Kad se hrvatski brod približi Sloveniji,zatvarajmo granicu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kad se hrvatski brod približi Sloveniji,zatvarajmo granicu
debotoijusto wrote:ali ćemo ipak na kraju ostvariti svoje osnovne ciljeve, za razliku od Slovenije
mozemo slobodno pivat vilu velebita , ciljevi ostvareni
nisam znao da nas cilj zajebavat susjednu drzavu za prolaz
Iz tvojih riječi snažni isijava neobjektivnost, neinformiranost, ali i malicioznost, a to je vrlo slab temelj za objektivno razumjevanje realnosti.
Slobodan prolaz kroz naše teritorijalno more imaju i uvijek su ga imali, ali njima to nije dovoljno.
Ono što žele je oteti dio našeg teritorijalnog mora kako bi ostvarili kontakt svog mora sa međunarodnim vodama, proglasili isključivi gospodarski pojas i tako eksploatirali nalazišta plina i nafte u onom dijelu sjevernog Jadrana na koji su bacili oko. Zato će sve više biti nezadovoljni arbitražom kada u potpunosti shvate da im to nije dodijelila pa je lako moguće da slovenski parlament na kraju odbije prihvatiti njene rezultate.
Dakle, ne zajebavamo mi njih, nego oni nas.
Slično iskustvo smo imali i sa Srbima i dijelom ga još imamo, ali ne sumnjam da ćeš ti i u tom slučaju svu krivicu svaliti na naša leđa.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:iden ća. grezo mi je od čardaklija i čardašijanki.
iden i ja obavit fotosintezu , kratak je zivot
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a kad se slovenski brod približi hrvatskoj hrvatska bi treba pucati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Procitao postove , da i ja isto mislim da ce Zlovenci sad žugat jer u biti nisu ostvarili direktni kontakt s otvorenim morem šta im je bio cilj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sloveniji se do sada ništa nije osvetilo niti će im se bilo što osvetiti u budućnosti zato što ne rade takve krupne greške ko mi.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Prema Čiričevim riječima, Sloveniji se osvetilo to što nije bilo dovoljno aktivna u NATO-u, zbog čega je SAD u sporu oko validnosti arbitražne presude podržao Hrvatsku...
Da još jednom podsjetim na ono što je ključno u cijeloj priči.
Da, Sloveniji se to osvetilo, ali zapravo će se tek osvetiti.
Ovo sad sa granicom ćemo mi imati teške pizdarije jer nas čeka još "puno granica" i puno natezanja sa ostalim susjedima.
vili40-
2015-08-02
Na kraju će i Slovenija odustati od ovakve odluke arbitraže...
red wolf-
2016-02-10
kaja wrote:a kad se slovenski brod približi hrvatskoj hrvatska bi treba pucati.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Putin za Hrvatski Brod!!
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» F-35 nevidljiv za S-400? Ruski sistem ga primeti tek kada se avion približi na 32 km
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» F-35 nevidljiv za S-400? Ruski sistem ga primeti tek kada se avion približi na 32 km
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
Page 2 of 2