Europska liga 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 48
Page 23 of 48 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 35 ... 48
Re: Europska liga 17/18
Amper vas je razvalija u diskusiji o Vlasicu, morate priznat...
Operwe, iden preksutra gledat It-a...
:D
Guest- Guest
sinoć gledao u kinu, 2h humora, horrora i nostalgije odličan remake
Guest- Guest
Po čemu? Lik je bukva, sve bukvalno shvaća. Za njega su sarkazam, ironija i slično nepoznati pojmovi, cijepljen je protiv bilo kakvog vida zajebancije, u potpunosti oštećen čovjek. Bracala, napiše da će Vlašić igrat 3,5 minute i ovaj odmah mjeri minutažu da dokaže kako je igrao više od 3,5 minute. Vlašić je dobar igrač, ali je jasno da ga zasad neće puno koristiti u važnim utakmicama nego više u EL i Zepter kupu.fridrih_niche wrote:Amper vas je razvalija u diskusiji o Vlasicu, morate priznat...
Btw, odličan je "It". Bolji mi je od one mini serije iz 90-te. Nedavno sam gledao i adaptaciju Kingovog "Dark tower" koji me razočarao, ovo je dobro ispalo.
Guest- Guest
Morpheus wrote:Po čemu? Lik je bukva, sve bukvalno shvaća. Za njega su sarkazam, ironija i slično nepoznati pojmovi, cijepljen je protiv bilo kakvog vida zajebancije, u potpunosti oštećen čovjek. Bracala, napiše da će Vlašić igrat 3,5 minute i ovaj odmah mjeri minutažu da dokaže kako je igrao više od 3,5 minute. Vlašić je dobar igrač, ali je jasno da ga zasad neće puno koristiti u važnim utakmicama nego više u EL i Zepter kupu.fridrih_niche wrote:Amper vas je razvalija u diskusiji o Vlasicu, morate priznat...
Btw, odličan je "It". Bolji mi je od one mini serije iz 90-te. Nedavno sam gledao i adaptaciju Kingovog "Dark tower" koji me razočarao, ovo je dobro ispalo.
Idiote, nisu bitne te 3,5 minute (moglo je biti i 4,5 minuta ) poanta je malo šira. On je ustvari rekao da Vlašić neće uopće igrati u Evertonu. Triba bi pogledati i kontekst cijele priče prije te njegove izjave (treba, ali to bi bilo previše za tebe zbog ograničenja kojeg imaš) i ja sam mu na to odgovorio da ćemo viditi, a da se ja kladim na to da će opet ispasti glup, kao tko zna koji put do sad. Zato mu nabijem na nos tih 3,5 minute!
Koliko će Koeman koristiti Vlašića teško je reći, ostaje činjenica da mu je u prvoj prvenstvenoj utakmici na raspolaganju odigrao 15-ak minuta što nešto govori. Kakva je forma ostalih igrača, ne bi bilo čudno da igra sve više, a tko zna oće li Evertona minjati trenera, tada je opet drugačija situacija. Ja nisam tvrdija da će Vlašić odmah igrati, za razliku od ovog tvog glupog frenda iz Niša koji tvrdi da neće igrati.No smatram da Nikola ima kvalitetu i u prvom redu fizičke sposobnosti igrati u Evertonu i Premieshipu!
Guest- Guest
Evo, samo dokazuješ moju tvrdnju da si glup i ništa ne shvaćaš. Nije on rekao s te 3,5 minute da neće uopće igrati nego da će igrati malo. Pogotovo u Premier ligi.isključivi krivac wrote:Morpheus wrote:Po čemu? Lik je bukva, sve bukvalno shvaća. Za njega su sarkazam, ironija i slično nepoznati pojmovi, cijepljen je protiv bilo kakvog vida zajebancije, u potpunosti oštećen čovjek. Bracala, napiše da će Vlašić igrat 3,5 minute i ovaj odmah mjeri minutažu da dokaže kako je igrao više od 3,5 minute. Vlašić je dobar igrač, ali je jasno da ga zasad neće puno koristiti u važnim utakmicama nego više u EL i Zepter kupu.fridrih_niche wrote:Amper vas je razvalija u diskusiji o Vlasicu, morate priznat...
Idiote, nisu bitne te 3,5 minute (moglo je biti i 4,5 minuta ) poanta je malo šira. On je ustvari rekao da Vlašić neće uopće igrati u Evertonu. Triba bi pogledati i kontekst cijele priče prije te njegove izjave (treba, ali to bi bilo previše za tebe zbog ograničenja kojeg imaš) i ja sam mu na to odgovorio da ćemo viditi, a da se ja kladim na to da će opet ispasti glup, kao tko zna koji put do sad. Zato mu nabijem na nos tih 3,5 minute!
Koliko će Koeman koristiti Vlašića teško je reći, ostaje činjenica da mu je u prvoj prvenstvenoj utakmici na raspolaganju odigrao 15-ak minuta što nešto govori. Kakva je forma ostalih igrača, ne bi bilo čudno da igra sve više, a tko zna oće li Evertona minjati trenera, tada je opet drugačija situacija. Ja nisam tvrdija da će Vlašić odmah igrati, za razliku od ovog tvog glupog frenda iz Niša koji tvrdi da neće igrati.No smatram da Nikola ima kvalitetu i u prvom redu fizičke sposobnosti igrati u Evertonu i Premieshipu!
Guest- Guest
Morpheus wrote:Evo, samo dokazuješ moju tvrdnju da si glup i ništa ne shvaćaš. Nije on rekao s te 3,5 minute da neće uopće igrati nego da će igrati malo. Pogotovo u Premier ligi.isključivi krivac wrote:Morpheus wrote:Po čemu? Lik je bukva, sve bukvalno shvaća. Za njega su sarkazam, ironija i slično nepoznati pojmovi, cijepljen je protiv bilo kakvog vida zajebancije, u potpunosti oštećen čovjek. Bracala, napiše da će Vlašić igrat 3,5 minute i ovaj odmah mjeri minutažu da dokaže kako je igrao više od 3,5 minute. Vlašić je dobar igrač, ali je jasno da ga zasad neće puno koristiti u važnim utakmicama nego više u EL i Zepter kupu.fridrih_niche wrote:Amper vas je razvalija u diskusiji o Vlasicu, morate priznat...
Kako iskrivljavaš da bi branio svog brata iz Niša, no nije prvi put tako da me ne čudi.
3,5 minute u naglašeno 2 godine, zna se jako dobro na što je mislio (i to što sam ja rekao neće igrati ništa, glup si pa sve shvaćaš bukvalno, ništa ili gotovo ništa idiote ). Pogotovo u kontekstu rasprave di se pričalo kako svaki igrač stagnira u Hajduku, što je bila još jedna glupa izjava ofr iz Niša, zato sam spomenuo Vlašića.
Vlašić čim je doša, odmah je zaigrao, sljedeču utakmicu odigra 90 minuta. Bez priprema s momčadi, bez da se još uigrao, bez da se priviknuo. Za ostalo ćemo viditi, ako bude odigra mnogo minuta i utakmica do kraja sezone, pa i sljedeće vjerojatno ćeš svog glupog brata braniti s tvrdnjama da one 2 godine ustvari nisu godine, nego je ofr iz Niša mislio na dane, samo to za tebe glupi ne shvaćaju nego sve uzimaju bukvalno
Guest- Guest
Idi se leči budaletino glupa. Hvataš se tu za neke slamčice jer si ponovo ispao gkk. Stvarno bi trebao imati mikron mozga kada bi mislio da sam bio bukvalan da će vlašić igrati 3.5 minuta za 2 sezone.
Poenta je da će mali vrlo brzo da promeni sredinu jer se neće nametnuti u evertonu.
A ti budi i dalje debil, pa se hvataj za 3.5 minuta.
Poenta je da će mali vrlo brzo da promeni sredinu jer se neće nametnuti u evertonu.
Guest- Guest
Nove prognoze!Braća wrote:Idi se leči budaletino glupa. Hvataš se tu za neke slamčice jer si ponovo ispao gkk. Stvarno bi trebao imati mikron mozga kada bi mislio da sam bio bukvalan da će vlašić igrati 3.5 minuta za 2 sezone.
Bumo videli. Ja se opet kladim da ćeš ispasti glup, kao i obično
Guest- Guest
Da si za svaki put kada si ispao glup dobio po kunu-bio bi milijarder sada, a za nekih 15 godina, možda bi uspeo na forbesovu listu da udješ...
Guest- Guest
Ti redovito ispadaš glup tu s svojim provalama,ne ja. Ti i neki tvoji drugovi, ja nikad ne dajem takve "sigurne" prognoze, u prvom redu nogomet je nepredvidljiv i nikad ne znaš, nekad male sitnice odlučuju o nekim stvarima, o uspjehu nekog igrača. Za svaki uspjeh, ma koliko igrač bio talentan, uporan, moraš imati i bar malo sreće!Braća wrote:Da si za svaki put kada si ispao glup dobio po kunu-bio bi milijarder sada, a za nekih 15 godina, možda bi uspeo na forbesovu listu da udješ...
U Vlašića vjerujem,od prvog dana, neću reći da će sigurno uspiti i postati svjetska klasa, ali to sigurno može postati. Ko što sam vjerova u Nikolu Kalinića da će postati vrhunski igrač (iako je to postao tek zadnjih 2-3 godine) dok su neki pisali da će nakon Hajduka završiti u Solinu (da se razumimo i među hajdukovcima je bilo takvih), ko što sam vjerovao u Subašića kad su mu se mnogi rugali (koljeno i slično) ko što sam vjerovao u Lovru Kalinića kad je malo tko i zna za njega, kad je bio rezerva Hajduka i svađao se do krvi s mojim hajdukovcima bakom i casperom (koji je btw. svugdje kad Hajduk igra, stalno na Poljudu, nerijetko diljem zemlje i van nje) koji su preferirali Blaževića!
Tako da, ovo gore napisano je tvoja čista laž i izmišljotina, ko i 90 % onog što pišeš tu. Za Vlašića, bumo videli. Ja sam se kladio, samo ako za godinu ipo do 2 ode za cca 20 milijuna eura u veći klub nemoj pričati da je brzo promenio sredinu jer se nije nametnuo
Guest- Guest
Jedna opaska u vezi Vlašića: neće sigurno propast, lige petice su njegova sudbina...
A It-a jedva cekan sutra pogledat...
A It-a jedva cekan sutra pogledat...
Guest- Guest
ZabilježenoBraća wrote:vlašić-sl. destinacija kina, rusija ili turska...
Guest- Guest
"VLAŠIĆ JE ČUDO" Engleski mediji ocijenili ga kao drugog najboljeg igrača, navijači očarani
http://www.index.hr/sport/clanak/vlasic-je-cudo-engleski-mediji-ocijenili-ga-kao-drugog-najboljeg-igraca-navijaci-ocarani/995812.aspx
Mogao bi brzo Vlašić postati glavni igrač Evertona. Samo nek on stalno nastupa za Everton, dodatni bonusi za Hajduk!
Guest- Guest
Ubija si ih s Vlasicem, pokazi malo milosti...
Btw. pogleda It-a...
Solidan uradak, malo iznad prosjeka...
Ocekiva san vise...
;)
Btw. pogleda It-a...
Solidan uradak, malo iznad prosjeka...
Ocekiva san vise...
;)
Guest- Guest
Zar taj Linolada nije nova Zlatna lopta?
Ili je bila ric o nekom drugom smecaru iz Junajtida?
Guest- Guest
Liga kup je prilika da se neki igrači pokažu. Nakon dobre igre u EL (unatoč visokom porazu momčadi) Vlašić je nastavija istom ritmom u liga kupu, kupuje sebi minute za Premiership, pogotovo kad za Everton ne bude ovakav ritam utakmica!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zar taj Linolada nije nova Zlatna lopta?
ne rashford i cmartial su buduce zlatne lopte. lingard se slepa jer je decko iz manchestera...
Guest- Guest
Page 23 of 48 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 35 ... 48
Similar topics
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21
» Liga Prvaka 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21
» Liga Prvaka 19/20