Europska liga 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 48
Page 3 of 48 • 1, 2, 3, 4 ... 25 ... 48
Re: Europska liga 17/18
Slavoniju znam sigurno bolje od tebe i proveo sam više vremena tamo od tebe. I ima više navijača Dinama nego Hajduka. Poanta svega je da Osijek zaslužuje bolji tretman, ali ti to ne možeš shvatiti.
Guest- Guest
Jeli Osijek zaslužio bolji tretman, o tome bi se dalo, ali ti si sveo raspravu da ima previše članaka o Hajduku, kako si naveo "jebenom ajduku" i time dokazao da te članci o Hajduku žuljaju, da ti smetaju. Triba pogledati veličinu kluba, broj sponzora, članova, preplatnika kad radimo usporedbe Hajduk-Osijek, pa će puno toga biti jasnije
Guest- Guest
Poznati potencijalni protivnici Dinama, Hajduka i Osijeka u Europa ligi
Sat vremena poslije ždrijeba za 3. pretkolo Lige prvaka, u Nyonu će se održati ždrijeb za istu fazu natjecanja u Europa ligi.
Hrvatska u tom ždrijebu ima tri predstavnika, od kojih je samo Dinamo siguran sudionik 3. pretkola, dok Osijek i Hajduk u uzvratnim susretima s Luzernom i Levskim moraju potvrditi dobre rezultate iz prvih utakmica.
Dinamo, koji je kao i Hajduk u ovoj fazi natjecanja nositelj, u 3. će se pretkolu potencijalnu obračunati sa sljedećim klubovima: ukrajinskim Olimpik Donetskom, bukureštanskim Dinamom, pobjednikom okršaja između Nierdercona i ciparskog AEL-a (0-1 pobjeda AEL-a u gostima), boljim iz susreta Kairat i Skenderbeua (susret u Kazahstanu završio 1-1), pobjednikom između Vaduza i Odda (Odd slavio u Lihtenštajnu 0-1), te poljskom Arka Gdynia.
Osijek će pak prolazak u u daljnju fazu natjecanja tražiti protiv sljedećih potencijalnih protivnika: nizozemski PSV, turski Fenerbahce, ruski Krasnodar, grčki Panathinaikos, te bolji iz okršaja makedosnske Shkendije i HJK-a (prvi susret Shkednija na domaćem travnjaku slavila rezultatom 3-1).
Svoje potencijalne protivnike saznao je i splitski Hajduk. Riječ je o rumunjskoj CSU Craiova, boljem iz dvomeča estonskog Kaljua i mađarskog Videotona (pobjeda Videotona 0-3 u gostima), pobjednik dvoboja Inter Baku i luksemburške Fola Esch (domaća pobjeda azerbajdžanske momčadi), pobjednik susreta Valleta Utrecht (susret na Malti završio bez pogodaka), bolji iz okršaja Panionisa i slovenske Gorice (grčka momčad slavila doma 2-0), te pobjednik dvomeča između danskog Brondyja i finskog VPS-a (susret u Danskoj pripao domaćinu rezultatom 2-0).
http://www.nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/poznati-potencijalni-protivnici-dinama-hajduka-osijeka-europa-ligi/
Evo, najbolji sportski portal N+ dao jednako prostora svima, što bi tek bilo da ga ulica ne vodi
Guest- Guest
ali puno manje od mene...u slavoniji sam vojsku sluzio,bio na ratistu i u nekoliko navrata duzi period radio....i imam podosta rodbine koju sam ili smo redovito posjecivali...i hajduk i dinamo imaju puno navijaca u slavoniji...tesko je reci koga sad ima vise ili nema..ovisi o krajevima slavonije...zapadna slavonija pretezno vuce za dinamo a istocna za hajduk...ali ima dosta navijaca i jednih i drugih i u zapadnoj slavoniji i u istocnoj...u istocnoj slavoniji iam puno naviajca hajduka jer je naseljena sa puno dalmatinaca između dva svjetskarata i poslije drugog svjetskog rata...isto vrijedi recimo za vojvodinu...hrvati u backoj su vise navijali za hajduk dok su oni u srijemu ili sremu za dinamo...Morpheus wrote:Slavoniju znam sigurno bolje od tebe i proveo sam više vremena tamo od tebe. I ima više navijača Dinama nego Hajduka. Poanta svega je da Osijek zaslužuje bolji tretman, ali ti to ne možeš shvatiti.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
I ja sam u Osijeku vojsku služio i bio na ratištu '91. Rodbine nemam, ali sam u prošloj firmi puno psolovno bio u Slavoniji i kontaktirao s njima, tako da... Hajduk ima više navijača u onom dijelu oko Vinkovaca i Vukovara, a Dinamo oko Osijeka, Đakova i zapadnije. Prije je bilo puno više, ali su Tuđman i Mamić sa svojim sranjima dosta ljudi odbili od Dinama. Ko i u dijelovima Dalmacije koji su prije bili za Dinamo.vuksadinare wrote:ali puno manje od mene...u slavoniji sam vojsku sluzio,bio na ratistu i u nekoliko navrata duzi period radio....i imam podosta rodbine koju sam ili smo redovito posjecivali...i hajduk i dinamo imaju puno navijaca u slavoniji...tesko je reci koga sad ima vise ili nema..ovisi o krajevima slavonije...zapadna slavonija pretezno vuce za dinamo a istocna za hajduk...ali ima dosta navijaca i jednih i drugih i u zapadnoj slavoniji i u istocnoj...u istocnoj slavoniji iam puno naviajca hajduka jer je naseljena sa puno dalmatinaca između dva svjetskarata i poslije drugog svjetskog rata...isto vrijedi recimo za vojvodinu...hrvati u backoj su vise navijali za hajduk dok su oni u srijemu ili sremu za dinamo...Morpheus wrote:Slavoniju znam sigurno bolje od tebe i proveo sam više vremena tamo od tebe. I ima više navijača Dinama nego Hajduka. Poanta svega je da Osijek zaslužuje bolji tretman, ali ti to ne možeš shvatiti.
Guest- Guest
Dinamo i Hajduk na slične protivnike. Mislim da su ipak ovi Dinamovi Norvežani slabiji odBrondbya. Osijek na PSV. Skoro pa nemoguća misija.
Guest- Guest
...zasto bi bila nemoguca misija?..osijek bar moze rastereceno igrati i time bas mogu tu traziti neku sansu..i psv je u pripremnoj fazi...hajduk i dinamo imaju protivnike koje mogu proci..sa tim da brondby je danska momcad koja igra taj nezgodni danski nogomet s puno ritma slican stil engleskom...sto s etice hajduka trebat ce se dobro kretati i pokusati osujetiti taj ofanzivni danski stil igre..i zato kazem da hajduk ima bolju pas igru mogli bi napraviti brondby-u dosta problema...da ima...Morpheus wrote:Dinamo i Hajduk na slične protivnike. Mislim da su ipak ovi Dinamovi Norvežani slabiji odBrondbya. Osijek na PSV. Skoro pa nemoguća misija.
2015-09-08
Do tad će se Dinamo konsolidirati. Jedini je problem što su Norvežani u punom ritmu.
Guest- Guest
s kim partizan igraBraća wrote:Znači i dinamo završava u sezoni kupanja...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...zasto bi bila nemoguca misija?..osijek bar moze rastereceno igrati i time bas mogu tu traziti neku sansu..i psv je u pripremnoj fazi...hajduk i dinamo imaju protivnike koje mogu proci..sa tim da brondby je danska momcad koja igra taj nezgodni danski nogomet s puno ritma slican stil engleskom...sto s etice hajduka trebat ce se dobro kretati i pokusati osujetiti taj ofanzivni danski stil igre..i zato kazem da hajduk ima bolju pas igru mogli bi napraviti brondby-u dosta problema...da ima...Morpheus wrote:Dinamo i Hajduk na slične protivnike. Mislim da su ipak ovi Dinamovi Norvežani slabiji odBrondbya. Osijek na PSV. Skoro pa nemoguća misija.
Ne znam kakav će biti PSV, jesu li se pojačali ili su slabiji. Ali su veliki favorit, kako god bilo. I puno iskusniji. Hajduk i Brondby će biti tvrdo, ali se može proći.
Guest- Guest
imam rodjaka u danskoj bas sam se maloprije cuo preko fejsa sa njim..kaze brondby neugodan protivnik nije neprolazan ali momcad koja ima jak ritam...kako sam rekao puno trke...vole ofanzivni nogomet..ali nemaju bas dobru obranu sto moze biti hajdukova sansa...proslo prvenstvo u danskoj samo jednu utakmicu nisu primili gol...dobri su preko krila...ali ne njeguju pas igru na zemlji...vise engleski stil nogometa duge lopte i centarsutevi...Morpheus wrote:vuksadinare wrote:...zasto bi bila nemoguca misija?..osijek bar moze rastereceno igrati i time bas mogu tu traziti neku sansu..i psv je u pripremnoj fazi...hajduk i dinamo imaju protivnike koje mogu proci..sa tim da brondby je danska momcad koja igra taj nezgodni danski nogomet s puno ritma slican stil engleskom...sto s etice hajduka trebat ce se dobro kretati i pokusati osujetiti taj ofanzivni danski stil igre..i zato kazem da hajduk ima bolju pas igru mogli bi napraviti brondby-u dosta problema...da ima...Morpheus wrote:Dinamo i Hajduk na slične protivnike. Mislim da su ipak ovi Dinamovi Norvežani slabiji odBrondbya. Osijek na PSV. Skoro pa nemoguća misija.
Ne znam kakav će biti PSV, jesu li se pojačali ili su slabiji. Ali su veliki favorit, kako god bilo. I puno iskusniji. Hajduk i Brondby će biti tvrdo, ali se može proći.
2015-09-08
Jenu bronbyu daniel agger, sjecam se kad se u top formi vratio tamo di je poceo
Rijetkost
Rijetkost
nowitzki-
2014-04-27
Morpheus wrote:Da ti imaš čim promisliti znao bi da više od pola države boli kurac za toliko članaka o hajdučiću i da bi svi navijači Osijeka i većina onih neutralnih htjeli više znati o Osijekovoj utakmici. Jednako bitnoj ili bitnijoj od ove vaše s Bugarima koje se radi alibija uzdiže ko da su iz lige petice, a ne kurčina od ekipe.isključivi krivac wrote:Što se ti toliko čudiš tome? O kome će pisati nego o VELIKOM Hajduku?Morpheus wrote:Sto članaka je napisano o jebenom ajduku, a jedva koji o Osijeku koji isto danas igra. Sramota za "sportsko novinarstvo".
Da imaš s čim promisliti, znao bi da će taj članak o Hajduku biti puno više puta pregledan i pročitan nego članak o bilo kojem drugom klubu
Pa kad je Bugarska liga jača od Švicarske ...
sat2-
2015-09-28
Morpheus wrote:Slavoniju znam sigurno bolje od tebe i proveo sam više vremena tamo od tebe. I ima više navijača Dinama nego Hajduka. Poanta svega je da Osijek zaslužuje bolji tretman, ali ti to ne možeš shvatiti.
sat2-
2015-09-28
Ove godine nema sriće u ždrijebu, ali jebiga ne možeš uvik protiv amatera igrati. Čak bi reka da Hajduk nije favorit protiv Brondby-a, ako prođe Levski naravno.vuksadinare wrote:imam rodjaka u danskoj bas sam se maloprije cuo preko fejsa sa njim..kaze brondby neugodan protivnik nije neprolazan ali momcad koja ima jak ritam...kako sam rekao puno trke...vole ofanzivni nogomet..ali nemaju bas dobru obranu sto moze biti hajdukova sansa...proslo prvenstvo u danskoj samo jednu utakmicu nisu primili gol...dobri su preko krila...ali ne njeguju pas igru na zemlji...vise engleski stil nogometa duge lopte i centarsutevi...Morpheus wrote:vuksadinare wrote:...zasto bi bila nemoguca misija?..osijek bar moze rastereceno igrati i time bas mogu tu traziti neku sansu..i psv je u pripremnoj fazi...hajduk i dinamo imaju protivnike koje mogu proci..sa tim da brondby je danska momcad koja igra taj nezgodni danski nogomet s puno ritma slican stil engleskom...sto s etice hajduka trebat ce se dobro kretati i pokusati osujetiti taj ofanzivni danski stil igre..i zato kazem da hajduk ima bolju pas igru mogli bi napraviti brondby-u dosta problema...da ima...Morpheus wrote:Dinamo i Hajduk na slične protivnike. Mislim da su ipak ovi Dinamovi Norvežani slabiji odBrondbya. Osijek na PSV. Skoro pa nemoguća misija.
Brondby je lani izbacija Herthu iz kvalifikacija, najbolji igrač ima je turski nijemac Muhtar koje su prvo posudili pa ove sezone otkupili od Benfice za 1,5 milijun eura.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:s kim partizan igraBraća wrote:Znači i dinamo završava u sezoni kupanja...
S ciganina iz pireja
Guest- Guest
U kvalifikacijama za EL najbolje je izvući neki klub iz Liga 5, šanse za prolaz su ti veće nego kad dobiješ protivnika iz lige približne snage našoj. Prvo radi toga što dobar dio klubova iz Liga 5 to igra "preko kurca", a drugo radi toga jer njima prvenstva započinju i mjesec dana nakon tih kvalifikacija i oni su na samom početku priprema. Meni sobno je ta EL prilično bezvezno natjecanje, a tako ga tretira i UEFA. Nikakve logike nema da klub koji samo uđe u skupine LP zaradi duplo više od kluba koji osvoji EL.
Zeko-
2015-08-26
Neka Osijek u uzvratu potvrdi prvu utakmicu s Luzernom, a onda ćemo s PSV-om da se iživimo u atmosferi početkom kolovoza nakon milijun godina bez pravih protivnika u Gradskom vrtu.
Guest- Guest
http://novilist.hr/Vijesti/Svijet/Razbijene-glave-u-Mostaru-Mostarci-nasrnuli-na-navijace-Aberdeena
Sramoto "hrvatska"
Uvijek ista ekipa putuje sa aberdeenom, u rijeci su sa nama pili, zajebavali se, uzivali uglavnom, kao i nasi decki s njima u skotskoj
I onda dodju kod ovih lezilebovica zadrtih i dobe iz cistog mira po lampi
Boze dragi i ko se dici ovakvim necim da je hrvatsko
Sramoto "hrvatska"
Uvijek ista ekipa putuje sa aberdeenom, u rijeci su sa nama pili, zajebavali se, uzivali uglavnom, kao i nasi decki s njima u skotskoj
I onda dodju kod ovih lezilebovica zadrtih i dobe iz cistog mira po lampi
Boze dragi i ko se dici ovakvim necim da je hrvatsko
nowitzki-
2014-04-27
Page 3 of 48 • 1, 2, 3, 4 ... 25 ... 48
Similar topics
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21
» Liga Prvaka 19/20
» Europska Liga 18/19