Europska liga 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 48
Page 19 of 48 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 33 ... 48
Re: Europska liga 17/18
...stipica sladoled jeo... ...said..'mr's ce da ja pucam penaltik pa da se prodam odmah u fulham'...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
..e moj hajduce...osramotio se nisi...ali pokoja budalasta glava i ciao...realno hajduk je jucer najbolje odigrao..austrija bec ne moze se staviti u istu recenicu sa evertonom da ne govorim o albancima...a sto se tice zvezde i partizana..pogotovo ne vasas i krasnodar..koje smo mi jebene 'srece'..da je samo jedno govno u sobi mi bi prstom pogodili u njega
2015-09-08
steta sto ne mozemo da izvucemo malu recicu, da nama odmah 6 bodova upisem...
Guest- Guest
kakav sumor holandskog fudbala, do pre 3 godine su bili treci na svetu...
Guest- Guest
nasaftat ce vas da ce sve smrdjeti..nisu vam oni madjari koji posteno nogomet nisu igrali 50 godinaBraća wrote:steta sto ne mozemo da izvucemo malu recicu, da nama odmah 6 bodova upisem...
2015-09-08
Trener koji je ispao od jednog Evertona, kluba koji je među 6-7 najbolji u Engleskoj, koji je na pojačanja potrošio oko 150 milijuna eura, kluba koji je samo golmana platio više nego vrijedi cijela momčad Hajduka, nakon što je na Poljudu nadigrao tog suparnika, bio bolji jedno poluvrime u Engleskoj i pokaza da je njegova momčad itekako ozbiljna, reka bi nikad ozbiljniji Hajduk od kad ja pratim, e taj trener priča nakon utakmice o odgovornosti i odlasku jer nije ispunio cilj. Kad na to dodaš sportskog direktora koji je potpisa novi ugovor i sam inzistira da u ugovoru piše da ga klub može otpustiti bez ikakve odštete kad god želi. To sve govori kakvi profesionalci i odgovorni ljudi rade u struci, koji je to jebeni pomak u odnosu na ono što smo imali prije.
Hajduk je na putu prema gore definitivno, samo nastaviti ovim putem, neće svake godine biti Everton, a i biti ćemo još bolji i jači!
Hajduk je na putu prema gore definitivno, samo nastaviti ovim putem, neće svake godine biti Everton, a i biti ćemo još bolji i jači!
Guest- Guest
Dajte nam Arsenal ili Everton ocu u smrdljivu englesku otic na jedno gostovanje, treba GO rezervirat
Ajmooooooo
Ajmooooooo
nowitzki-
2014-04-27
Najjaca grupa
Arsenal, Marseille, Rijeka, Bashakshekir
Najbolja
Viktoria Plzen, Austria Bec, Rijeka, Lugano
Arsenal, Marseille, Rijeka, Bashakshekir
Najbolja
nowitzki-
2014-04-27
isključivi krivac wrote:Trener koji je ispao od jednog Evertona, kluba koji je među 6-7 najbolji u Engleskoj, koji je na pojačanja potrošio oko 150 milijuna eura, kluba koji je samo golmana platio više nego vrijedi cijela momčad Hajduka, nakon što je na Poljudu nadigrao tog suparnika, bio bolji jedno poluvrime u Engleskoj i pokaza da je njegova momčad itekako ozbiljna, reka bi nikad ozbiljniji Hajduk od kad ja pratim, e taj trener priča nakon utakmice o odgovornosti i odlasku jer nije ispunio cilj. Kad na to dodaš sportskog direktora koji je potpisa novi ugovor i sam inzistira da u ugovoru piše da ga klub može otpustiti bez ikakve odštete kad god želi. To sve govori kakvi profesionalci i odgovorni ljudi rade u struci, koji je to jebeni pomak u odnosu na ono što smo imali prije.
ma dobro je ali od euforije par koraka dalje vidim poraz od Karlovca ili tko već igra tu HNL sad..
vuksadinare wrote:nasaftat ce vas da ce sve smrdjeti..nisu vam oni madjari koji posteno nogomet nisu igrali 50 godinaBraća wrote:steta sto ne mozemo da izvucemo malu recicu, da nama odmah 6 bodova upisem...
obrisi suzice...
Guest- Guest
nowitzki wrote:Najjaca grupaArsenal,Milance, Marseille, Rijeka, Bashakshekir
Najbolja
Guest- Guest
Skupine Europske lige:
Skupina A: Villarreal, Maccabi, Astana, Slavia
Skupina B: Dinamo Kijev, Young Boys, Partizan, Skenderbeu
Skupina C: Braga, Ludogorec, Hoffenheim, Istanbul
Skupina D: Milan, Austria, RIJEKA, AEK
Skupina E: Lyon, Everton, Atalanta, Apolon
Skupina F: Kopenhagen, Lokomotiv, Šerif, Zlin
Skupina G: Plzen, Steaua, Hapoel, Lugano
Skupina H: Arsenal, BATE, Koln, Crvena Zvezda
Skupina I: Salzburg, Marseille, Vitoria, Konyaspor
Skupina J: Athletic Bilbao, Hertha, Zorya, Sotersund
Skupina K: Lazio, Nica, Varegem, Vitesse
Skupina L. Zenit, Sociedad, Rosenborg, Vardar
End- Posts : 21177
2015-08-25
Grupa plitki potok, prolazimo dalje sto posto
nowitzki-
2014-04-27
Bit ce mi drago ugostit drugi najveci klub svih vremena, ac milan
nowitzki-
2014-04-27
taman poslije grupne faze odeš u rijeku pogledat đubretare malo, popiješ koje pićence s kurvickim na popularnom kontu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 19 of 48 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 33 ... 48
Similar topics
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21
» Liga Prvaka 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21