Crush
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Crush
Svijet
Foto: Screenshot Autor: Danas.hr 21:51 01.07.2017
Ovaj jezivi fetiš svodi se na ubijanje životinja, uglavnom malih. Monstruozan čin ubojstva se snima, a onaj koji gleda snimku doživljava seksualni vrhunac baš u trenutku kada nedužno biće gubi svoj život. Uglavnom ubijaju štence, mačiće i zečeve. U većini slučajeva, to radi djevojka od koje se zahtjeva da za određeni novčani iznos obuje štikle, bude bosa ili ima nešto specifično na stopalima, kao i da je oskudno odjevena.
Kako piše Telegraf, u ovom konkretnom slučaju koji se dogodio u Srbiji, djevojci je ponuđeno 500 eura. Iako je odbila ponudu, osoba koja joj nudi “posao” govori da će je gotovina opustiti.
Ove podatke i informacije Telegrafu je dala izvjesna Slavica Vukelić koja je preko svog Facebook profila podijelila ovu informaciju s javnošću i kojoj se javilo nekoliko djevojaka koje su dobile ove ponude.
“”Crush” se naziva monstrouozna pojava kada neko gazi i ubija malu životinju – štene, mače, zeku, pile, prase, miša, a neko drugi, gledajući to, doživljava seksualno zadovoljstvo. Negdje u svijetu, mnogi ljudi se bori protiv ovoga, svim raspoloživim sredstvima. Ako ste čuli da je slična poruka došla još nekome, molim vas da mi javite”, napisala je Slavica u statusu na Facebooku kojeg je prenio Telegraf.
Također, isti mediji je objavio i poruku koju je na mobitel dobila jedna od djevojaka.
Iste ponude, navodno, dobile su i djevojke u Nišu.
“Vidjela sam i poruke koje su dobile djevojke u Nišu, a po stilu pisanja i gramatici, lako je zaključiti da nije ista osoba”, kaže Slavica za Telegraf.
Dodaje da je u svijetu ova ponuda vrlo raširena i da se time najviše bave Azijati. “S obzirom na iznos koji je ponuđen u ovom slučaju, mislim da su naručitelji stranci i da su oni već dobro umreženi u Srbiji”, objašnjava Slavica.
Ovaj jezivi poremećaj je u svijetu odavno poznat, a radi se o psihičkom poremećaju mozga, odnosno bolesti koja se, prema riječima stručnjaka, ne može izliječiti. Na svijetu postoji mnogo organizacija koje se bore protiv ovog fetiša, a najpoznatija je stopcrush.org.
http://net.hr/danas/svijet/monstruozan-seksualni-fetis-stigao-u-regiju-spremni-su-platiti-500-eura-i-dobro-su-umrezeni/
STVARNO BOLESNO
MONSTRUOZAN SEKSUALNI FETIŠ STIGAO U REGIJU: Spremni su platiti 500 eura i iznimno su dobro umreženi…Foto: Screenshot Autor: Danas.hr 21:51 01.07.2017
Monstruozan seksualni fetiš po imenu “Crush”, odavno poznat u svijetu, stigao je i u Srbiju.
Ovaj jezivi fetiš svodi se na ubijanje životinja, uglavnom malih. Monstruozan čin ubojstva se snima, a onaj koji gleda snimku doživljava seksualni vrhunac baš u trenutku kada nedužno biće gubi svoj život. Uglavnom ubijaju štence, mačiće i zečeve. U većini slučajeva, to radi djevojka od koje se zahtjeva da za određeni novčani iznos obuje štikle, bude bosa ili ima nešto specifično na stopalima, kao i da je oskudno odjevena.
Kako piše Telegraf, u ovom konkretnom slučaju koji se dogodio u Srbiji, djevojci je ponuđeno 500 eura. Iako je odbila ponudu, osoba koja joj nudi “posao” govori da će je gotovina opustiti.
Ove podatke i informacije Telegrafu je dala izvjesna Slavica Vukelić koja je preko svog Facebook profila podijelila ovu informaciju s javnošću i kojoj se javilo nekoliko djevojaka koje su dobile ove ponude.
“”Crush” se naziva monstrouozna pojava kada neko gazi i ubija malu životinju – štene, mače, zeku, pile, prase, miša, a neko drugi, gledajući to, doživljava seksualno zadovoljstvo. Negdje u svijetu, mnogi ljudi se bori protiv ovoga, svim raspoloživim sredstvima. Ako ste čuli da je slična poruka došla još nekome, molim vas da mi javite”, napisala je Slavica u statusu na Facebooku kojeg je prenio Telegraf.
Također, isti mediji je objavio i poruku koju je na mobitel dobila jedna od djevojaka.
Iste ponude, navodno, dobile su i djevojke u Nišu.
“Vidjela sam i poruke koje su dobile djevojke u Nišu, a po stilu pisanja i gramatici, lako je zaključiti da nije ista osoba”, kaže Slavica za Telegraf.
Dodaje da je u svijetu ova ponuda vrlo raširena i da se time najviše bave Azijati. “S obzirom na iznos koji je ponuđen u ovom slučaju, mislim da su naručitelji stranci i da su oni već dobro umreženi u Srbiji”, objašnjava Slavica.
Ovaj jezivi poremećaj je u svijetu odavno poznat, a radi se o psihičkom poremećaju mozga, odnosno bolesti koja se, prema riječima stručnjaka, ne može izliječiti. Na svijetu postoji mnogo organizacija koje se bore protiv ovog fetiša, a najpoznatija je stopcrush.org.
http://net.hr/danas/svijet/monstruozan-seksualni-fetis-stigao-u-regiju-spremni-su-platiti-500-eura-i-dobro-su-umrezeni/
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Crush
Ukoliko sam dobro shvatio, gola ženska u štiklama drobi glavu štencima, mačićima, zečićima, dok likovi preko skype-a svršavaju...za 500 eura
2015-08-09
Laž. Sve bolesti mozga su izlječive, što tabletama, što elektrošokovima, što metkom. Inače mogao bi se ovaj crush primijeniti i na ljude, ono, gola ženska u štiklama za finu svotu gnječi glave malim bebamamelkior wrote:Ovaj jezivi poremećaj je u svijetu odavno poznat, a radi se o psihičkom poremećaju mozga, odnosno bolesti koja se, prema riječima stručnjaka, ne može izliječiti.
2015-08-09
Nije bolest sve šta boli. Ugl. ženska štiklom gazi npr mačića a bolesnikento seksualno uzbuđuje. U biti trebalo bi takve ljude prebiti bez pardona i ove koji gaze i ove koji drkaju.
catabbath-
2015-08-22
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Prije cca godinu dana sam vidio na fb, netko je sherao fotk tog sranja crushinga.
Ja, nisam, na žalost imao priliku gledati, ali volim zamišljati da koljem četnika.
Isto dobro.
Isto dobro.
crvenkasti-
2014-04-17
Što se tiče ove konkretne priče, teško je reći, ali što se tiče 'crush' seksualnog fetiša (u ovom slučaju je u pitanju tzv. 'hard crush' ), to nije izmišljotina. There's nothing you can do that can't be done...marcellus wrote:i mensečiniPinochet wrote:Izmisljeno od novinara
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
sad,slobodno polovite takve bolesnike,pa cu napose legality potvrditi,koliko mi treba da takvim izrodima od matere i cace,boga i vraga,treba,da im vrat Crushnem
Guest- Guest
Ne! Samo treba ugasiti tvoju vrstu!kic wrote:
gasi planetu
red wolf-
2016-02-10
:kidd:red wolf wrote:Ne! Samo treba ugasiti tvoju vrstu!kic wrote:
gasi planetu
Brain32-
2014-04-15
Ostaviti pet posto ljudske vrste i od nje napraviti normalnu vrstu. I to je to.Brain32 wrote::kidd:red wolf wrote:Ne! Samo treba ugasiti tvoju vrstu!kic wrote:
gasi planetu
red wolf-
2016-02-10
To može samo Bog,ali ni to ne daje nekakvo rješenje. Vidio si što se počelo događati nedugo nakon Potopa. Noa se opija kao svinja,a njegov sin Ham ga gologa ismijava pred braćom,zatim ga Noa proklinje,a kasniji događaji opet pokazuju da je zlo nemoguće iskorijeniti.red wolf wrote:Ne! Samo treba ugasiti tvoju vrstu!kic wrote:
gasi planetu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma stvarno?...Pa Bog je odavno digao ruke od Zemlje...Ali to ne znači da razumni ljudi ne mogu spasiti Zemlju i sve njene vrste od ljudi...jastreb wrote:To može samo Bog,ali ni to ne daje nekakvo rješenje. Vidio si što se počelo događati nedugo nakon Potopa. Noa se opija kao svinja,a njegov sin Ham ga gologa ismijava pred braćom,zatim ga Noa proklinje,a kasniji događaji opet pokazuju da je zlo nemoguće iskorijeniti.red wolf wrote:Ne! Samo treba ugasiti tvoju vrstu!kic wrote:
gasi planetu
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2