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
2015-08-08
michaellcmacha wrote: jedva čekaju da potrebiti stignu kako bi mogli izravno iskazati svoj nesebični altruizam....
Super. Islamisti takve vole naj naj više :)
catabbath-
2015-08-22
Standardna priča prika, eno kajin od krajnjeg ljevičara postade militarist i zagovornik malte ne konc logora :)))))))michaellcmacha wrote:pa iskreno potpuno mi je nejasno ovo što vidim ovdje, neki su me neugodno iznenadili, a tek sam par upisa pročitao.... ;) nekako mi se čini da su neki voljni vrlo brzo iz pacifista uskočiti u militariste...tre911 wrote:Ae, ko drugačije kaže taj kleveće i laže :DDDDDDmichaellcmacha wrote:čemu toliki strah od novog i nepoznatog. evo kod mene je već stiglo oko 200 izbjeglica i svi u gradu i okolici su presretni što imaju priliku pomoć potrebitima... a i kod nas to nije problem, imamo trenutno upotrebljivog prihvatnog prostora za više od 1000 potrebitih.... i kako je naš župan rekao ako se ukaže potreba, a ukazat će se spremni smo i te preostale kapacitete aktivirati... plus naravno sve one po privatnoj osnovi koji žele primiti izbjeglice k sebi, a takvih je kod nas nemali broj, bar je za pretpostaviti jer su se mnogi na društvenim vezama javno izjasnili da jedva čekaju da potrebiti stignu kako bi mogli izravno iskazati svoj nesebični altruizam....
Guest- Guest
Dobro ti ne da bi ponudio samo pakšu izbjeglicama nego bi im pride i koze nabavio :(debotoijusto wrote::D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
Guest- Guest
Ae, deboto je bio protiv branitelja ( on, mirtova, onaj debil ne mogu se sjetiti kako se zove i još dvojica) a sada bi izbjeglicama i guzu ponudio kao znak dobrodošlice.michaellcmacha wrote:e pa ne mogu svi imati privilegiju da iskažu ovu posvemašnju čovjekoljubivost.... i humanost...debotoijusto wrote:bravo ti...ja bi da imam mogucnosti i voljemichaellcmacha wrote:naravno da treba... evo mi smo prvi koji smo se stavili na raspolaganje....debotoijusto wrote::D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
Guest- Guest
ispravak netocnog navoda , SUBNORA a ne branitelja...ove bi primio i proslijedio prvom prigodom ka obecanim zemljama sto ce napraviti svaka razumna vlada a ne dizati zid i pricati misli 19st. iz vukojebine gornjetre911 wrote:Ae, deboto je bio protiv branitelja ( on, mirtova, onaj debil ne mogu se sjetiti kako se zove i još dvojica) a sada bi izbjeglicama i guzu ponudio kao znak dobrodošlice.michaellcmacha wrote:e pa ne mogu svi imati privilegiju da iskažu ovu posvemašnju čovjekoljubivost.... i humanost...debotoijusto wrote:bravo ti...ja bi da imam mogucnosti i voljemichaellcmacha wrote:naravno da treba... evo mi smo prvi koji smo se stavili na raspolaganje....debotoijusto wrote::D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
2014-04-12
je je, kako ti kažeš muhahahahadebotoijusto wrote:ispravak netocnog navoda , SUBNORA a ne branitelja...ove bi primio i proslijedio prvom prigodom ka obecanim zemljama sto ce napraviti svaka razumna vlada a ne dizati zid i pricati misli 19st. iz vukojebine gornjetre911 wrote:Ae, deboto je bio protiv branitelja ( on, mirtova, onaj debil ne mogu se sjetiti kako se zove i još dvojica) a sada bi izbjeglicama i guzu ponudio kao znak dobrodošlice.michaellcmacha wrote:e pa ne mogu svi imati privilegiju da iskažu ovu posvemašnju čovjekoljubivost.... i humanost...debotoijusto wrote:bravo ti...ja bi da imam mogucnosti i voljemichaellcmacha wrote:naravno da treba... evo mi smo prvi koji smo se stavili na raspolaganje....debotoijusto wrote::D... treba pokazati gostoprimstvo , 10 misec na moru je kao iz bajkeneoliberalni_placenik wrote:trpaj tmao gdje ih žele. u Zagreb odmah. Trpaj sve gore.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Merkel mijenja ploču: Neće vraćati izbjeglice u Grčku, ali slat će ih u Hrvatsku
» Slovenski premijer Miro Cerar podnio ostavku
» Nedavno priznate „klimatske izbjeglice“ države više ne mogu vraćati nazad
» Njemački ministar: Grci su svojom neučinkovitošću izazvali krizu, treba im vraćati izbjeglice
» Kenwood Kenon: Ljudi će se uskoro vraćati u Hrvatsku
» Slovenski premijer Miro Cerar podnio ostavku
» Nedavno priznate „klimatske izbjeglice“ države više ne mogu vraćati nazad
» Njemački ministar: Grci su svojom neučinkovitošću izazvali krizu, treba im vraćati izbjeglice
» Kenwood Kenon: Ljudi će se uskoro vraćati u Hrvatsku
Page 2 of 3